Προς το περιεχόμενο

Αγορα ασυρματου router μεχρι 60-70 ευρω..

Mixalis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα νεο καλο ρουτερ (γιατι εχω το "μαμα" του οτε το bautech)

με χρηματα 60-70 ευρω..

τι εχετε να προτεινετε?

εγω εχω δει ενα netgear k ena linksus :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142135&catalog=23&category=69978253

k

to linkus to wag(αλλα δεν ξερω πιο wag γιατι εχει 2-3 κ δεν ξερω τις διαφορες τους.. απλα κοιταω linksus γιατι ξερω οτι μετρανε..)

Δημοσ.

και αν βαλεις Linksys Με 40 attenuation τρεχα για αλλαγη προφιλ.εξαρτατε τα χαρακτηριστικα τις γραμμης σου.το Linksys Καλο και γρηγορο σε καλες γραμμες αν τωρα εχεις γραμμη με κανα 35 + attenuation παρε thomson καλυτετρα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

μαλλον δε το γνωριζεις, αλλα θα στο πω για 18η φορα, τα προβληματα με τις αποσυνδεσεις στα Linksys, σταματησαν εδω και 1 χρονο περιπου με τα καινουργια firmwares και απο το τροπο που ποσταρεις, φαινεται οτι δεν εχεις καμια ιδεα περι LInksys και Zyxel και προτεινεις στα κακομοιρα τα παιδακια τα ελεεινα thompson.

Δημοσ.

ρωτα τη forthnet που αλλαζει 500 καθε μερα, μιλαω για αυτα τα καινουργια και γαμάτα v7. Εννοεις του οτι δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να παιξεις online games γιατι θα εχεις to lag της αλεπους, ή οτι θα κλειδωνεις 2-3 mbit λιγοτερο, ή οτι εχουν switching προβληματα, ή οτι τα thompson τα εβγαλε στην αγορα η Αμερικανικη comcast και μετα απο σωρία διαμαρτυριων τα απεσυρε? Και αφου λοιπον δεν ειναι ελλεινα, πεστε μου ενα μαγαζι με επωνυμα προιοντα που το πουλαει. Αν δε σου κανουν αυτα μολις γνωρισεις και εσυ τα zyxel, linksys, 3com, fritz και τα κουμπωσεις στο pc σου............ ισως καταλαβεις τι εννοω

Δημοσ.
ρωτα τη forthnet που αλλαζει 500 καθε μερα, μιλαω για αυτα τα καινουργια και γαμάτα v7

Δεν χρειάζεται, μπορεί να μας πει και ο poulinos

Εννοεις του οτι δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να παιξεις online games γιατι θα εχεις to lag της αλεπους

Εισάγει δηλαδή έξτρα latency ο router; Μάλιστα. Πόσο; Κάνα-δυό msec;

...ή οτι θα κλειδωνεις 2-3 mbit λιγοτερο

Σε καλή γραμμή με μεγάλο attainable rate, μικρό το κακό. Ίσα που μπορεί να τα παίρνεις πίσω σε κάποιο βαθμό από τα λιγότερα FEC/HEC errors και τα retransmits που γλυτώνεις.

...ή οτι εχουν switching προβληματα

Εδώ, για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες.

...ή οτι τα thompson τα εβγαλε στην αγορα η Αμερικανικη comcast και μετα απο σωρία διαμαρτυριων τα απεσυρε?

Το Google δεν εντοπίζει κάτι σχετικό. Υπάρχει καμμιά πηγή πρόχειρη;

Και αφου λοιπον δεν ειναι ελλεινα, πεστε μου ενα μαγαζι με επωνυμα προιοντα που το πουλαει.

Λάθος επιχείρημα βρήκες για να κλείσεις. Δε θα τα βρεις σε οποιοδήποτε retail shop, γιατί πολύ απλά δεν πουλάει πλέον σε resellers η Thomson εδώ και κάποιον καιρό, άλλαξε το επιχειρηματικό της μοντέλο. Τα διαθέτει μόνο σε συνεργαζόμενους ISPs και έχει σταματήσει την υποστήριξη απευθείας σε end-users από το site της. Μπορείς πάντως να βρεις κάποιο σε OTEShops αν θέλεις να τα δοκιμάσεις.

Αν δε σου κανουν αυτα μολις γνωρισεις και εσυ τα zyxel, linksys, 3com, fritz και τα κουμπωσεις στο pc σου............ ισως καταλαβεις τι εννοω

Έχω δουλέψει, εκτός των άλλων, και με Zyxel και με Fritz και δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Για οικιακή χρήση, μικρές οι διαφορές και ανάξιες λόγου. Εσύ που έχεις βγάλει αφρούς με την Thomson και δεν χάνεις ευκαιρία να το δείξεις καταλήγοντας κουραστικός, έχεις κουμπώσει κανένα Speedtouch στο PC σου ή να 'χαμε να λέγαμε... ;

Δημοσ.
ρωτα τη forthnet που αλλαζει 500 καθε μερα, μιλαω για αυτα τα καινουργια και γαμάτα v7. Εννοεις του οτι δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να παιξεις online games γιατι θα εχεις to lag της αλεπους, ή οτι θα κλειδωνεις 2-3 mbit λιγοτερο, ή οτι εχουν switching προβληματα, ή οτι τα thompson τα εβγαλε στην αγορα η Αμερικανικη comcast και μετα απο σωρία διαμαρτυριων τα απεσυρε? Και αφου λοιπον δεν ειναι ελλεινα, πεστε μου ενα μαγαζι με επωνυμα προιοντα που το πουλαει. Αν δε σου κανουν αυτα μολις γνωρισεις και εσυ τα zyxel, linksys, 3com, fritz και τα κουμπωσεις στο pc σου............ ισως καταλαβεις τι εννοω

και μονο και μονο επειδη θες να μαθεις siemens cl110 εχουν γυρισει απειρα λογω του γνωστου θεματος.thomson εχουν γυρισει φυσιολογικα κοματια οπως πχ se d link 624 664.linksys wag54 τα μισα καμμενο switch Πανω τους.linsys wag354 500 firmware γιανα παιξουν σωστα.wag354 v2 η απολυτη πατατα στο μεγαλειο.εκανες firmware update και τα μισαν κατερρεαν.και προπαντως μην ξεχασω.Linksys wag354 v1 .οταν μπουκωναν απο connectios εκανα disconnect Λογω λαθους στον κωδικα και μετα βγηκε to forthnet firmware Που διορθωνει αυτο το προβλημα και ναι η Linksys αποφασισε να τοβαλει στα υπολοιπα firmware.δεν χρειαζεται βεβεα να μπω στον κοπο να πω τι βλακεια ειχε το firmware.αν ειμασταν εξωτερικο και ειχαμε τον γαματο χαλκο τους θα σου λεγα οκ παρε Linksys αλλα ξερεις στην ελλαδα δεν τρεχεις με ferrari στην γερμανια τρεχεις.στην ελλαδα λογω χαλκου το linksys paei χαμενο για ολα του τα features.εκτος αν εσυ νομιζεις οτι ολοι εχουν attenuation κατω απο 30 και οτι ολοι εχουν το super σταθερο margin.η αν νομιζεις οτι ο οτε εχει το τελειο δικτυο χαλκου.

Linksys wag200.ναι firmware 1.01.08.το κανει πιο σταθερο και με λιγοτερα disconects.ανεβαζεις margin kai συνεχιζει τα dc's.βαζεις thomson και παιζει κανονικα με default Προφιλ.

παραδειγματα

φιλος με connex.γραμμη ενα megabit attenuation 52.Το linksys δεν συγχρονιζε με κανενα firmware.αν συγχρονιζε μετα απο μιση ωρα εκανε disconects και ξανα τα ιδια.με thomson γραμμη παιζει σταθερα εδω και μηνες

δευτερος φιλος.disconects Με λινκσυς.αλλαγη με thomson ολα μια χαρα

τριτος φιλος.siemens καηκε αλλαγη με thomson Ολα μια χαρα

τεταρτος.Linksys disconects.thomson και ολα τελεια

ατομο στην παρνηθα.Linksys wag200 με firmware 1.01.08 πριν βγει το 1.01.09

κλειδωνε μετα απο 10 λεπτα στα 800 kbit λογω αποστασσης και 50 + attenuation>με thomson 1,7 σταθερα.

και βαριεμαι να λεω αλλα.αλλωστε το τι πιστευεις δεν εχει σημασια

οτε .παντα και παντοτε θα πουλαει thomson.οταν πανε σε βλαβες πανε με thomson.αν συγχρονισει σου λενε ολα οκ και φευγουν

αλλο παραδειγμα

dslam ote.προβληματικη καρτα στο dslam.

ρουτερ cisco,zyxel,linksys,jetspeed,kai αλλα ποιυ δεν θυμαμε εχαναν sync Στο ενα λεπτο .το thomson επαιζε οκ συνεχεια και ο οτε εκλεινε τις βλαβες.

