Προς το περιεχόμενο

Λιμενικό σώμα..

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πηγαίνω 2α λυκείου και σκέφτομαι σοβαρά να μπω στο λιμενικό σώμα αλλα δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτό εννοώ απο τι κατεύθηνση μπαίνεις,πόσα μόρια θέλει(τα μόρια που ήθελε φέτος)η κάτι άλλο σημαντικό αν μπορούσε να προσθέσει κάποιος

Δημοσ.

δυστυχως οπως τα λεει ο kage....δεν ειναι με πανελληνιες αλλα με εντελως αναξιοκρατικες εξετασεις...συνηθως βγαινουν προκυρηξεις μια φορα το χρονο (για λιμενοφυλακες,υπαξιωματικους και αξιωματικους)

για Λ/Φ και υπαξ. παιρνουν αποφοιτους λυκειου(για υπαξ. λιγες θεσεις νομιζω), αποφοιτους ΤΕΙ,ΑΕΙ, Εμποροπλοιαρχων (αν μπεις υπαξ. και εισαι αποφοιτος ΑΕΙ,ΤΕΙ,Εμποροπλοιαρχων βγαινεις αυτοματα εκτος οργανικων θεσεων και παιρνεις γρηγορα βαθμους - χονδρικα σε μια 10ετια γινεσαι αξιωματικος)

για αξιωματικους παιρνουν μονο αποφοιτους ΑΕΙ, Εμποροπλοιαρχων

Δημοσ.

Επίσης έχω την εντύπωση (λεπτομέρειες κλπ δεν ξέρω) ότι αν πας στρατό στις ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης) έχεις αρκετά μόρια στις εξετάσεις παραπάνω.....Θα προσπαθήσω να μάθω κ να τα μοιραστώ μαζί σας :)

Δημοσ.

αυτο ισχυε οταν ηταν με μορια, οπως και οι ξενες γλωσσες,ecdl κλπ ηταν αρκετα μορια....εδω και 1-2 χρονια αλλαξε το συστημα με εξετασεις και πλεον μονο βυσμα....

Δημοσ.

Καλά βύσμα έχω για να πω την αλήθεια ο νονός μου είναι βουλευτής σε ενα απο τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά εντάξει δεν τα θέλω ολα στο πιάτο

Δημοσ.
Καλά βύσμα έχω για να πω την αλήθεια ο νονός μου είναι βουλευτής σε ενα απο τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά εντάξει δεν τα θέλω ολα στο πιάτο

Αχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...