epsilon753 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως το φυλλάδιο έχει καλές τιμές. Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι για όσους γνωρίζουν. Ήθελα να βρω ένα φτηνό dvd recorder για να αντιγράψω παλιές βιντεοκασέτες και να τις πετάξω όσο λειτουργεί ακόμα το βίντεο μου. Έχει ένα lg προσφορά στα 69. Αναρωτιέμαι το εξής, όταν γίνει σε 2 χρόνια η μεταφορά στα ψηφιακά κανάλια (η και τώρα για τα κανάλια της ΕΡΤ) πως γράφουμε από αυτά; Προφανως αυτό το recorder έχει είσοδο κεραίας (RF In) και για εγγραφή από ψηφιακά κανάλια είναι άχρηστο εφόσον δεν περιλαμβάνει DVB T Tuner MPEG4. Καλά δεν τα λέω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει κανενας υποψη του την τηλεοραση στην πρωτη σελιδα; Λεει τιποτα; Αξιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα γιατι δε μου φαινονται και πολυ καλες τιμες για εγκαινια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Οι τιμές ισχύουν για όλα τα media markt ή μόνο για το καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά οι τιμές σκίζουν ειδικά η TV στην σελ 3. !!! Αν δεν είχα την 42άρα θα την έπαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ακουσετε τιποτα πειτε γιατι επειγομαι για λαπτοπ κοντα στα 700€ και τηλεοραση 40-42" παλι κοντα στα 700-750€. Για τηλεόραση αυτή είναι καλή σε καλή τιμή. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8FD3A1FDBB466D439E9A12F30ECC6A4E&pa=1E99246601DAD741BAF4C1459A7F1D83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Για τηλεόραση αυτή είναι καλή σε καλή τιμή. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8FD3A1FDBB466D439E9A12F30ECC6A4E&pa=1E99246601DAD741BAF4C1459A7F1D83 Έχει 499 ευρώ full hd 40' Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν είχα λεφτά καβατζα αυτήν την στιγμη τη χτυπούσα άνετα αυριο την 40΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Η Nikon η slr έχει ένα ενδιαφέρον αν και δε ξέρω πολλά από τέτοιες φωτογραφικές. Απλά δεν λέει αν έχει τίποτα εξτρά ή είναι μόνο ο σκελετός, στο eshop την έχει 330 με φακό και τσάντα μεταφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Η Nikon η slr έχει ένα ενδιαφέρον αν και δε ξέρω πολλά από τέτοιες φωτογραφικές. Απλά δεν λέει αν έχει τίποτα εξτρά ή είναι μόνο ο σκελετός, στο eshop την έχει 330 με φακό και τσάντα μεταφοράς. Eχει φακο, ο φακος που δινει ειναι ο kit δηλαδη ο 18-55. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 [quote name= Αναρωτιέμαι το εξής' date=' όταν γίνει σε 2 χρόνια η μεταφορά στα ψηφιακά κανάλια (η και τώρα για τα κανάλια της ΕΡΤ) πως γράφουμε από αυτά; Προφανως αυτό το recorder έχει είσοδο κεραίας (RF In) και για εγγραφή από ψηφιακά κανάλια είναι άχρηστο εφόσον δεν περιλαμβάνει DVB T Tuner MPEG4. Καλά δεν τα λέω;[/quote]παρολο που εχει η τι-βι μου ψηφ.δεκτη,επειδη το dvdrec εινai παλιο,εχω αγορασμενο εξωτ.δεκτη ψηφ.καναλιων,τον εχω συνδεσει με σκαρτ πανω στο dvd και γραφω κανονικα...σε καναλι του dvd av1,h l1 οπως στη δικη μου περιπτωση sony γαρ.... με λιγα λογια,θελεις και εξωτερικο δεκτη dvb-t... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltaf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα έμαθα ότι, οι τιμές του φυλλαδίου των εγκαινίων θα διαρκέσουν για 3 ημέρες ( Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) και ότι θα υπάρχουν αρκετές ποσότητες προϊόντων, για να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση. Για τη Δευτέρα θα εκδοθεί νέο φυλλάδιο με προϊόντα και τιμές. (Είναι πολύ πιθανό κάποια προϊόντα να είναι τα ίδια και στο νέο φυλλάδιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι κι αλλιώς σιγά τις προσφορές. Όλα παλιά ή καταργημένα μοντέλα είναι. Η μόνη από αυτές που "λέει" σαν αγορά είναι η Samsung, η οποία ξεκινάει στα ~650€ στο skroutz και νομίζω περιλαμβάνει και MPEG4 δέκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια, εγω που ημουν στο ψαξιμο φτηνου λαπτοπ, να το προτιμησω το Asus? Εχει διαφορα 70 ευρω απο το αμεσως φτηνοτερο e-shop, παρα πολυ καλο εξοπλισμο θα ελεγα (για την τιμη του) και δυο χρονια εγγυηση. Επισης θα χτυπησω και το 22" monitor της LG στα 170 ευρω (50 ευρω φτηνοτερα απο το Πλαισιο). Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το μόνιτορ απλά @#%^%#. είναι τρομερό....πήρα τα χριστούγεννα το αντίστοιχο παλαιότερο μοντέλο, που βγάζει 1680χ1050 στα 240 ( ναι μου περνάν σατανικές σκέψεις να το δώσω πουθενά κανά 150άρι και να πάρω το fullhd). Αυτό είναι fullhd στα 170 οπότε μου φαίνεται πολύυυ καλά. Με μπόλικες εισόδους για PC,κονσόλες, media players. Θέλω να πιστεύω πως έχει το hybrid tuner για ψηφιακά και αναλογικά όπως συνηθως. Λίγο τα ηχεία δεν με ενθουσίασαν αν και βγάζει optical και mini-jack οπότε βάζεις ότι γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.