Προς το περιεχόμενο

νέο monitor ?

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Budget: ~200

Usage: Gaming

Max size: 22''

Σε άλλα thread μου πρότειναν την T220 της Samsung, αυτή έχει εγγύηση για 0 dead pixels? Είναι και TN βέβαια....

Από eIPS την UltraSharp της Dell, αλλά στην Ελλάδα την έχουν 350... κάποια άλλη IPS;

Και last but not least, διάβασα ότι τα LEDακια είναι η τεχνολογία "του μέλλοντος". Ισχύει; Τιμές βέβαια προς το παρόν βλέπω 300+ στο ΠΛΑΙΣΙΟ...

PS: Από Ελλάδα αν γίνεται, να έχουμε το κεφάλι μας (και την τσέπη μας) ήσυχο. :-)

Δημοσ.

εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα αν αξίζει να πάρεις LED. είναι νέα τεχνολογία και σίγουρα θα έχει προβλήματα που δεν θα φαίνονται μεν με την πρώτη ματιά αλλά θα βγουν κάποια στιγμή στην επιφάνεια.

δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω καμιά οθόνη.. είμαι κι εγώ σε αναζήτηση νέου PC και άρα νέας οθόνης, αλλά σε μεγαλύτερες ίντσες.. 24...

Δημοσ.

φιλε παρε αβλεπει την dell με το e-ips αφου ειναι μεσα στις επιλογες σου... Αλλη κλαση. Οσον αφορα δε το LED, προς το παρον ειναι για φιγουρα. Η μονη διαφορα ειναι μειωση στην καταναλωση και κατα τ'αλλα αν η οθονη εχει δυναμικο ελεγχο του backlight μπορει σε σκοτεινες σκηνες να κατεβει πολυ χαμηλα και να κανει μια διαφορα στο "μαυρο" της οθονης, αλλα προσωπικα αυτες οι δυναμικες αλλαγες με ενοχλουν και το βρισκω αχρηστο αφου το απενεργοποιω. Το led θα μετραγε πολυ αμα ηταν οπως σε μερικες τηλεορασεις που εχουν πολλες υποπεριοχες με leds και μπορουν να σκοτεινιασουν συγκεκριμενα σημεια καθε στιγμη ωστε να πετυχουν καλο μαυρο εκει χωρις να θυσιαζουν την φωτεινοτητα στην υπολοιπη οθονη. Αλλα αυτο σε οθονη υπολογιστη δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη οποτε ξεχνα το και μαζι και τα leds κατα τη γνωμη μου...

Δημοσ.
φιλε παρε αβλεπει την dell με το e-ips αφου ειναι μεσα στις επιλογες σου... Αλλη κλαση. Οσον αφορα δε το LED, προς το παρον ειναι για φιγουρα. Η μονη διαφορα ειναι μειωση στην καταναλωση και κατα τ'αλλα αν η οθονη εχει δυναμικο ελεγχο του backlight μπορει σε σκοτεινες σκηνες να κατεβει πολυ χαμηλα και να κανει μια διαφορα στο "μαυρο" της οθονης, αλλα προσωπικα αυτες οι δυναμικες αλλαγες με ενοχλουν και το βρισκω αχρηστο αφου το απενεργοποιω. Το led θα μετραγε πολυ αμα ηταν οπως σε μερικες τηλεορασεις που εχουν πολλες υποπεριοχες με leds και μπορουν να σκοτεινιασουν συγκεκριμενα σημεια καθε στιγμη ωστε να πετυχουν καλο μαυρο εκει χωρις να θυσιαζουν την φωτεινοτητα στην υπολοιπη οθονη. Αλλα αυτο σε οθονη υπολογιστη δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη οποτε ξεχνα το και μαζι και τα leds κατα τη γνωμη μου...

Κατατοπιστικότατος ;)

Λέω να την χτυπήσω από PCBuy.it, δέχονται Paypal και δεν φαίνονται απατεώνες. Σε σχέση με overclockers.co.uk την έχουν 30 λίρες πιο κάτω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού (εντός ΕΕ) φθηνότερα...

[edit] Άκυρο για PCBuy.it, η τιμή που έβλεπα ήτανε χωρίς VAT. Αν και μπορώ να την πάρω με εταιρικό ΦΠΑ...

Δημοσ.
Budget: ~200

Usage: Gaming

Max size: 22''

Σε άλλα thread μου πρότειναν την T220 της Samsung, αυτή έχει εγγύηση για 0 dead pixels? Είναι και TN βέβαια....

Από eIPS την UltraSharp της Dell, αλλά στην Ελλάδα την έχουν 350... κάποια άλλη IPS;

Και last but not least, διάβασα ότι τα LEDακια είναι η τεχνολογία "του μέλλοντος". Ισχύει; Τιμές βέβαια προς το παρόν βλέπω 300+ στο ΠΛΑΙΣΙΟ...

PS: Από Ελλάδα αν γίνεται, να έχουμε το κεφάλι μας (και την τσέπη μας) ήσυχο. :-)

Αφου τη θες για gaming τοτε, απο ο,τι ξερω, θα επρεπε να εχει μικρο χρονο αποκρισης. Η δικια σου εχει 6 ms ενω μπορεις να παρεις ανετα με 2 ms.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει άμεση σύγκριση στα 6ms των IPS/PVA/MVA με τα πχ 6ms των TN Panels...

άσε που αμφιβάλω αν καταλάβει διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2...

Δημοσ.
Αφου τη θες για gaming τοτε, απο ο,τι ξερω, θα επρεπε να εχει μικρο χρονο αποκρισης. Η δικια σου εχει 6 ms ενω μπορεις να παρεις ανετα με 2 ms.

αμα τα μετρησεις και τα βρεις 6 και 2 δειξ'το μου και εμενα...

Και οταν διαπιστωσεις οτι στο ΤΝ ειναι πχ σε γενικες γραμμες 10-14 και στο IPS 12-18 πεισε με και οτι βλεπεις διαφορα...

Στο 1ο ειμαι κατηγορηματικος, το 2 και το 6 ειναι @@. Στο δευτερο, μπορει να ανηκεις στο 2% που μπορει να καταλαβει τη διαφορα....αλλα ο φιλος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...