_DiMoN_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλονται να κάνω ένα porject για μια εταιρία ώστε να καταγράψουν έναν οδηγό πως γίνεται η κάθε δουλειά σκέφτηκα να τους φτιάξω ένα WiKi και να προσθέτουν άρθρα. Μετά για να το κάνω πιο εύκολ νομίζω είναι καλύτερα να μην το στήσουμε εμείς αλλά να πάμε σε μια Hosted λύση, έχετε να προτείνετε κάτι καλό?
mandos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 εννοείς έτοιμη/δωρέαν λύση για wiki? δεν γνωρίζω κάτι αλλά σε όποιον και να απευθυνθείς που να φτιάχνει εφαρμογές ξέρει να στο φτιάξει αν θες περισσότερες λεπτομέρειες κάνε μου ένα ΠΜ
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτι που είδα και μου άρεσε έιναι αυτό http://www.dokuwiki.org Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες πιο καλές λύσεις.
Dr_Michael Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν έχεις host με cpanel και fantastico, τότε σου δίνει έτοιμα τα: TikiWiki CMS/Groupware PhpWiki
_DiMoN_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι το είδα, αν και δεν είναι δύσκολη η εγκατάσταση να την κάνει κάποιος μόνος του.
CyberCr33p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή το Fantastico αν και Έλληνας αυτός που το έχει φτιάξει, δεν τα πάει πάντα καλά με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Για αυτό προτείνω να κάνεις χειροκίνητα την εγκατάσταση της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει.
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι μόνος μου τις έκανα τις εγκαταστάσεις... Αλλά βρήκα μια πολύ καλή λύση και την είχα μπρος στα μάτια μου τόσο καιρό... Google Sites !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.