S2Katana Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Εχω αποκτήσει ένα μαύρο iPhone 3GS και έχω την εξής ερώτηση.Εχω συμβόλαιο data card με την Vodafone, με χρήση εξωτερικού usb stick για να συνδέομαι στο ίντερνετ. Μπορώ να βάλω τη SIM στο iPhone και να μπαίνω κατευθείαν ίντερνετ?Δεν είναι SIM για ομιλία, αλλά μόνο για ίντερνετ.Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω?Δεν έβγαλα άκρη από το site της Vodafone.
georgeadams Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς, αλλά δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. Μονο SMS και internet. Στο iPhone, πήγαινε στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων και όρισε ως APN/Όνομα χρήστη/Συνθηματικό τα ίδια που έχεις βάλει και στο Vodafone Mobile Connect στον υπολογιστή σου (αν δεν κάνω λάθος, είναι APN: internet, Όνομα χρήστη: κενό, Συνθηματικό: κενό).
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να "κοψεις" αυτο το παγιο απο την στιγμη που θελεις μονιμο internet στο iphone και να βαλεις στο κανονικο σου παγιο του κινητου σου καμποιο data plan. Απο οτι ξερω απο τις αλλες εταιριες, μπορεις μετα το τριμηνο να πας σε παγιο των 3.5 ευρω(μικρο κοστος) για την data card του usb stick. Με τα λεφτα που γλυτωνεις, βαλε data plan στον κανονικο αριθμο σου.
S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το έχω υπόψιν μου φίλε haHa. Σας ευχαριστώ, δούλεψε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το έχω υπόψιν μου φίλε haHa. Σας ευχαριστώ, δούλεψε. Η απλά μεταφέρεις όλο το data plan από την 3G κάρτα, στην κάρτα του συμβολαίου ομιλίας που έχεις (αν υποθέσουμε πως δεν θα χρειάζεσαι την data card). Δεν ξέρω αν η Vodafone το κάνει, πάντως εγώ μετέφερα κανονικά το πακέτο ADSM (wind) που είχα από ξεχωριστή sim στην κάρτα που έχω στο iphone. Ή αν θέλεις να έχεις και την data card, ζητάς αρχικά τη μεταφορά του πακέτου στο πρόγραμμα ομιλίας που έχεις και ταυτόχρονα ζητάς και μία δεύτερη sim με το ίδιο νούμερο, για να την έχεις στο 3G modem. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν θα μπορούν να λειτουργούν και οι 2 ταυτόχρονα!
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ορθά, είναι αλληλοαποκλειώμενα. Σε ευχαριστώ!
isspro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 για να μην ανοιγω νεο θεμα: ειμαι συνδρομητης iplus 250 απο τη δευτερα κανοντας την cu --> συνδεση για το 3gs. μεχρι σημερα επαιζαν ολα κανονικα. και τηλεφωνα και μνμ και ιντερνετ και ολα. ξαφνικα μου λεει οτι δεν εχω βαλει την καρτα [ενω ειναι μεσα]. την βγαζω, τη βαζω και μου λεει 'δεν υπαρχει καρτα sim"... τι τραγικο ειναι τωρα τουτο? εβαλα στο iphone το νουμερο της εταιριας [wind] και παιζει κανονικα, οπως και της αδερφης μου. η δικια μου που ειναι και με το πακετο το συγκεκριμενο ειναι νεκρη τελειως. εχει τυχει σε κανεναν αλλο τπτ αναλογο? εχουμε να προτεινουμε κατι πριν τη δευτερα [που θα παω απο εκει να τους κραξω κανονικοτατα]? μπας και εχω νουμερο μεχρι τοτε, γιατι εχω ξεμεινει τελειως [ουτε σε αλλες συσκευες λειτουργει η sim]
kpartsi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Άμα η sim δεν λειτουργεί ούτε σε άλλες συσκευές τότε δεν είναι πρόβλημα του iPhone.
isspro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ολα οκ. πηγα απο βοντα, μου αλλαξαν καρτα και ειμαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.