diplo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 +1 για το world tour, και εγώ με κιθάρα από PS3 παίζω
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Θέλει κάποιον driver για την ασύρματη κιθάρα ή όχι...; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
CarTney Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 παιδεια επειδη τα links δεν φενονται μπορειτε να τα ξανα βαλετε!!!!γτ πηγα σε ενα φιλαρακι σμρ που εχει το ps3 και το guitar hero και ποροσα πολυ και σκεφτομαι να αγορασω και εγω για το pc
CarTney Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 απο τις κιθαρες και αμα χριαζετε τπτ αλλο για pc
Bulba57 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει κι εγώ την κιθάρα (ασύρματη) του world tour από το activate.gr και παίζει μια χαρά με το συγκεκριμένο παιχνίδι (απλά plug and play). Για να το Guitar Hero 3 όπως είπε και ο Chaos3X χρειάζεσαι ένα προγραμματάκι. Φαντάζομαι εννοεί το x360ce Ορίστε και ένα link που ίσως βοηθήσει. http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=105258
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 δυστυχως το activate.gr εκλεισε οπως και τα λινκ που παραθετετε. καμια αξιοπιστη κιθαρα απο που θα παρουμε τωρα που να παιζει σε pc επαναφέρω το θέμα γιατι ψαχνω για ενα φιλο που γιορταζει του αγιου κωνσταντινου ενα σετακι για pc με το παιχνιδι να του το κανω δωρο. πιστευω θα του αρεσει πολυ αν και μεγαλωσαμε γενικα πατησαμε τα 30. αν εχετε να μου προτεινετε απο που και τι να αγορασω.
propatzis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επειδη και εγω ψαχνομαι αλλα εχω καταληξη τι θα κανω απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω μετατροπεα απο ps2 σε usb,εχω βαλει μια τιμονιερα που την ειχα για το ps2 και με τον μετατροπεα παιζει μια χαρα στο pc.Λετε να παρω μια κιθαρα και να κανω το ιδιο?θα δουλεψει ή η κιθαρα θελει κατι αλλο?
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Drumset ps3, συνδεση με pc για αναπαραγωγη απο εκει Καλησπερα αυπνα αλανια,θελω τα φωτα σας. Εχω ενα drumset για guitar hero ps3,αλλα μιας και δε με ενδιαφερει το παιχνιδι εψαξα αν μπορω να το χρησιμοποιησω σαν ηλεκτρονικο σετ και να γινεται αναπαραγωγη απο το ηχοσυστημα του pc. Ειδα πολλους να το εχουν κανει,αλλα με τοσα που διαβασα και δοκιμασα κουραστηκα. Πολλοι ειπαν οτι γινεται μονο με software,αλλοι ειπαν οτι θελει και hardware. Γνωριζει καποιος τι ισχυει και πως μπορω να παιξω τελικα? Ευχαριστω!
aggelbeatboxer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Geia sas kai apo mena! Kserw oti exw argisei 10 xronia+ alla bare with me psaxnw gia mia kithara guitar hero gia PC! Iparxei kati p legete clone hero tora pou se afinei na valeis costums poli pio efkola. Einai based off guitar hero alla einai diaforetiko game Tha ithela kapia kithara ite gh3 ite ch ite oti allo gh einai, (ektos apo rb kai world tour). Apla thelw tin kitharitsa, ite xplorer ite redoctane ite apli den exw provlima Parakalo se periptosi pou kapios mporei na mou linkarei kapia kithara gia PC (epid to activate.gr den doulevei pia) Sas Parakalw na mou pei! Episis @webparts den kserw gia kanonika drums alla an thes na pekseis to game tora pia to clone hero se ligo kero tha kanei drum update kai tha mporeis na paizeis oti goustareis ekei polu sindedoma! Gia kanonika drums den pistevw na mporeis polu eukola, Exw egw drums (Eimai drummer) me ilektronika drums alla einai polu diaforetika apo gh! :D Euxaristw! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από aggelbeatboxer Den eixa katalavei kati poli kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα