phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλά.. εσύ τον Apacer θα έπαιρνες και όχι τον Postville;
Twisted_Wicked Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγινε, να παρω τον postville. Αν υπηρχε στο e-shop/plaisio καλα θα ηταν...
mohic4n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ολα ωραια και καλα λοιπον. @ Twisted_Wicked: Κατσε στα αυγα σου και μη παρεις τιποτα. Μια χαρα εισαι.
IMAndreas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 οι Velociraptor είναι SATA2, οι παλιοί Raptor είναι SATA1 αλλά πλέον έχουν αντικασταθεί... ναι όμως εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-Velociraptor-150-Gb-10K-Rpm-SWD1500HLFS.htm τον βγάζει σκέτο sata στα specs (του πλαίσιο ) ενώ τον αντίστοιχο 300άρι sata2 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-Velociraptor-300-Gb-10K-Rpm-SWD3000HLFS.htm
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αφού τους αναφέρουν και ως sata και όχι ide, πάλι καλά να λες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 όποιος εμπιστεύεται το site του Πλαισίου (και γενικά καταστημάτων) για specs κακό του κεφαλιού του
IMAndreas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αφού τους αναφέρουν και ως sata και όχι ide, πάλι καλά να λες.. σαν να μου φαίνεται πως αντιπαθείς τους velociraptor...γιατί έτσι? όποιος εμπιστεύεται το site του Πλαισίου (και γενικά καταστημάτων) για specs κακό του κεφαλιού του χαχαχα δεν τα εμπιστεύομαι αλλά φαντάζεσαι να πάει κάποιος για velociraptor και να βγει με raptor....έχω παρατηρήσει πως έχουν μπερδέψει και τίτλους, ή εικόνες
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 σαν να μου φαίνεται πως αντιπαθείς τους velociraptor...γιατί έτσι? χαχαχα δεν τα εμπιστεύομαι αλλά φαντάζεσαι να πάει κάποιος για velociraptor και να βγει με raptor....έχω παρατηρήσει πως έχουν μπερδέψει και τίτλους, ή εικόνες Μόνος σου έδωσες την απάντηση στην ερώτησή σου. :Ρ
IMAndreas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 μα όχι εγώ έδωσα απάντηση στο ότι το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο έχει ανακριβείς προσδιορισμούς των προϊόντων του.... απλά νόμιζα πως δεν σου άρεσαν οι velociraptor για κάποιον λόγο γιαυτό ρώτησα...
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όχι.. αναφερόμουν στο Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο που πολλές φορές τα specs που δίνουν δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.