Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσία DOA (Dead On Arrival)

essediss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας.

Το σαββατο αγορασα το asus 1000h απο eshop.gr

Παταω το κουμπι να ανοιξει .....τιποτα.......λεω θα ειναι ξεφορτιστη η μπαταρια.Βαζω το asus να φορτιζει.Παταω το κουμπι να ανοιξει παλι τιποτα........

Λεω ας δοκιμασω χωρις μπαταρια (λειτουργια με το ρευμα)......ετσι ανοιγει το asus.....ξαναβαζω την μπαταρια και δουλευε κανονικα.

Μετα απο λιγο νεκρωσε το πληκτρολογιο και το touchpad και δεν ξαναλειτουργησαν.

Το πρωι θα το παω πισω.Οποιος γνωριζει ας μου πει τα δικαιωματα μου ως καταναλωτης γιατι μου φενεται οτι θα με ταλαιπωρισουν αρκετα.Εγω θελω να παρω επιστροφη χρηματων .Γινεται αυτο?

Δημοσ.

δεν θα σε ταλαιπωρησουν καθολου,εξηγησε τους ωραια το προβλημα και θα σου το αλλαξουν,εμενα ετσι μου εκαναν σε ενα msi που ειχα παρει πριν 2 μηνες (ασχετα αν δεν ειχε προβλημα τελικα,βασικα δεν ειχε bt αυτη η παρτιδα και δεν το γνωριζε κανεις ενω στα χαρτια λεγανε οτι ειχε)

Δημοσ.

εφοσον ειναι προφανεστατο το οτι εχει προβλημα θα στο αλλαξουν. Επισης εφοσον στα specs στο site οταν το αγορασες εγραφε οτι εχει bt Και τελικα δεν εχει, παλι θα στο αλλαξει το e-shop. Μου εχουν τυχει και οι δυο περιπτωσεις και δεν ειχα κανενα προβλημα. Προβλημα θα ειχες με το eshop μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...