GeorgeSM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και απο μενα. Ήθελα να κανω μία ερώτηση, απ ότι έχω δει από youtube, και διάφορα site οτι πρέπει να υπάρχει μετατροπέας midi σε usb για τα drums. Επίσης τώρα κυκλοφορούν ασύρματα, και οχι usb χειριστήρια για το Xbox, και το ps3. Το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει στο PC του το Guitar hero World tour, με external drums, ποιο πακέτο έβαλε, και με ποιά μέθοδο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
thodoris moulos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια που 8α βρω ενα σιστιμα που να μπορω να πεζω τις κι8αρεσ του χΒοχ για το πσ...?
Chaos3X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις το GH World Tour, με το που θα συνδέσεις το USB Reciever θα στο αναγνωρίσει αμέσως και θα παίζεις κανονικά. Τουλάχιστον με την PS3 ασύρματη κιθάρα εγώ δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα. Για το GH III πρέπει να κατεβάσεις ένα προγραμματάκι για να σου παίξει. Δεν το θυμάμαι όμως, Google it!
Vag Ov Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://www.activate.gr εγω απο εκει πηρα την κιθαριτσα πήρες για PC ή για xbox??
Vag Ov Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ΣΚΕΤH κιθαρα για το guitar hero για pc? Παντου λενε για usb receiver και να παιξει η κιθαρα του xbox , αλλα θα ηθελα εκδοση για pc! ps: η εκδοση που κυκλοφορει με usb παιζει ΚΑΙ xbox ΚΑΙ pc? φιλέ επίσης μπορείς να αγοράσεις guitar hero controller για ps2 και να το σύνδεσης PC TO PS2 JOYPAD CONVERTERKONIG. απο πάτησε εδώ
geowizard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδες, θελω να αγορασω αυτο και θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να αγορασω και το xbox 360 receiver ή απλα τα συνδεω με usb και παιζουν;
diplo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δε χρειάζεται τίποτε άλλο φίλε. έχω το ίδιο σετάκι και έχει μέσα ασύρματο usb receiver για την κιθάρα. ψιλοακριβή όμως μου φαίνεται, για ψάξτο καλύτερα. αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει κάτω από 20 ευρό πριν κανα χρόνο από ebay.de
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στο activate.gr έχει την κιθάρα 16€. Από εκεί πήρα κι εγώ την δικιά μου και την έχω λιώσει! Αν θές και το παιχνίδι αυθεντικό, στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης το έχει 3€!
geowizard Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στο activate.gr έχει την κιθάρα 16€. Από εκεί πήρα κι εγώ την δικιά μου και την έχω λιώσει! Αν θές και το παιχνίδι αυθεντικό, στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης το έχει 3€! Αν αγορασω μια κιθαρα θα ειναι συμβατη με ολα τα παιχνιδια Guitar Hero;
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στο World Tour παίζει απροβλημάτιστα, στο III πάιζει, αλλά θέλει το τελευταίο patch, το aerosmith δεν το έχω δοκιμάσει...
geowizard Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ωραια, θα παρω αυτην αλλα λεει ασυρματη οποτε θα χρειαστω το xbox 360 usb receiver;
Chaos3X Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Όχι, το receiver το έχει μέσα! Καλές ροκές!!!
geowizard Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Όχι, το receiver το έχει μέσα! Καλές ροκές!!! Ευχαριστω μεγαλε!
soulnick Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) θα κλαψουν μανες και γειτονες. GH, κιθαρουλα και μπυρες! ηρθε η κιθαρουλα σημερα! ΧΑΜΟΣ! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από soulnick
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Πολλές καλημέρες κι από εμένα! Τελικά η κιθάρα του ps3 παίζει στο pc..;; Επειδή το έχω στο ps3 αλλά θα το δώσω σε έναν ξαδελφάκι μου αλλά θέλω να την κρατήσω να παίζω στο pc.!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα