alexx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως είδα άτομο να έχει 2 40" και φυσικά δεν είχε την 22" LG που ήθελα.Πάντως το γεγονός οτι έβλεπες άτομα με 2-3 τηλεόρασης και αλλά πόσα μικροπράγματα ήταν τρομακτική, σε κάποιες στιγμές νόμιζα οτι απο αύριο δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά είδη. Κατα τ αλλα εχουμε κριση...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κατα τ αλλα εχουμε κριση...... Έτσι λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποιο φίλος παραπάνω είπε για πολυμηχάνημα Canon στα 59. Επειδή ενδιαφέρομαι...λέει για τον MP240 ή κάποιο άλλο? Όσο για τη κρίση....έλληνας και 2+ τηλεοράσης ΔΕΝ γίνεται (ακόμη και για το σπίτι μου μιλάω δεν με βγάζω εκτός), επίσης ο έλληνας και για λίγο μόστρα νομίζω πως μένει ακόμη και νηστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 H 40αρα μεχρι και π εκλεισε το μαγαζι υπηρχε...Πηγα την τελευταια στιγμη με εναν φιλο που η8ελε να παρει laptop k home cinema...Χαμος μεχρι και τις 9 παρα 10 εξω απο το μαγαζι!Αλλα εγω την ωρα που πηγα παρατηρησα οτι το 80% του κοσμου που περιμενε για να μπει η βρισκονταν ηδη μεσα ηταν αλλοδαποι και τσιγγανοι/γυφτοι. Εντυπωση μου εκανε και μια γιαγια (60 χρονων ΣΙΓΟΥΡΑ)που ρωτησε αν ενα laptop εχει DDR2 η DDR3 μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 XAXAXA πλάκα κάνεις!!!! Αν και μάλλον κανα εγγόνι την έβαλε να ρωτήσει. Όσο αναφορά το απόθεμα πραγματικά τους βγάζω το καπέλο.Και καλά καναν άλλωστε δεν βγήκαν χαμένοι. Ούτε αυτοί το περίμεναν μάλλον τέτοιο τζίρο. Όλοι ευχαριστημένοι μείναν μακάρι να κάνουν τόσο καλές προσφορές κάθε φορά και όχι μόνο στα εγκαίνια. Αν και δεν πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ένταξη δεν ήταν κ οι τρελές προσφορές, καλές ήταν δεν λέω! Αλλά κατά διαστήματα βρίσκεις τέτοιες προσφορές σε πολλά καταστήματα αν ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εντυπωση μου εκανε και μια γιαγια (60 χρονων ΣΙΓΟΥΡΑ)που ρωτησε αν ενα laptop εχει DDR2 η DDR3 μνημες. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! Έχω λιώσει φίλε!!!!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ένταξη δεν ήταν κ οι τρελές προσφορές, καλές ήταν δεν λέω! Αλλά κατά διαστήματα βρίσκεις τέτοιες προσφορές σε πολλά καταστήματα αν ψάχνεις. Τι να σου πω george πολλά από αυτά που έχει στο φυλλάδιο τα skroutzαρα και ήταν πιο φθηνά κατα πολύ (ανάλογα με τι τιμή του αντικειμένου). Πχ στο φυλλάδιο media πυλαίας έχει πολλά που τα βρίσκεις ίδια κ μικρότερη τιμή στον skroutz. ( Νιώθω σαν "βαλτός" αλλά σας διαβεβαιώ δεν είμαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω την LG την τσιμπησα παντως. Και ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Για λαπτοπ, τελικα πηγα πλαισιο και πηρα ενα Toshiba... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω την LG την τσιμπησα παντως.