zer0ne Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Hello... Έχω μια απορία, τελευταία έχω εγκαταστήσει το Microsoft Visual Studio 9.0 και έχω παρατήρηση ότι τα προγράμματα (σε c++) που μεταγλωττίζει είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος σε σχέση με της γραμμές του κώδικα. Να σημειώσω επίσης, ότι παλιότερα που χρησιμοποιούσα dev-cpp το ίδιο πρόγραμμα ήταν κατά πολύ μικρότερο..... Μήπως υπάρχει ρε παιδιά κάποια παράμετρος που πρέπει να ορίσω στον compiler για να μειωθεί το μέγεθος των exe αρχείων...??
zer0ne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 κάνε release build αντί για debug Ναι αυτό κάνω αλλά το μέγεθος παραμένει μεγάλο. Για να δώσω ένα παράδειγμα το ίδιο πρόγραμμα που σε Dev πιάνει περίπου 10KΒ σε Visual c++ πιάνει αντίστοιχα γυρο στα 100KΒ.....
bxenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για κονσόλα πρόγραμμα μιλάς έτσι; χωρίς extra βιβλιοθήκες; Γιατι σε μένα βγαίνει windows πρόγραμμα με διαλόγους, editor, τερματικό, timer και λειτουργίες δικτύωσης 110Kb (αλλα χρησιμοποιώ απο βιβλιοθήκες μόνο win32). Για δες στο project->properties->release->linker->input, τι additional dependencies εχει
zer0ne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για κονσόλα πρόγραμμα μιλάς έτσι; χωρίς extra βιβλιοθήκες;Γιατι σε μένα βγαίνει windows πρόγραμμα με διαλόγους, editor, τερματικό, timer και λειτουργίες δικτύωσης 110Kb (αλλα χρησιμοποιώ απο βιβλιοθήκες μόνο win32). Για δες στο project->properties->release->linker->input, τι additional dependencies εχει Όχι για windows πρόγραμμα, με λειτουργίες Sochet (σε επίπεδο Client) πιο πολύ, timer , και File I/O Τα additional dependencies που έχω: mpr.lib advapi32.lib netapi32.lib WS2_32.lib iphlpapi.lib Σε Dev για παράδειγμα το ίδιο πρόγραμμα είναι 12Κ και σε Visual είναι 94Κ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.