poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 με 55-57 attenuation Πρεπει να εισαι 4 Km σχεδον.οτι παιζεις ειναι πραγματι θαυμα με τετοιο attenuation.ενα Megabit max 2 να υποθεσω??απλα δεν ειναι θεμα αθλιας γραμμης αλλα αθλιας αποστασης.σε ολες τις χωρες καλως ι κακως μετα απο 4 km η 50 απο 50 κατι attenuation παιζεις και δενπαιζεις.
spartacus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 με 55-57 attenuation Πρεπει να εισαι 4 Km σχεδον.οτι παιζεις ειναι πραγματι θαυμα με τετοιο attenuation.ενα Megabit max 2 να υποθεσω??απλα δεν ειναι θεμα αθλιας γραμμης αλλα αθλιας αποστασης.σε ολες τις χωρες καλως ι κακως μετα απο 4 km η 50 απο 50 κατι attenuation παιζεις και δενπαιζεις. κλειδώνω στα 3,2 mbps χάρη στο thomson, θα κλείδωνα στα 4 αλλά ας όψεται η isdn, με άλλα routers είχα συνεχείς αποσυνδέσεις
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 αν εισαι σταθερα στα 3,2 τοτε μια χαρα για τoso attenation
CtrlFreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Και γω που νόμιζα πως η ενότητα ADSL Routers είναι βαρετή... :p:p Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο netgear (DGN2000) και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα μόνο μια αποσύνδεση είχα αλλά και μάλλον έφταιγε ο οτε επειδή ούτε με το baudtec μπορούσα να κάνω σύνδεση. In Poulinos we trust!!!
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Και γω που νόμιζα πως η ενότητα ADSL Routers είναι βαρετή... :p:pΕδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο netgear (DGN2000) και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα μόνο μια αποσύνδεση είχα αλλά και μάλλον έφταιγε ο οτε επειδή ούτε με το baudtec μπορούσα να κάνω σύνδεση. In Poulinos we trust!!! το να γινει κατι παραξενο μια φορα δεν ειναι παραξενο.απο το να επαθε κατι το dslam μεχρι να χρειαστηκε να γινει reset μια καρτα μεχρι απλα κατι να εγινε με τον radius και να μην μπορουσες να περασεις to authentication.ναι που και που λεμε να βαζουμε και καβγαδες για να κραταμε το ενδιαφερον υψηλο
thakisn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπέρα! Με τα παρακάτω στοιχεία, ποιό router θα "αναδείκνυε" όλα τα προσόντα της γράμμής μου? Να πώ πως στα 3 χρόνια μόνο μια φορά έχει γίνει αποσύνδεση και αυτό γιατί έκανε αναβάθμιση ο οτε στην όλη περιοχή! Downstream Upstream SNR Margin 137.0 10.4 db Line Attenuation 14.1 8.3 db Data Rate 17504 857 kbps
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 το 137 margin αναφερενετε λαθος.κατα τα αλλα επειδη εχεις λιγο attenuation σχετικα το linksys θα ηταν μια καλη επιλογη.τωρα ποσο margin εχειςς στο down δεν μπορω να καταλαβα.με τι ρουτερ εισαι τωρα?
thakisn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 το 137 margin αναφερενετε λαθος.κατα τα αλλα επειδη εχεις λιγο attenuation σχετικα το linksys θα ηταν μια καλη επιλογη.τωρα ποσο margin εχειςς στο down δεν μπορω να καταλαβα.με τι ρουτερ εισαι τωρα? Φίλε μου έκανα copy-paste τα στοιχεία από τη σελίδα που ανοίγει με το 192.168.1.1 . 137.0 λέει, το κοιτάζω πολύ συχνά μήπως και αλλάξει.. Το ρούτερ που έχω τώρα είναι το baudtec που δίνει ο οτε.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ναι δεν ειπα οτι δεν τογραφει.απλα δεν υπαρχει margin 137.max margin Που θα δεις θα ειναι κοντα στο 32 αν εισαι σχεδον κολητα στον οτε και εχεις 1 mbit.απλα πολλα ρουτερακια οταν δεν μπορουν να το διαβασουν η γραφουν λαθος νουμερο ειτε το αναφερουν σαν 0.πολλε ςφορες φτιαχνεται με firmware update.το εχω πετυχει πολλες φορες.το linksys δεν μουδ ιαβαζετα χαρακτηριστικα ενω το usr 9112 ανεφερε μεγαλυτερο aattenuation sto up απο οτι στο down που δεν γινεται ουτε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.