Προς το περιεχόμενο

Εγκαίνια Media Markt - Θεσσαλονίκη

deltaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την προσεχή Πέμπτη 17-09-2009 ώρα 8 π.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Media Markt Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Νέα Δυτική Είσοδος & Κωλέτη, Σταθμός.

Υπάρχουν πληροφορίες για τις προσφορές προϊόντων που θα γίνουν;

Θα υπάρξει κάτι αξιόλογο;

Μήπως υπάρχει κάποιο φυλλάδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα οτι αυτο στα εγκαινια θα εχει ενα GPS Garmin στα 69 ευρω.

Δεν συγκρατησα μοντελο. Στο skroutz το πιο φτηνο κανει 95 ευρω, οποτε μαλλον ειναι μια αρκετα καλη προσφορα.

Μόνο που στα εγκαίνια λογικά θα γίνει χαμός και θα γίνουν αμερικάνικα σκηνικά τύπου "1000 άτομα περιμένουν έξω από ένα μαγαζί και με το που ανοίγει ποδοπατιούνται". Τουλάχιστον Αθήνα με καταστήματα τύπου Saturn-Electro World αυτά είχαν γίνει.

Μολις βγαλανε καταλογο στο site τους

Συγκεκριμενα για το καταστημα το καινουργιο της Θεσσαλονικης δεν βλεπω καποιο καταλογο, μπορεις να δωσεις καποιο λινκ?

παιδια ξερει κανεις αν γινεται ενα προιον που βλεπω εγω στο καταλογο να μου το κανουν αποστολη στην πατρα ?η ουτε καν?...εχει πολυ καλη τιμη μια Nikon d60

παιδια ξερει κανεις αν γινεται ενα προιον που βλεπω εγω στο καταλογο να μου το κανουν αποστολη στην πατρα ?η ουτε καν?...εχει πολυ καλη τιμη μια Nikon d60

Μπα αν ηταν ετσι θα παραγγελναμε ολοι. Αλλωστε μιλαμε για "κραχτες", δηλαδη για προιοντα σε πολυ καλη τιμη που σε κανουνε να πας να επισκεφτεις το μαγαζι και με την ευκαιρια να αγορασεις και κατι αλλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...