word1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια.θα ηθελα μου λύσετε ένα προβληματάκι που έχω αν γίνετε ! Προχθές αγόρασα της philips το dvp3380. Ηξερα ότι οι υπότιτλοι θα ήταν μικροί όπως σχεδόν σε όλα τα dvd τις philips.Είχα όμως στο μυαλό μου ότι θα βρω και θα κατεβάσω κανένα πειραγμένο λογισμικό γιαφτο το dvd ώστε τα γράμματα να μεγαλώσουν . Οπως και είχα και παλαιότερα με αλλα 2 τις philips . Να όμως που δεν βρήκα τίποτα !!! Επρεπε μάλλον να πάρω το 3360 που είχα βρει πειραγμένο λογισμικό για το συγκεκριμένο dvd. Ιda όμως το 3380 και είπα μάλλον είναι ο αντικαταστάτης του ! οποτε και πήρα αυτό ! Τώρα τι κάνω που δεν βρήκα κάτι γιανα μεγαλώσω τους υπότιτλους ? Αν γνωρίζει κάποιος να βρω για το συγκεκριμένο dvd λογισμικό για να μεγαλώσουν τα γραμματάκια του θα του είμαι ευγνώμων ! Μην το μαζέψω και το βάλω στην ντουλάπα να το τρώει η σκόνη κρίμα είναι ! ευχάριστο παίδες προκαταβολικά!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ---------- Κανενας ?!?
word1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 τόσο άχρηστο είναι το dvd ρε παιδιά που δεν το έχει ψάξει κανεις το θέμα!!!
talisman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 τόσο άχρηστο είναι το dvd ρε παιδιά που δεν το έχει ψάξει κανεις το θέμα!!! Δεν σου απανταει κανεις γιατι δεν εχει βγει ακομα firmware.Μαλλον δεν το εψαξες εσυ το θεμα πριν το αγορασεις
word1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ok φιλε μου σεβαστή η γνώμη σου ! και επανέρχομαι στο ερώτημα μου τώρα. αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ !! κάποιος που να ξέρει κάτι ?
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 μεχρι να βρεις κατι ή θα κατεβαζεις με ενσωματωμενους υποτιτλους ή θα κανεις γρηγορη ενσωματωση χωρις επανακωδικοποιηση με καποιο προγραμμα οπως το AVIAddXSub, οπότε το προβλημα παύει να υφίσταται. Το ίδιο θέμα αντιμετωπιζω και στο δικο μου SONY
word1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ευχάριστο φιλε μου !! θα το δοκιμάσω έτσι να το κάνω
dimsam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα.πηρα και εγω το DVP3380.Ημουνα μεταξυ αυτου και του LG DVX492 για το οποιο σε φορουμ διαβαζα για προβληματα συμβατοτητας και ο πωλητης μου ελεγε οτι,οτι και να του βαζανε απο στικακι ηταν το μονο που διαβαζε τα παντα.Αντε να βγαλεις ακρη.. Τελικα πηρα το philips μια που εχω dvd player philips παλιο(5ετιας αλλα σκυλι) και ειμαι ευχαιστημενος + οτι ειναι τελευταιο μοντελο ενω το LG αν και στα ιδια λεφτα ειναι ενος χρονου.Επειδη το εψαξα σαν διαφορές βρηκα οτι το LG παιζει και dual layer αλλα το philips ειναι συμβατο με παραπανω version divx.Οπως και να εχει χρησιμοποιωντας το philips διαπιστωσα τα εξης:καταρχας διαβαζα σε φορουμ οτι δεν διαβαζει greek subtitles.προφανως οσοι το λεγανε αυτο δεν ειχανε παει στο setup να τους ενεργοποιησουνε.με ενα Kingston 8gb που εχω διααζει αψογα και ταχυτατα.βεβαια υπαρχει το προβλημα με τους μικρους υποτιτλους το οποιο λυνεται η υπομενοντας το,η χρησιμοποιωντας το AVIADDXSUB,η μεχρι να βγει το firmware(φανταζομαι του 3360 δεν κανει).Επισης παρατηρησα σε μερικες ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους το εξης:αν τις εχω γραμμενες σε dvd δεν παιζουν οι υποτιτλοι.Ακριβως οι ιδιες copy paste στο στικακι παιζουνε.Γιατι να συμβαινει αυτο?Ευχαριστω.οσοι ξερουν η εχουν το συγκεκριμενο μηχανημα ας ανταλλασουμε αποψεις
george69 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ....Επισης παρατηρησα σε μερικες ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους το εξης:αν τις εχω γραμμενες σε DVD δεν παιζουν οι υποτιτλοι.Ακριβως οι ιδιες copy paste στο στικακι παιζουνε.Γιατι να συμβαινει αυτο?Ευχαριστω.οσοι ξερουν η εχουν το συγκεκριμενο μηχανημα ας ανταλλασουμε αποψεις Λοιπόν κάτι παρόμοιο μου συνέβη κι εμένα!!! Έβαλα σε ένα DVD 3 ταινίες DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους από το AVIAddXSubs (κάθε ταινία ένα αρχείο DivX , που εμπεριέχει τους υπότιτλους) και το έδωσα στο θείο μου για να τα δει στο Pioneer DVD Player του, το οποίο είναι σχετικά καινούριο έχει θύρα HDMI, αλλά όχι USB! Ε, λοιπόν που λέτε δεν τους έβγαζε τους υπότιτλους.....Χτυπούσα το κεφάλι να καταλάβω το λόγο, αλλά δεν μπορούσα! Υποτίθεται ότι το AVIAddXSubs έγινε για αυτόν ακριβώς το λόγο- δηλ. να δείχνει τους υπότιτλους σε DVD Playerς που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων από αρχείο *.srt Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τί συνέβη και ενώ έπαιζε η ταινία δεν έδειχνε τους υπότιτλους??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.