Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φόρτωση σελίδας...

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το site http://www.youfm.gr Δεν φορτώνει η σελίδα με τίποτα!!!

Μου βγάζει αυτό:

>Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής www.youfm.gr δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.

Με επικοινωνία με τον σταθμό μου είπαν οτι μπορεί να φταίει η οτενετ και να δοκίμαζα χωρίς το www αλλα και πάλι τίποτα... Τί μπορεί να φταίει???

Δημοσ.

εμενα μου το εκανε ο mozilla firefox δεν μου ανηγε ορισμενες σεληδες και τελικα το αποτελεσμα εκανα διαγραφη τα cookies και ηταν οκ...

δωκιμασε και εσυ με αυτο τον τροπο δεν χανεις τιποτε

Δημοσ.
εμενα μου το εκανε ο mozilla firefox δεν μου ανηγε ορισμενες σεληδες και τελικα το αποτελεσμα εκανα διαγραφη τα cookies και ηταν οκ...

δωκιμασε και εσυ με αυτο τον τροπο δεν χανεις τιποτε

Τίποτα............

Δημοσ.
Τίποτα............

Αν μου ελεγες για ολες της σελιδες ηταν να σου ελεγα 100 ιδεες αλλα για μιαν συγκεριμενη σελιδα να μην σου την ανοιγει το πιο πηθανο με το firewall σου και μπλοκαρει την σελιδα

Δημοσ.

Έχεις κάποιο firewall να τρέχει; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις και προσπάθησε να συνδεθείς μπας και έχει γίνει τίποτα εκεί (αν δε το έχεις κάνει ήδη).

Δημοσ.
Αν εισάγεις την παρακάτω διεύθυνση στον browser... ;

>http://67.210.101.29

Αυτό δούλεψε!!!!!! Αλλα δεν μου εμφανίζει το streaming........

Δεν έχω κάποιο firewall μόνο το Avast έχω και δουλεύει και έχω βάλει το youfm στις εξαιρέσεις...

τί μπορεί να πάιζει?

Δημοσ.

Είμαι με Conn-X 8 Mbps.

Έχω προσωρινά το μοντεμ Thomson ST536 v6

Για το DNS δεν ξέρω τι παίζει αν μπορείς να μου πείς τί να κοιτάξω.....

Δημοσ.

ΟΚ, για να το ρωτάς αυτό, μάλλον έχεις αφήσει την κάρτα δικτύου του PC σου να παίρνει αυτόματα IP και λοιπές ρυθμίσεις (gateway, DNS) από το DHCP service του router σου. Και ο router σου θα παίρνει με τη σειρά του αυτόματα ως DNS αυτόν του ISP σου, δηλαδή του OTE.

Κάνε μία δοκιμή με OpenDNS. Οδηγίες υπάρχουν στο site του, αναλυτικότατες.

Δημοσ.

Ωράια τα έκανε όλα μια χαρά έκανα restart και το pc..... αλλα πάλι τα ίδια μόνο με την διεύθυνση που μου έδωσες μπαίνει και δεν εμφανίζει πάλι το streaming....

Μόνο με αυτή την σελίδα μου το κάνει ενώ πρίν λίγες μέρες ήταν μπάμ...

Δημοσ.

Ξεφνικά δούλεψε και πάλι κανονικά η σελίδα χωρίς την διεύθυνση που μου έδωσες...

Δεν μπορώ να καταλάβω τί είχε γίνει αλλα δεν πειράζει!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που σπατάλισες να με βοηθήσεις :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...