css03027 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα... σκεφτομαι να αγοράσω το Asus EeePC 701C http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1328948 κανει 159 €. Τα αξίζει τα λεφτά του? το θέλω για ταινίες και ίντερνετ μόνο.
lagoudakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα... σκεφτομαι να αγοράσω το Asus EeePC 701C http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1328948 κανει 159 €. Τα αξίζει τα λεφτά του? το θέλω για ταινίες και ίντερνετ μόνο.στις ταινιες δεν ξερω πως τα παει αλλα νομιζω οτι ειναι κουραστικο λογω μικρης οθονης,γιατι δεν βαζεις κατι ακομα για ενα μεταχειρισμενο 10αρι;msi,lenovo.asus,θα ειναι καλυτερο σε ολα
css03027 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 έιναι πολυ μικρη η 7αρα οθονη σε σχεση με την τιμη του παντα....
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για ρίξε μια ματιά στις προσφορές του MediaMarkt αυτής της εβδομάδας. Έχει 10άρι με atom στα €249. Μην το σκέφτεσαι και πολύ...
giorgos147 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Από μένα μη το πάρεις. Πρώτα από όλα το αποθηκευτικό του μέρος είναι στα 4gb. Πόσες ταινίες/τραγούδια μπορεί να χωρέσει;(αν αφαιρέσουμε και τον χώρο που "κρατάει" το λειτουργικό). Βάλε κάποια αγγελία. Με τόσα χρήματα βρίσκεις χρησιμοποιημένο, αλλά πολύ καλύτερο σε επιδόσεις. Άσε που στην 7ρα οθόνη δε θα μπορείς να δουλέψεις με τίποτα. Εγώ εδώ με δεκάρα, και όταν το έχω σπίτι το χρησιμοποιώ με την 22ρα.(αν και τώρα, εδώ και κάτι μέρες, έπαψε να χρησιμοποιείτε, και δουλεύει κυρίως ως file server/downloading-uploading)
lagoudakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 σε σχεση με την τιμη του παντα....μην σε ξεγελαει η τιμη σε ενα προιον,αυτο ειναι το κολπο,πολλες φορες βλεπουμε κατι που ειναι φτηνο και το αγοραζουμε και σε λιγο εχουμε καταλαβει οτι χασαμε τα λεφτα μας,τι ειναι καλυτερο να δωσεις πχ 250 ευρω και να κανεις την δουλεια σου η 100 και να τα πεταξεις;
kapodistrias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μεταξύ μας πιστεύω οτι τα 7' δεν πέτυχαν μακροπρόθεσμα και για αυτό πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα καταργηθούν για τα 10'. Τώρα γιατι απο τα 100 ευρώ που ήταν το αρχικό όραμα πήγαμε στα 400 είναι άλλο θέμα.Και φυσικά φταίμε κ εμείς.
gtroza Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα γιατι απο τα 100 ευρώ που ήταν το αρχικό όραμα πήγαμε στα 400 είναι άλλο θέμα.Και φυσικά φταίμε κ εμείς. για να μας "τρέχουν αξιοπρεπώς" τα windows .
kapodistrias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 για να μας "τρέχουν αξιοπρεπώς" τα windows. Καλά που μου το θύμισες.Αρχικά με τα linux είχαμε 50 ευρώ έκπτωση αλλά μετά κόπηκε αυτό το προνόμιο του να διαλέγεις λειτουργικο. Εγώ λεω να μπορεί κάποιος να το πάρει και χωρίς λειτουργικό αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί θα πάρει αιώνες. ΥΓ. Απλά εκνευρίζομαι όταν όλοι τρέχουν να πάρουν κάτι απλά για την μόδα.Εντάξει κ εγώ το παραδέχομαι μου αρέσουν και πήρα αλλά δεν έτρεξα αμέσως μόλις βγήκαν.Για αυτό φτάσαμε στα 400.Ε λίγο έλεος. Οι εταιρίες από εμάς εξαρτώνται.
altea6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή το έχω ακόμα το "μικρό" και θα το έχω για ενθύμιο , σου λέω ότι κάνει μόνο για internet και mail ,αν δεν μπορείς να τα έχεις μέσω κάποιου "έξυπνου" κινητού. Για ότι άλλο τουλάχιστον 10αρα οθόνη.
Jimnie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή το έχω ακόμα το "μικρό" και θα το έχω για ενθύμιο , σου λέω ότι κάνει μόνο για internet και mail ,αν δεν μπορείς να τα έχεις μέσω κάποιου "έξυπνου" κινητού. Για ότι άλλο τουλάχιστον 10αρα οθόνη. +1. Εδώ το 900 με 16GB και σε ταινίες δεν πήγαινε, απογοήτευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.