arsenal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά πηγαίνω 2α λυκείου και σκέφτομαι σοβαρά να μπω στο λιμενικό σώμα αλλα δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτό εννοώ απο τι κατεύθηνση μπαίνεις,πόσα μόρια θέλει(τα μόρια που ήθελε φέτος)η κάτι άλλο σημαντικό αν μπορούσε να προσθέσει κάποιος
kage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 νομιζω με προκυρηξεις που βγαινουν για γραπτες εξετασεις και βυσμα... http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=28418
vandermonde Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 δυστυχως οπως τα λεει ο kage....δεν ειναι με πανελληνιες αλλα με εντελως αναξιοκρατικες εξετασεις...συνηθως βγαινουν προκυρηξεις μια φορα το χρονο (για λιμενοφυλακες,υπαξιωματικους και αξιωματικους) για Λ/Φ και υπαξ. παιρνουν αποφοιτους λυκειου(για υπαξ. λιγες θεσεις νομιζω), αποφοιτους ΤΕΙ,ΑΕΙ, Εμποροπλοιαρχων (αν μπεις υπαξ. και εισαι αποφοιτος ΑΕΙ,ΤΕΙ,Εμποροπλοιαρχων βγαινεις αυτοματα εκτος οργανικων θεσεων και παιρνεις γρηγορα βαθμους - χονδρικα σε μια 10ετια γινεσαι αξιωματικος) για αξιωματικους παιρνουν μονο αποφοιτους ΑΕΙ, Εμποροπλοιαρχων
ApSiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης έχω την εντύπωση (λεπτομέρειες κλπ δεν ξέρω) ότι αν πας στρατό στις ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης) έχεις αρκετά μόρια στις εξετάσεις παραπάνω.....Θα προσπαθήσω να μάθω κ να τα μοιραστώ μαζί σας
vandermonde Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο ισχυε οταν ηταν με μορια, οπως και οι ξενες γλωσσες,ecdl κλπ ηταν αρκετα μορια....εδω και 1-2 χρονια αλλαξε το συστημα με εξετασεις και πλεον μονο βυσμα....
arsenal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά βύσμα έχω για να πω την αλήθεια ο νονός μου είναι βουλευτής σε ενα απο τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά εντάξει δεν τα θέλω ολα στο πιάτο
deminho11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά βύσμα έχω για να πω την αλήθεια ο νονός μου είναι βουλευτής σε ενα απο τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά εντάξει δεν τα θέλω ολα στο πιάτο Αχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol:
arsenal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol: οχι σοβαρά μιλάω
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 οχι σοβαρά μιλάω και αυτος σοβαρα γελουσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.