Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να αποθηκεύσω στο pc τα δεδομένα της SIM

horse1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Insomniacs,

θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση (ελπίζω να είμαι στο κατάλληλο σημείο). Πρόσφατα άλλαξα κάρτα στο κινητό μου και επειδή βαρέθηκα να περάσω όλες τις επαφές μου στην καινούργια κάρτα, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος με κάποιο προγραμματάκι να αποθηκεύσω τα δεδομένα της στον υπολογιστή και όποτε χρειάζομαι μία επαφή να την βρίσκω από εκεί. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά το μοντέλο του κινητού είναι Sagem My V-75.

• Moderators
Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα τι ρωτας, μην μπλεκεσαι.. Βαλε την παλια ΣΙΜ στο τηλεφωνο, επιλεξε ολα τα νουμερα να αποθηκευτουν στην συσκευη σου, μετα βαλε την νεα καρτα και τα τηλεφωνα θα ειναι στην συσκευη. Αν τωρα εξακολουθεις να τα θελεις στην ΣΙΜ, απλα επιλεξε τα παλι και αντιγραψε τα στην ΣΙΜ (την νεα προφανως). Δεν ειμαι σιγουρος για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα λογικα ετσι θα γινεται οπως σε ολα. Εναλλακτικα αν αυτο δεν λειτουργησει, ψαξε στο ιντερνετ για καποιο Pc Suite της εταιρειας αυτης και θα εισαι οκ συγχρονιζοντας τα απο εκει. Αν το κουτι της συσκευης περιειχε και καποιο CD κατα πασα πιθανοτητα θα εχει και το Pc Suite. Αυτα απο εμενα, ελπιζω να βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...