doctorkostis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε αντρεα,αυτα ειναι φαρμακα για το διαβητη τυπου 2.Τι δουλεια εχουν στο μπλα-μπλα του ινσομνια?
Andreas2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε αντρεα,αυτα ειναι φαρμακα για το διαβητη τυπου 2.Τι δουλεια εχουν στο μπλα-μπλα του ινσομνια? μου είπε να τα παίρνω ενδοκρινολόγος για να με βοηθά στο χάσιμο βάρους
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Metformin θα έλεγα. Και τι θέλεις να μάθεις δλδ που δε σου είπε ο γιατρός σου;
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εαν σου πουμε οχι δεν θα τα παρεις? Μα μιλαμε σοβαρα σου λεει ο γιατρος κατι και εσυ εισαι ετοιμος να ακουσεις την αποψη μου/του/τους. offtopic: ρε μαγκα οι ζεστες περασαν ξεκολα λιγο...
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 καλά και ε΄σείς πάτε να το φάτε απλός ρώτησε αν κάνει δουλειά
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 καλά και ε΄σείς πάτε να το φάτε απλός ρώτησε αν κάνει δουλειά δεν τον φαγαμε το καλο του θελουμε... Σε τετοια θεματα δεν μπορει κανενας να ξερει καλύτερα απο τον γιατρο του οχι μονο επειδη δεν εχουμε περασει 10+ χρονια στα βιβλια ιατρικης αλλα γιατι ακομα και να υπηρχε γιατρος εδω (ακομα και ο καλυτερος στον κοσμο να ηταν) δεν εχει το ιστορικο του παιδιου για να απαντησει. Να βγω τωρα εγω και να πω οτι επειδη η κουμπαρα της ανιψιας της γειτοσας δεν ειδε αποτελεσμα με αυτο το φαρμακο να μην το παρει το παιδι, ειναι σωστο?
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 το διαβασα και μου φανικε καπως επιθετικό (δίκιο έχεις)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για συμβουλές ιατρικού περιεχομένου, στο γιατρό μας. Αν δεν εμπιστευόμαστε το γιατρό, αλλάζουμε γιατρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.