liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πληροφοριακά: Οι κλήσεις δεν γίνεται να σβηστούν! Μια χαρά σβήνονται οι κλήσεις, μεταξύ μας...
parsifal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρά σβήνονται οι κλήσεις, μεταξύ μας... Κι όμως, από κάποια χρονιά και μετά σφίξανε λίγο τα πράγματα. Ακόμη και οι αστυνομικοί που πριν ήταν ρουτίνα γι' αυτούς το να σβήσουν δικές τους κλήσεις ή να πάρουν πίσω πινακίδες, δε μπορούσαν πλεον. Το γνωρίζω σίγουρα αυτό (πατέρας συνταξιούχος αστυν/κος).
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι σφίξανε ναι, αλλά εξακολουθούν να σβήνονται κανονικά. Είναι κοινό μυστικό.
tzotzo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πές μου οτι κάνεις πλάκα!!!! εδω με γραψανε για πορτοκαλι...
Alchemist` Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι σφίξανε ναι, αλλά εξακολουθούν να σβήνονται κανονικά.Είναι κοινό μυστικό. Παρομοίωσε το ας πούμε με το παράνομο κατέβασμα μουσικής... Υπάρχουν ίχνη για το ότι κατέβασες την μουσική, καθώς και στοιχεία... Όλοι όμως βασίζονται στο ότι κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί, και το κάνουν... Έτσι λοιπον και οι κλήσεις σβήνονται με άμεση ευθύνη αυτού που την σβήνει... Εαν κάποιος τον ελέγξει, μπορεί να δει ότι την έσβησε, και θα έχει πολλααααά μπλεξίματα... Είναι αδύνατο να εξαφανιστεί η κλήση... Αλλα ποιος θα κάτσει να ελέγξει τα πρακτικά άπειρα μπλοκ κλήσεων..Έλεγχοι γίνονται αλλά δειγματοληπτικοί, οπότε είναι ρίσκο για τον αστυνομικό η διαγραφή της κλήσης...
tolkki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα οι ενστασεις που γινονται εντος 3 ημερων,δε γινονται για να σβηστουν οι κλησεις?
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα οι ενστασεις που γινονται εντος 3 ημερων,δε γινονται για να σβηστουν οι κλησεις? Όχι, οι ενστάσεις γίνονται για να πάρεις πίσω τυχόν κατασχαμένα έγγραφα/πινακίδες, εαν αυτά σου είναι απαραίτητα για πολύ σοβαρό λόγο... Ένσταση μπορεί να γίνει επίσης για να σβηστεί η κλήση, εαν υπάρχει κάποιος λόγος ακυρότητας της κλήσης... Π.χ. δεν είναι συμπληρωμένο κάποιο στοιχείο, όπως μια υπογραφή, ή είναι λάθος κάποιο στοιχείο, όπως το χρώμα του αυτοκινήτου...
Hamurabi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδη ξερω τον ΚΟΚ σχεδον απεξω,μπορεις να μου πεις τι ειδους πινακιδα ειχε που απαγορευε την κινηση στους "ασχετους"; Μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα, για κατι αλλο θα σε γραψανε. Επισης, 40 μερες αφαιρεση διπλωματος;;; σιγουρα κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. ξερω για 10 μερες αφαιρεση,20 μερες, 30 και μετα 60. για 40 μερες πρωτη φορα ακουω και σου ξαναλεω ξερω τον ΚΟΚ σχεδον απεξω.
pankou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδη ξερω τον ΚΟΚ σχεδον απεξω,μπορεις να μου πεις τι ειδους πινακιδα ειχε που απαγορευε την κινηση στους "ασχετους";Μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα, για κατι αλλο θα σε γραψανε. Επισης, 40 μερες αφαιρεση διπλωματος;;; σιγουρα κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. ξερω για 10 μερες αφαιρεση,20 μερες, 30 και μετα 60. για 40 μερες πρωτη φορα ακουω και σου ξαναλεω ξερω τον ΚΟΚ σχεδον απεξω. Η πινακίδα είναι:
pankou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Στην κλήση έγγραψε: "παραβίαση σήματος Ρ7 και κινήθηκε αντίθετα στο μονόδρομο" Για το μονόδρομο δεν ισχύει γιατί δεν υπήρχε κανένας μονόδρομος. Εγώ κινήθηκα προς την σωστή κατεύθυνση σε μονόδρομο που είναι μόνο για κατοίκους. Στη μία πλευρά έχει σήμανση ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε κατοίκους και από την άλλη πλευρά του δρόμου έχει σήμανση απαγόρευσης της στροφής στο στενό. Οπότε σε ποιό μονόδρομο κινήθηκα αντίθετα; Η πρώτη φωτογραφία είναι από την πλευρά που μπήκα εγώ στο δρόμο και η δεύτερη από την άλλη πλευρά του δρόμου.