Και ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Για λαπτοπ, τελικα πηγα πλαισιο και πηρα ενα Toshiba... Στης 6 πήγα και δεν είχε ούτε ένα κομμάτι, άντε καλορίζικη η LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να σου πω george πολλά από αυτά που έχει στο φυλλάδιο τα skroutzαρα και ήταν πιο φθηνά κατα πολύ (ανάλογα με τι τιμή του αντικειμένου). Πχ στο φυλλάδιο media πυλαίας έχει πολλά που τα βρίσκεις ίδια κ μικρότερη τιμή στον skroutz. ( Νιώθω σαν "βαλτός" αλλά σας διαβεβαιώ δεν είμαι ) Δεν είπα ότι δεν είναι καλές οι τιμές, αλλά συγκρίσεις πρέπει να κανείς με σχετικές άλλων καταστημάτων. Αν έβαινε το σκρουτζ πιο φθηνό πρώτον δεν θα ήταν προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 πηγα σημερα. τελειωσαν διαφορες προσφορες. ουτε το lg home cinema δεν ειχε ουτε την samsung 22 lcd-tv, ουτε την 32 philips. εχει ομως αρκετες 40ες lcd για 499. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα γιατι δε μου φαινονται και πολυ καλες τιμες για εγκαινια; Γιατι εδω ειναι Θεσσαλονικη φιλε μου. Δυστυχως αλλο εγκαινια στην Αθηνα και αλλο στη Θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καμία σχέση. Θυμάμαι π.χ εγκαίνια στο κοτσοβολο πυλαίας με απίστευτες τιμές, π.χ είχα πάρει 17 lcd samsung 110 εύρα που ήταν απίστευτη τιμή τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Γινόταν πανικός!Ο κόσμος έφευγε με 2 τηλεοράσεις ο καθένας. Υπήρξε οικογένεια που πήρε 5 (ναι πέντε) 32αρες Φίλιπς φουλ ειτς ντι. Δεν μπορούσες να περάσεις από τους διαδρόμους και ένιωθες ότι όλα είναι πάμφθηνα γιατί όλοι αγόραζαν. Παρά το γεγονός ότι πολλές αγορές δεν άξιζαν ο κόσμος βρισκόταν σε καταναλωτικό οργασμό. Ο ερυθρός σταυρός ήταν εκεί για να προλάβει λιποθυμίες και άλλα προβλήματα. Οι υπάλληλοι μοίραζαν νερά και άλλοι υπεύθυνοι έκαναν τους τροχονόμους γιατί πραγματικά ήταν δύσκολη η κυκλοφορία στο κατάστημα. Το μαγαζί είναι σε δυο ορόφους και προσωπικά δεν μου άρεσε το στήσιμο του. Τώρα για τις τιμές. Όπως έλεγε και ο κατάλογος: Είχε την 32αρα Φίλιπς στα 299 την 40αρα samsung στα 499 και μια 37αρα lg όχι όμως φουλ ειτς ντι. Από στοκ είχαν μπόλικο πράγμα. Πολύ πολύ πράγμα. Δύσκολα έφευγε κάποιος παραπονεμένος. Είχε πολλά dvd από 9 ευρώ, στα 19, στα 29, στα 39 που έπαιζαν τα πάντα. Είχε το ρικόρντερ στα 69. Home Cinema LG στα 169, πολυμηχάνημα epson στα 49 και cannon στα 59. Οθόνη samsung 20αρα 2ms 20000:1 1680X1050 στα 99 και lg 22αρα 5ms 8000:1 στα 109 καθώς και την άλλη lg για την οποία λέτε παραπάνω. Σκληρός Portable 250 Maxtor Basics στα 44, Σκληρός εξωτερικός 500αρης στα 55 και 1,5ΤΒ στα 85 ή 89. Όλα όπως είπα σε μεγάλες ποσότητες αποθέματος. Φοβερή εσπρεσιέρα στα 111. Δεν την είχε πάρει κανένας (!). Το νέο slim στην νέα τιμή του 299 αλλά και το παλιό το χοντρό με δυο παιχνίδια πάλι 299. Το ds όχι dsi στα 99. Πέρα από το asus laptop είχε και άλλα δυο προσφορές, τιμές δε θυμάμαι. Στο ταμείο περίμενα άπειρη ώρα κυρίως λόγω τη απειρίας των υπαλλήλων που έκαναν έναν αιώνα να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια τρέλα σε εμπορικό κατάστημα. Αν είχες διάθεση για πλάκα και δεν τα έπαιρνες όλα στα σοβαρά και παράλληλα δεν υπήρχαν άλλες υποχρεώσεις ήταν μια "διασκεδαστική" εμπειρία. Το χαιλαιτ στο δρόμο έξω από το μαγαζί είχε προμότιον από Σαραφίδη που σήκωναν ένα πανό που έγραφε "Στοίχημα απέναντι είναι πιο φθηνά". Το πανώ το σήκωναν στα φανάρια και το μάζευαν με το που άναβε πράσινο. Μπράβο φίλε γέλασα με την ψυχή μου! Αν υπήρχε βιντεάκι και με το πανό του σαραφίδη?!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.