user12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα ειναι ετσι να μπω μεσα σε ενα εστιατοριο να φαω λιγο απο ολα και να πληρωσω τα μισα.Το ενοικιο ειναι οπως τα συμφωνησατε.Για το βαψιμο αμα δεν εχετε συμφωνησετε τιποτα δεν πληρωνεις τιποτα εκτος αν βρει ζημιες στο σπιτι και θα κρατησει την εγγυηση που εδωσες μπροστα.
telegamesvg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Eαν δεν διεκοπτε ο ενοικιαστης την μισθωση - που δεν μιλησαμε καθολου κατω απο ποιους ορους πρεπει να γινεται η διακοπη συμφωνα με το νομο - και το σπιτι ηθελε βαψιμο , ποιος επρεπε να το πληρωσει και καθε ποτε ? Εγω παντως λεω στον φιλο που εθεσε το αρχικο ερωτημα να μην πληρωσει το 15νθημερο που ζητει ο ιδιοκτητης ,αλλα να δωσει το 100αρικο για το βαψιμο και να παει στην ευχη του Θεου. Ουτε πορτα δεν βαφουν πια με ενα κατοσταρικο ... Διαφορετικα να μου το πειτε να βαλω τον ιδιοκτητη να μου βαψει ενα καταστημα που νοικιαζω και θελει βαψιμο , να μου αλλαξει τις τεντες κ.λ.π
Ather Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Και τώρα προσπάθησε να καταλάβεις τι έγραψες και να δεις για ποιο λόγο δεν περιλαμβάνεται το βάψιμο. Ο telegamesvg δεν έχει καταλάβει τι έχει αντιγράψει!!! Η μήπως όχι;
tolkki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εστω οτι εχουμε ενα συμβολαιο 2 ετων. Σημαινει 24 μηνες αρα και 24 ενοικια.Αφου στους 23,5 μηνες του εχει πληρωσει 23,5 ενοικια (23 ολοκληρα και το πρωτο μισο) του χρωσταει μισο μηνα.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μην πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ.Πες του να το πάει νομικά.Ποιό ακριβά θα του βγεί.Αμ πως τέτοια νοοτροπία δεν επικροτείτε μερικοί; Ε υπάρχει κ απ΄τις 2 πλευρές...
telegamesvg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μην πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ.Πες του να το πάει νομικά.Ποιό ακριβά θα του βγεί.Αμ πως τέτοια νοοτροπία δεν επικροτείτε μερικοί; Ε υπάρχει κ απ΄τις 2 πλευρές... Δεν νομιζω να πραττεις ετσι εσυ στις συναλλαγες σου ε? Το θεμα ειναι να κανει το σωστο . γι'αυτο αλλωστε εθεσε το ερωτημα. Το σωστο λοιπον ειναι να πραξει αυτο που εχει συμφωνησει τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ---------- Εστω οτι εχουμε ενα συμβολαιο 2 ετων.Σημαινει 24 μηνες αρα και 24 ενοικια.Αφου στους 23,5 μηνες του εχει πληρωσει 23,5 ενοικια (23 ολοκληρα και το πρωτο μισο) του χρωσταει μισο μηνα. Σε αυτο πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι . Σε εκρεμοτητα μενει το θεμα του βαψιματος . Περαν τουτου ομως καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι οταν νοικιαζουν ενα σπιτι δεν εχουν υποχρεωσεις αλλα μονον δικαιωματα . Νομιζουν οτι ο ιδιοκτητης ειναι υποχρεωμενος να επισκευαζει καθε βλαβη ..
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σε εκρεμοτητα μενει το θεμα του βαψιματος . Nομίζω πως είσαι ο μόνος που θεωρεί πως υπάρχει ακόμα εκρεμμότητα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο.
2arkoudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μην πληρωσεις το βαψιμο εφοσον δεν το βρωμισες κ δεν το εβαψες εσυ αλλο χρωμα. 2 χρονια κ προλαβαν να βρωμίσουν οι τοίχοι? για μαμακες ψαχνει? Εαν επιμενει ομως φωναξε παληκαρια απο συνδεσμους ομαδων να του το <<βαψουν>> οπως πρεπει!! Με αυτο το σκεπτικο οταν πατε διακοπες παρτε μαζι σας κ κανα Vitex φευγοντας να περνατε τα δωματια!
foufoutios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Απ τη στιγμη που δεν εχει γινει ζημια στο σπιτι, ΔΕΝ εχει υποχρεωση να πληρωσει για τιποτα! Ποσω μαλλον να του το βαψει απ την αρχη επειδη εμεινε μεσα! Αν ειναι ετσι ας του αλλαξει και τις τουαλετες επειδη τα εκανε εκει και οχι σε κουτα.. Γι αυτο δινεις ενα επιπλεον ενοικιο στην αρχη για να το κρατησει οταν φυγεις, εφοσον εχει γινει ζημια! Αφου δεν εγινε ζημια και οι τοιχοι εχουν υποστει φυσιολογικη "φθορα" τοτε γραφτον εκει που πρεπει.. Φυσικα και δεν εχουν μονο δικαιωματα οι ενοικιαστες αλλα οχι και να πληρωνει κερατιατικα επειδη εμεινε εκει..
2arkoudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ειναι ετσι ας του αλλαξει και τις τουαλετες επειδη τα εκανε εκει και οχι σε κουτα.. [/b] Φίλε εισαι κορυφη!!! χαχαχα!!! Μακραν η καλυτερη απαντηση στο θεμα!! Εγω νομιζω οτι πρεπει να την αναφερει κ στον ιδιοκτητη!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς και δεν την παραδίδει φρεσκοβαμμένη. Το βάψιμο περιλαμβάνεται στη συνήθη φθορά του ακινήτου, η οποία επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη. Ας το βάψει ο ιδιοκτήτης, λοιπόν. Με την αδεια του...Προεδρου επετρεψε μου να διαφωνησω. Αν παρελαβε φρεσκοβαμενη την κατοικια γιατι να μην ειναι υποχρεωμενος να την βαψει ??? Αν για καθε διαμερισαμ που νοικιαζουμε καθε δυο χρονια θελουμε πολλα κατοσταρικα για βαψιμο συν οτι αλλη φθορα απο ηλεκτρικα , υδραυλικα κλπ που σαφως βαρυνουν τον ιδιοκτητη τι μας μενει ??? Εχουν οι ενοικιαστες δικαιωματα αλλα ας αφησουμε και κατι για τους ιδιοκτητες...Οχι μονο τους φορους.
clevercitizen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο τόπικ στάρτερ έβαλέ το θέμα, μας άφησε να φαγωθούμε και δεν έχει δώσει ούτε μια απάντηση!
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Με την αδεια του...Προεδρου επετρεψε μου να διαφωνησω. Αν παρελαβε φρεσκοβαμενη την κατοικια γιατι να μην ειναι υποχρεωμενος να την βαψει ??? Αν για καθε διαμερισαμ που νοικιαζουμε καθε δυο χρονια θελουμε πολλα κατοσταρικα για βαψιμο συν οτι αλλη φθορα απο ηλεκτρικα , υδραυλικα κλπ που σαφως βαρυνουν τον ιδιοκτητη τι μας μενει ??? Εχουν οι ενοικιαστες δικαιωματα αλλα ας αφησουμε και κατι για τους ιδιοκτητες...Οχι μονο τους φορους. To θέμα δεν είναι τι θεωρεί ο καθένας μας από την μεριά του σωστό για το συμφέρον του, αλλά τι προκύπτει από τον νόμο. Και από την στιγμή που ο νόμος προβλέπει το βάψιμο φυσιολογική φθορά που επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης οφείλει ή να το αποδεχτεί, ή να πουλήσει το διαμέρισμα και να επενδύσει αλλού τα χρήματά του... Δεν τον αναγκάζει και κανένας στην τελική να νοικιάζει σπίτια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.