Ozone Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας κατα τη διαρκεια ενος ταξιδιου μου επεσε το φορητο και εκατσε με την οθονη. δυστιχως δεν αντξε και εσπασε. δεν εσπασε ομως το εξωτερικο πλαστικο οτε το προστατευτικο αλλα απο μεσα. η οθονη διχνει το 1/3. βασικα θελει αλλαγη. απο που μπορω να αγορασω νεα για αντικατασταση και ποσο στιχιζει? συμφερει να παει στον αντιπροσωπο η να το κανω μονος? επισης χρειαζομαι τα δεδομενα του σκηλου. εαν τον αφαιρεσω χανεται η εγγυηση ? θα τον βαλω σαν εξωτερικο μεχρι να φτιαχτει! ευχαριστω!
Shineboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχας περαστικά, τώρα για την οθονη δεν συμφερει να το στειλεις για service καλυτερα βρες 1 να την αλλαξεις εσυ ψάξε στο ebay π.χ http://cgi.ebay.com/10-LCD-Screen-ASUS-Eee-PC-1000-1000H-1000HD-1000HA_W0QQitemZ360183597171QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53dc9d8873&_trksid=p4999.c0.m14 για το δισκο ναι μπορεις να τον βγαλεις χωρις προβλημα αλλωστε για να αλλαξεις την οθονη θα βγει εκτος εγγυησης οπότε....
Ozone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μπορειται να μου πειται σιγουρα οτι αν θα αλαξω το πανελ της οθονης θα επιδιορθοθει το προβλημα? η μπορει να ειναι κατι αλλο?
kirimis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μπορειται να μου πειται σιγουρα οτι αν θα αλαξω το πανελ της οθονης θα επιδιορθοθει το προβλημα? η μπορει να ειναι κατι αλλο? Χιλια κομματια εγινε η οθονη... τι αλλο να κανει η καημενη για να σου πει οτι αυτη εσπασε?
Ozone Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αγορασα οθονη και την εγκατεστησα. υπαρχει αλο προβλημα τωρα. στο bios αναγνωριζει μια χαρα το keyboard αλλα τα windows οχι! ουτε το mouse δουλευει. εβαλα μια χαρα τα καλωδεια οπως επρεπε αλλα... καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.