Προς το περιεχόμενο

καινούργια κάρτα ??

bikatini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήσπερα εχω το παρακάτω σύστημα

mb - asus m2n

cpu - amd6000

ram - 2x1g sta 800

gpu - 8600gts

τροφοδοτικο enermax 620w

ερώτηση για να πέξω σε foul hd αν βάλω μια 4890 η 4870 θα τα καταφέρω με το υπαρχον συστημα .... στα καινούργια παιχνίδια

και κατι ακόμα το τροφοδοτικό θα αντέξει τέτοια καρτα

ευχαριστω

Δημοσ.

ο επεξεργαστησ αντεχει αλλα το τροφοδοτικο θα ειναι μαλλον στα ορια του παντωσ καλυτερα να το δοκιμασεισ για να εισαι σιγουροσ το πολυ πολυ μετα την καρτα να παρεισ και ενα τροφοδοτικο

Δημοσ.

nikos_alfa,

Το τροφοδοτικό ειναι υπεραρκετό για αυτή την κάρτα δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούργιου.Να έχετε λίγο αίσθηση των Watt δεν είναι φυστίκια.Και ένα καλό 550άρι το αντέχει το σύστημα του με 4890.

Με 4870 λογικά θα είσαι καλά,αλλά με 4890 μπορεί να παίζει και bottleneck.

Σε τι ανάλυση παίζεις;

Δημοσ.
nikos_alfa,

Το τροφοδοτικό ειναι υπεραρκετό για αυτή την κάρτα δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούργιου.Να έχετε λίγο αίσθηση των Watt δεν είναι φυστίκια.Και ένα καλό 550άρι το αντέχει το σύστημα του με 4890.

Με 4870 λογικά θα είσαι καλά,αλλά με 4890 μπορεί να παίζει και bottleneck.

Σε τι ανάλυση παίζεις;

τώρα με την κάρτα που εχω παίζω οπου παίζει ...

η οθόνη του pc είναι μεχρι 1680χ1050

αλλα θέλω να μπορω να το συνδέσω με hdmi στην μεγαλη την ΤV

Δημοσ.

Aν στην TV θες απλα να βλεπεις ταινιες εισαι κομπλε. Αν θες να παιζεις (πλεον μιλαμε για gaming σε 1920Χ1080) θα δυσκολευτει ο επεξεργαστης. Και οι 2 θα σου δουλεψουν. Με ενα γερο o/c δεν θα κανεις bottleneck ουτε στην καινουρια σειρα. Αν δεν εισαι σε θεση για o/c περιμενε να βγουνε οι καινουριες και απλα παρε μια 4890 φτηνοτερα. Ωστοσο μιλησες για dirt που θα υποστηριζει directx 11. Σκεψου τα ολα πριν αποφασισεις

Δημοσ.

τωρα που θα βγουν η καινουργιες πιστευω θα πεσουν η τιμες

οποτε τι προτεινεται 4870 η 4890 ..

Και καποιο μοντελο ??

η ολες το ιδιο ειναι εγω κοιταω αυτην λογο ψυξης τι λετε ??

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1222082&CHIPSET_TYPE=HD+4870&category=69977735&catalog=20

Δημοσ.
τωρα που θα βγουν η καινουργιες πιστευω θα πεσουν η τιμες

οποτε τι προτεινεται 4870 η 4890 ..

Και καποιο μοντελο ??

η ολες το ιδιο ειναι εγω κοιταω αυτην λογο ψυξης τι λετε ??

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1222082&CHIPSET_TYPE=HD+4870&category=69977735&catalog=20

πολυ καλη ειναι η καρτα αλλα κρατησου 1 μηνα που θα αρχισει η πτωση τιμων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...