Προς το περιεχόμενο

Φταει η ψυχτρα?

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο pc και θελω να το χρησημοποιησω γιατι το καινουριο το εστειλα για service!Το προβλημα ειναι οτι στο παλιο δεν εχο ψυχτρα στη CPU και τωρα που παω να το ανοιξω μετα απο 3 δευτερολεπτα κλεινει.Φταει η ελλειψη ψυχτρας ή ειναι κατι αλλο?Δεν γινεται να το χρησημοποιησω χωρις αυτη?Δεν θελω να ξοδεψω λεφτα γιατι ειναι εντελως σκουπιδι το PC,αλλα δεν μπορω να μεινω και 20 μερες χωρις υπολογιστη!Τα φωτα σας μαγκες!

Δημοσ.

Σαφως και είναι θέμα ψύκτας και γι αυτό υπάρχει . Τώρα μην το ανάβεις το Pc καθόλου γιατί εάν δεν έχεις κάνει ζημά είσαι πολύ τυχερός. Όσο αναφορά για το κόστος ψύκτρας θα πρέπει να μας αναφέρεις περισσότερα στοιχεία (τυπος μητρικής - socket κλπ) για να σε βοηθήσουμε περισσόετρο. Πάντως υπάρχουν πολλές και επώνυμες λύσεις οι οποίες είναι φθηνές έτσι ώστε να κάνεις προσωρινά την δουλειά σου.

Δημοσ.
-_-;3s φορες το ανοιξα,τωρα αν δεν εκανα καμια ζημια!την πιο φτηνη ψυχτρα θα παρω αφου οπως ειπα τον θελω ισα ισα να βγαλει 20 μερες,η μητρικη μου ειναι η εξης: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=1673 ,παιζει να 'καψα καμια cpu με την ηλιθιοτητα μου ε?DAMN!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...