Hamurabi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 H πινακιδα Ρ7 σημαινει οτι απαγορευεται η εισοδος σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. Η παραβιαση της προβλεπει συμφωνα με το αρ.4 παρ 11 προστιμο 200 ευρω και 20 μερες αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος. Ετσι ειναι στον ΚΟΚ. τωρα αν ο δημαρχος εκει ταχει κανει πλακακια με τον διοικητη της τροχαιας και κανουν χαβαλε τι να πω...
insomniaK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως το σήμα της φωτογραφίας δεν υφίσταται. Αν δεν απατώμαι όλα τα σήματα υπάρχουν σε νόμο, φαντάζομαι και στον Κ.Ο.Κ., η παραποίηση τους διώκεται μέχρι και 2 χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο όπως αναφέρεται και από πίσω, έστω και αν την έχει κάνει μπάτσος ή δημαρχέσος. Ψάξτο λίγο και βρες το νόμο με τα σήματα και πήγαινε να τους το εξηγήσεις, ρώτα και κανένα φίλο δικηγόρο αν έχεις. Γενική μου εντύπωση, το σήμα αυτό δεν έχει ισχύ. Για την ακρίβεια έχει την ίδια ισχύ με ένα STOP, που θα έγραφε: STOP για σουβλάκια.
pankou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως το σήμα της φωτογραφίας δεν υφίσταται. Αν δεν απατώμαι όλα τα σήματα υπάρχουν σε νόμο, φαντάζομαι και στον Κ.Ο.Κ., η παραποίηση τους διώκεται μέχρι και 2 χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο όπως αναφέρεται και από πίσω, έστω και αν την έχει κάνει μπάτσος ή δημαρχέσος. Ψάξτο λίγο και βρες το νόμο με τα σήματα και πήγαινε να τους το εξηγήσεις, ρώτα και κανένα φίλο δικηγόρο αν έχεις. Γενική μου εντύπωση, το σήμα αυτό δεν έχει ισχύ. Για την ακρίβεια έχει την ίδια ισχύ με ένα STOP, που θα έγραφε: STOP για σουβλάκια. Το σήμα ισχύει γιατί στην άλλη πλευρά του δρόμου υπάρχει όπως είναι στον ΚΟΚ χωρίς την πρόσθετη επιγραφή. Το θέμα είναι ότι μου έβαλε πρόστιμο 300€, 40 ημέρες αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος και αμφισβιτώ τη διατύπωση κινήθηκε αντίθετα στο μονόδρομο. Παρακαλώ όποιος έχει γνώσεις για το θέμα ας βοηθήσει. θέλω να ξανά πάω με στοιχεία στον διοικητή. Το ότι το περιπολικό που με έγραψε εφυγε με κόκκινο έχει καμία σημασία;
Hamurabi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 βρε χριστιανε δεν υπαρχει μια παραβαση με προστιμο 300 ευρω και αφαιρεση 40 μερες. κοιτα την κληση και πεσμας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ.μηπως σου εχει βαλει και αλλη παραβαση; και τι αρθρο σου εχει γραψει πεσμας.
pankou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 βρε χριστιανε δεν υπαρχει μια παραβαση με προστιμο 300 ευρω και αφαιρεση 40 μερες. κοιτα την κληση και πεσμας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ.μηπως σου εχει βαλει και αλλη παραβαση;και τι αρθρο σου εχει γραψει πεσμας. Η κατηγορία είναι: "...να παραβιάζει πινακίδα Ρ-7 και να κινείται αντίθετα στο μονόδρομο" Τα άρθρα είναι: Το 16.7 και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω τι γράψει. Το μόνο που δεν υπήρχε σε αυτή την παράβαση η κινησή μου σε μονόδρομο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μάλλον κάποιο λάθος έχει κάνει το όργανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.