Προς το περιεχόμενο

ebay reversed payment

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αγορασα 2 ιδια πραγματα απο εναν πωλητη στο ebay αξιας 90 ευρω....πληρωσα αμεσως με paypal,μου ηρθε αποδειξη κατευθειαν απο το PP αλλα απο το e bay τιποτα...μπαινω στο ebay account μου και βλεπω οτι η αγορα δεν φαινεται πουθενα!παω στο paypal και ειδα να λεει οτι πληρωμη ειναι σε κατασταση reversed!!δεν εχει επιστραφει φραγκο στον λογαριασμο μου ομως στο paypal..απλα ειναι 91 ευρω δεσμευμενα!!!

ξερει κανεις τι γινεται??κατι εψαξα και βρηκα αλλα δεν εβγαλα και τρελη ακρη!!

να αναφερω κατι που ψιλιαζομαι...οταν πατησα να γινει το payment,πατησα γρηγορα το back μηπως και προλαβω να μη γινει η πληρωημη,ωστε να γραψω κατι στα notes για τον seller!!γινεται η πληρωμη ομως οκ,και μετα μου βγαζει ενα errοr η σελιδα!!εδω πρεπει να εγινε η βλακεια...

οποιος εχει παθει τιποτα παρομοιο τι εγινε με τα λεφτα?τα πηρε αμεσα πισω η περασε κανας χρονος!!καλυπτεται η αγορα απο full protection οποτε λογικα πρεπει να επιστραφουν αμεσα!!

Δημοσ.

Νομίζω δεν τα έχεις χάσει τα λεφτά σου. Για κάποιο λόγο δεν τα έκανε δεκτά ο αγοραστής αλλά έχουν δεσμευτεί από το paypal και θα αποδεσμευτούν σε χ χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...