το 90 τις 100 των πελατων δεν τους νοιαζει το μεγαλυτερο latency δεν τους νοιαζει αν θα κλειδωσουν 1 Mbit Λιγοτερο αλλα ακομα και ο πιο ασχετος δεν θα καταλαβει αν κλειδωνει αντι για 15 στα 13 αλλα σιγουρα θα προσεξει τα disconects.οποτε οτι επαιξαν 5 φιλοι σου με linksys ε ενταξει ετυχε.μεχρι και το χειροτερο thomson σαν σταθεροτητα παταει κατω cisco ασχετα οτι με το cisco ψηνεις και καφε.

μαλλον δε το γνωριζεις, αλλα θα στο πω για 18η φορα, τα προβληματα με τις αποσυνδεσεις στα Linksys, σταματησαν εδω και 1 χρονο περιπου με τα καινουργια firmwares και απο το τροπο που ποσταρεις, φαινεται οτι δεν εχεις καμια ιδεα περι LInksys και Zyxel και προτεινεις στα κακομοιρα τα παιδακια τα ελεεινα thompson.

ειχα linksys και ειχα ζυχελ .και τα 2 σκοτωναν στην δικια μου γραμμη η οποοια ειναι super stable και κλεινω 10ημερα Onlin με 29 attenuation.αυτο το λες εσυ και το πιστευεις εσυ.οτι μειωθηκαν τα προβληματα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.και αν οι ετερειες και τα μαγαζια δεν πουλανε thomson δεν σημαινει κατι.και linksys Καμια ετερεια δεν δινει πλεον.αντιθετα thomson δινουν 2-3 και ειδικα σε voip.και οπως ειπα εχεις λιγο attenuation παρε Linksys εχεις μεγαλο θες να παρεις Linksys και να σου αλλαζουν προφιλ και να εχεις disconnects μονο και μονο για να λες οτι κλειδωνεις 2 mbit Παραπανω η να λες οτι ναι ειμαι θεος κατεβαζω 2 kilobyte Πιο γρηγορα η εχω λιγο λιγοτερο Ping/

.οτι δεν αγοραζει κανεις cisco η δεν δινει καμιαετερεια μαζικα cisco δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστα.καταλαβε το ειναι ελλαδα.δεν διαλεγεις οτι θες εκτος αν μενεις διπλα στον οτε.εχεις ποτε αναρωτηθει γιατι πολυ αμφιβαλλω οτι οι μισες περιοχες δεν εχουν δικο τους αστικο κεντρο και περνουν απο διπλα περιοχες?εχεις παει ποτε βριλησσια?παπαγου στοβουνο ,πανοραμα βουλας?νεα μακρη.ντραφι?νεο βουτζα,αργυρουπολη,αγιο δημητριο να δεις τι ταχυτητες και attenuation εχουν.αμα θες να σου φτιαξουμε ενα χαρτη με τα αστικα κεντρα να δεις αποστασεις γιατι εσυ νομιζεις οτι ειναι vdsl εδω και οχι adsl.εχεις καταλαβει οτι ο μεσος ορος ειναι 10mbit Και λιγοτερο και οχι 20.οτι ολοι σχεδον ειναι σε 30 attenuation>οτι στον σκαραμαγκα δεν εχουν καν Internet>οτι στην αυλωνα τα attenuation einai ston theo?

και μαλλον ξεχασες οτι οι πιο πολλοι ειναι οικιακοι χρηστες και οχι εταιρειες.επισης μπορεις να πας και στην πευκη που ειναι μια πολυ ωραια περιοχη σαν τοπιο αλλα me adsl λιγοτερο απο 10 μιας και περνει απο το μαρουσι.η και μαρουσι μπορεις να πας μεσα στην αγ.κωνσταντινου με το που περασεις την γεφυρα συνορα με πευκη ουτε 1,5 κμ apostaση απο α/κ αμαρουσιου που εκει ειναι και σε λιγοτερο απο 8Mbit.επισης βριλησσια μια ωραια περιοχη επισης σαν μερος χωρισμενη σε 3 αστικα κεντρα.χαλανδρι αγ.παρασκευη και πεντελη(μελλισια στην πραξη).εκει παλι κατω απο 10 με εξαιρεση οσους ειναι κοντα στον μελισσιων.στην παλαια πεντελη δε αν παιξεις 3 mbit ειναι θαυμα.o thresh ειναι απο τους τυχερους κοντα στο a/k πεντελης.σχετικα κοντα.και εγω επισης

thresh που εισαι?δεν μιλαω για περιστερι ποθ ειναι ο μεγαλυτερος δημος και εχει μονο ενα α/κ.δεν μιλαω γιααπο πανω απο πετρου ραλλη στον κορυδαλλο πχ ποταμου οδος κτλ που ειναι καταδισκασμενοι και αυτοι.δεν μιλαω για 4 ατομα στην ιδια πολυκατοικι και οι 2 να εχουν γραμμη στα 3 μβιτ me attenuation 40 kai oi αλλοι 2 παλι 40 attenuation αλλα 8 mbit.εσυ εκει πηγαινε βαλε Linksys να στο φερουν στο κεφαλι.και πες ειδατε.κλειδωνει 2,4 αντι για 2 εναντι στο thomson

Δημοσ.

