pankou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Την Παρασκευή πήρα κλήση για είσοδο σε δρόμο που επιτρέπετε η κίνηση μόνο σε κατοίκους. Μου πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα για 40 ημέρες. Το πρόστιμο δεν με πειράζει θα το πληρώσω, το θέμα είναι ότι έχω μεγάλη ανάγκη τις πινακίδεες και το δίπλωμα. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάποιον από την τροχαία Αιγάλεου ή γενικότερα μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Πήγα στο διοικητή αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά να πάθεις . Τουλάχιστον ας σου γίνει το μάθημα πάθημα .
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα πηγες στον Διοικητη και δεν εγινε τιποτα, δεν νομιζω να εχεις αλλη λυση. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι υπαρχουν δρομοι που επιτρεπεται η κινηση μονο στους κατοικους? Οι υπολοιποι δεν πληρωσαμε φορους και τελη για αυτους?
deminho11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι υπαρχουν δρομοι που επιτρεπεται η κινηση μονο στους κατοικους? Οι υπολοιποι δεν πληρωσαμε φορους και τελη για αυτους? Πές μου οτι κάνεις πλάκα!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 αυτοί οι δρόμοι είναι πεζόδρομοι λογικά έτσι?
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πές μου οτι κάνεις πλάκα!!!! Nope. Για ποιο λογο υπαρχουν δρομοι που επιτρεπεται η κινηση μονο σε μονιμους κατοικους? Φοβουνται μην τους τον χαλασουν?
giorgosa5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Nope. Για ποιο λογο υπαρχουν δρομοι που επιτρεπεται η κινηση μονο σε μονιμους κατοικους? Φοβουνται μην τους τον χαλασουν? φιλε μου θα σου πω εγω γιατι μενω σε τετοιο δρομο. υπαρχουν κομματια γης που κοβωνται οικοπεδα που δεν ειναι αρτια αλλα εξαδιερετου, σε αυτα τα οικοπεδα οι αγοραστες υποχρεωνονται για να χτισουν να παραχωρησουν απο την ιδιοκτησια τους ο καθενας 3 μετρα για την δημιουργια δρομου στον οποιο επιτρεπεται η διελευση μονο αστυνομιας νοσοκομιακου και πυροσβεστικου οχηματος. καθως απαγορευεται οχι να περαση και ενα αλλο ιχ αλλα απαγορευεται να σταθμευση.γιατι ουσιαστηκα ο δρομος αυτος ειναι ιδιωτικο παρκιν. επεισης να αναφερω οτι οι δρομοι αυτοι ειναι κατασκευασμενοι απο τους ιδιοκτητες και οχι απο το κρατος η την δημαρχια.
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου θα σου πω εγω γιατι μενω σε τετοιο δρομο.υπαρχουν κομματια γης που κοβωνται οικοπεδα που δεν ειναι αρτια αλλα εξαδιερετου, σε αυτα τα οικοπεδα οι αγοραστες υποχρεωνονται για να χτισουν να παραχωρησουν απο την ιδιοκτησια τους ο καθενας 3 μετρα για την δημιουργια δρομου στον οποιο επιτρεπεται η διελευση μονο αστυνομιας νοσοκομιακου και πυροσβεστικου οχηματος. καθως απαγορευεται οχι να περαση και ενα αλλο ιχ αλλα απαγορευεται να σταθμευση.γιατι ουσιαστηκα ο δρομος αυτος ειναι ιδιωτικο παρκιν. επεισης να αναφερω οτι οι δρομοι αυτοι ειναι κατασκευασμενοι απο τους ιδιοκτητες και οχι απο το κρατος η την δημαρχια. Οκ ετσι γινεται και στο χωριο μου με τα χωραφια και τα οικοπεδα. Συγκεκριμενα εχουμε και εμεις τετοιο δρομακι το οποιο καταλληγει σε αδιεξοδο. Το να μην παρκαρει καποιος ακυρος εκει το καταλαβαινω. Απαγορευεται ομως και να τον διασχισει? Και μαλιστα με προστιμο και αφαιρεση πινακιδων για 40 ημερες? Λιγο υπερβολικο μου κανει.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι ουσιαστηκα ο δρομος αυτος ειναι ιδιωτικο παρκιν. Αν ίσχυε αυτό, δεν θα ήταν στη δικαιοδοσία της αστυνομίας να τον γράψει, έτσι δεν είναι;
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να είδα πινακίδα που να απαγορεύει την διέλευση οχημάτων με εξαίρεση τα Ι.Χ των κατοίκων. Να απαγορεύει την στάθμευση όμως με την ίδια εξαίρεση έχω δει, αλλά επειδή ήταν με πολύ μεγάλη κλίση και ολισθηρότητα ο συγκεκριμένος δρόμος, υπέθεσα πως κάποιος προνόησε ώστε να μπορούν να παρκάρουν κοντά στο σπίτι τους κάποιοι ηλικιωμένοι π.χ ...
2nisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι εύκολο να μας πείς σε ποιά οδό εγινε αυτό;
pankou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι εύκολο να μας πείς σε ποιά οδό εγινε αυτό; Στο τέλος της Πελασγίας στο Περιστέρι πριν τη συμβολή της με την Τζων Κένεντυ υπάρχει ένα στενάκι περίπου 20 μέτρο, για αυτό πρόκειται.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τι είδους σήμανση είχε και απαγόρευε την διέλευση ;
Alchemist` Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Την Παρασκευή πήρα κλήση για είσοδο σε δρόμο που επιτρέπετε η κίνηση μόνο σε κατοίκους. Μου πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα για 40 ημέρες. Το πρόστιμο δεν με πειράζει θα το πληρώσω, το θέμα είναι ότι έχω μεγάλη ανάγκη τις πινακίδεες και το δίπλωμα καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνέυω να απολυθώ από τη δουλειά μου. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάποιον από την τροχαία Αιγάλεου ή γενικότερα μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Πήγα στο διοικητή αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η διαδικασία έχει ως εξής: Θα πας στην τροχαία και θα ζητήσεις στον Αξιωματικό Υπηρεσίας να συμπληρώσεις μια ένσταση. Στο έντυπο της ένστασης εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θες πίσω τις πινακίδες και το δίπλωμα (ότι κινδυνεύεις να απολυθείς κτλπ)... Κατόπιν πας με αυτό στον διοικητή και είναι στην ευχέρεια αυτού αν θα στις δώσει πίσω ή όχι... Καλό είναι η κλήση να είναι πληρωμένη, α και αυτό γίνεται πρωινές ώρες, 08-14 δλδ... Πληροφοριακά: Οι κλήσεις δεν γίνεται να σβηστούν! Η κλήση που πήρες σε καλύπτει για κίνηση χωρίς πινακίδες και τυχόν έγγραφα που κατασχέθηκαν για εκείνη και μόνο την μέρα. (που σου την κόψανε) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:39 ---------- φιλε μου θα σου πω εγω γιατι μενω σε τετοιο δρομο.υπαρχουν κομματια γης που κοβωνται οικοπεδα που δεν ειναι αρτια αλλα εξαδιερετου, σε αυτα τα οικοπεδα οι αγοραστες υποχρεωνονται για να χτισουν να παραχωρησουν απο την ιδιοκτησια τους ο καθενας 3 μετρα για την δημιουργια δρομου στον οποιο επιτρεπεται η διελευση μονο αστυνομιας νοσοκομιακου και πυροσβεστικου οχηματος. καθως απαγορευεται οχι να περαση και ενα αλλο ιχ αλλα απαγορευεται να σταθμευση.γιατι ουσιαστηκα ο δρομος αυτος ειναι ιδιωτικο παρκιν. επεισης να αναφερω οτι οι δρομοι αυτοι ειναι κατασκευασμενοι απο τους ιδιοκτητες και οχι απο το κρατος η την δημαρχια. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο... Σε ανάλογη περίπτωση στο σπίτι μου, έπρεπε να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου για να πληροί φαντάζομαι κάποιες προδιαγραφές... Όχι απλά τον δρόμο τον έφτιαξε το κράτος/ο δήμος, αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μας γκρέμισαν τον εξωτερικό τοίχο της αυλής, και τον ξαναφτιάξανε στην απόσταση που έπρεπε! Το τμήμα του οικοπέδου μου "κατασχέθηκε" στην ουσία από το κράτος... Και φυσικά δεν έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα επί του δρόμου... Και εμένα μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο MementoMori...
pankou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Alchemist τα έχω κάνει όλα αυτά που είπες αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Επειδή ζούμε στιν χώρα του ρουσφετιού και δεν τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον να μου κάνει αυτή την εξυπηρέτηση, όποιος θέλει ας βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.