Οσο για τον εξυπνακια που τον φωναξες να σε υποστηριξει και ειναι φοιτητης στη πολη μου, να παρακαλαει να μη τον στειλουν πρακτικη στην εταιρεια μου. 3 μεγαλες εταιρειες ειμαστε που παιρνουμε κοσμο για πρακτικη και τους τρεχουμε να κουβαλανε. οπου και να παει θα το μαθω. ειναι μικρος ο κοσμος τελικα ε?

Δημοσ.

αλλα λεμε αλλα καταλαβενεις.λες και σου ειπε κανεις για chief.και επειδη το post Σου ειναι τελειως αχρηστο και με πολλη ειρωνεια για αλους οποτε σβηνετε και το θεμα λιγει εδω.δεν θα απαντησω καθολου.και απλα ενημερωτικα για να ξερεις και να σου λυσω την απορεια.α.δεν μαρεσει να γραφω στο adslgr διοτι το παιζουν ολοι ειδικοι.δεν με διωξε κανενας και αυτο για το ποστ που μου ειχες γραψει δεν μου λεει απολυτως τιποτα.σε οτι γραψεις παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα σε υποστηριξουν και αυτοι που θα σε βρισουν.και αυτον που εγραψε μαλλον για μενα τον εκραξαν ατομα απο το ιδιο το adslgr λιγα ποστ πιο κατω.προσωπικη του αποψη.επισης κανεις δεν ξερει σχεδον οτι γραφω εδω για τον πολυ απλο λογο οτι γραφω επειδη μου αρεσει.αυτα που ακουγονται οτι σε βαζει η ετερεια η εισαι βαλτος δεν με απασχολουν.αυτα γινονται μονο στο adslgr διοτι εκει υποτιθεται οτι γραφουν τα παντα και συνηθως αυτοι που τα γραφουν εχουν το ονομα της ετερειας.γραφω απο το 2003 εδω πριν δουλεψω εκει που δουλευω εγραφα σε διαφορες κατηγοριες οχι μονο στο adsl και ποτε δεν ειπα οτι δουλευω εκει που δουλευω.απλα ετυχε να ξεφυγει απο ενα δυο ατομα που απλα ηθελα να τους βοηθησω λιγο παραπανω οποτε φανηκε που δουλευω.και το κανω επειδη θεωρω οτι ο αλλος ειναι συναθρωπος μας και θελει μια βοηθεια δεν το κανω για να προβαλω μια ετερεια για να το παιξω καποιος ουτε να βγαλω λεφτα.αυτα τα λιγα.σορρυ για το σβησιμο των ποστ απλα ηδη πολυ χαλασαμε το θεμα.επισης εγω να ντρεπομαι η εσυ που λες οτι τους εχεις για κουβαλημα.τοσο πολυ εκτιμας καποιον που ηρθε να μαθει?επισης αν νομιζεις οτι γραφω βλακειες μπορεις να μιλησεις με ton admin να φτιαξει ενα Poll και να ρωταει ποιοι θελουν να φυγω.αν βγει οτι λεω βλακειες και θελουν να φυγω οκ δεν θα ξαναποσταρω.η το ανοιγω και εγω αμα θες το Poll.η ζητα να με κανουν User ωστε να μην λες οτι σου σβηνω τα ποστ.αυτα για ναμην χαλασουμε το τοπικ.φιλικα παντα χωρις νευρα.

Δημοσ.

και συνεχιζουμε το θεμα μας.εσβησα αυτα που δεν εχοθυν θεση εδωμεσα και αφησα αυτα που προτεινες και προτεινα.ευχαριστω.

Δημοσ.

έχω μια από τις βρωμερότερες και αθλιότερες γραμμές στην Αττική, μετά απο μένα εχει βουνά λαγκάδια βράχους και αλεπούδες, το μόνο router που στάθηκε αξιοπρεπώς στην γραμμή μου att 55-57 είναι το thomson, δοκίμασα πολλά routers και με όλα ειχα προβλήματα, εβαλα thomson και ησύχασα.

όσο για τον poulinos λίγα λόγια παρακαλω, μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν κι αυτόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...