Προς το περιεχόμενο

Το μπλέ ποδήλατο στη Νίκαια

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και σε φινλανδια σουηδία έχουν το ίδιο σύστημα.

Αυτή την περίοδο μάλιστα έχουν μεγάλο debate για το αν οι λωρίδες για τα ποδήλατα πρέπει να είναι στον δρόμο όπως στην σουηδία ή να παραμείνουν στο πεζοδρόμιο όπως τώρα.

Οι περισσότεροι βέβαια έχουν δικά τους ποδήλατα. Το θέμα είναι ότι εδώ τον μισό χρόνο είναι άχρηστο γιατί κάνει πολύ κρύο και δεν μπορείς να πας με το ποδήλατο, ενώ στην ελλάδα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο χρήσιμο.

Ε ναι, στην Ελλάδα θα έπρεπε να εφαρμοστεί όπως γίνεται με την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας λόγω της άφθονης ηλιοφάνειας, στην Ελλάδα...

...στην Ελ... oh wait

Δημοσ.
Η συνεχεια ειναι απλη. Για την ηλιακη καταιγιδα που δεν αφηνει τα ερμα τα ποδηλατα να λειτουργησουν, φταιει ο σταλιν και η αυξηση της τιμης στο σουβλακι :lol::lol::lol:

Περα απο το χαβαλε, κατι που αναρωτηθηκε ο freedubus και περασε στα ψιλα, τις περιπτωσεις που θα περνανε ευγενεις αθιγγανοι η αλλες ομαδες, και θα σηκωνουν ολο το σταθμο (κι οχι ενα), τις εχουμε σκεφτει;

Επισης, δυστυχως λογω της μορφολογιας στις περισσοτερες πολεις της Ελλαδας, αυτο ειναι πρακτικα ανεφαρμοστο :-(

ηλιακη κατεγίδα (μεγάλη) δεν επίκοιτε το 2012 (το πολύ πολύ κλινουμε όλες τις συκσευες για κανα δυμηνο :-( ) τώρα που το ξέρω άλλη ιστορία

δεν μπορούμε να προβλεψουμε την εμφάνησή τους ακόμα με ακρίβια κτλ, βεβεια δεν εχω διαβαση το fucous να δω πως το υποστιρίζει,κατι ασχετο ακόμη ηταν ωραιο τεύχος να το πάρω ?

και για να ειμαι ontopic

καλό θα ηταν να το δούμε στην αθήνα αλλα φαντάζεστε τι θα φάει ο καημένος ποδηλάτης( τα πεζοδρομια σπασμένα,χωρος μιδεν,όταν βρεχει θα κυνδηνεύει απο κανά ρέμα κτλ)

για τους αθιγγανους θα υπάρχει και προσωπικό

Δημοσ.

μονο εγω καταλαβα το προαστειο του Πειραια απο τον τιτλο;

βεβαια μολις διαβασα την ειδηση καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα

Δημοσ.

ΠΩΩΩΩΩΩΩ κι εγώ! Γι αυτό αναρωτήθηκα αυτομάτως για τους γυφταίους.

Δημοσ.

...καλό θα ήταν να μην φτιάξουν κάτι τέτοιο στην αθήνα γιατί θα γίνει μπάχαλο αφενός..και αφετέρου δεν θα μπορούμε πλέον εμείς οι υπόλοιποι να καβαλάμε πεζοδρόμια , να καίμε τα κόκκινα και να μην μας δίνει κανένας μα κανένας καμία σημασία. :mrgreen:

Δημοσ.

lol αν σε παρηγορεί κ εγώ έτσι κατάλαβα στην αρχή.. κ αναρωτιόμουνα κανα 5λεπτο παραμιλώντας.. "Μωρέ μπράβοοοο η Νίκαια......" "εγώ γιατί δεν το είχα ξανακούσει?..." "μάλλον θα έγινε τώρα όσο έλειπα για διακοπές.. " κτλ κτλ κτλ ...

ότι μότι , ας πιο λίγο καφέ ακόμα καλύτερα..!

αυτά τα έργα πάντως προυποθέτουν μεγάλους δρόμους κ όπως είπε και κάποιος πιο πριν ας πούμε για παράδειγμα στο παγκράτι ή στην κυψέλη πως θα κάνει κανείς ποδήλατο? εδώ με τα πόδια πας κ την ανηφόρα δεν τη βγάζεις, δε χωράνε πλέον στους δρόμους ούτε κουνούπια να περάσουν.. ίσως όμως σε άλλες περιοχές να ήταν άψογο, πιλοτικά θα έπρεπε να ξεκινήσει κάποιο πρόγραμμα..αν κ ομολογώ ότι συγκριτικά με παλίοτερα βλέπω αρκετό κόσμο με ποδήλατο κ μ αρέσει !!:P

Δημοσ.

Σε όλους αρέσει το ποδήλατο... αρκεί να πηγαίνει από την αντίθετη κατεύθυνση και να μην τους κλείνει το δρόμο!!!!

Αν τους κλείσει το δρόμο... αρχίζει η δυσφορία... κόρνες κτλ κτλ.

Την πιο θεϊκή ατάκα μας την είπε ένας γέρος την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι δρόμοι δεν είναι μόνο για τα ποδήλατα!!!

Ζήτω το Ελληναριό!

Δημοσ.

Πολύ ωραία ιδέα! Μακάρι να εφαρμοστεί καί στην Ελλάδα.

Βέβαια, δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο... Εδώ οι δρόμοι, δεν είναι κατάλληλοι για να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα (!)...και θα είναι για τα ποδήλατα;

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς ότι οι δρόμοι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και οι οδηγοί δεν είναι κατάλληλοι για να κυκλοφορούν με τα τουτού τους σε αυτούς.

Δημοσ.
Μάλλον εννοείς ότι οι δρόμοι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και οι οδηγοί δεν είναι κατάλληλοι για να κυκλοφορούν με τα τουτού τους σε αυτούς.

Ναι, αυτό εννοώ.

Δημοσ.

Ωραία να βρούμε άλλον ένα να κάνουμε καρέ. :Ρ

Ε ναι, στην Ελλάδα θα έπρεπε να εφαρμοστεί όπως γίνεται με την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας λόγω της άφθονης ηλιοφάνειας, στην Ελλάδα...

...στην Ελ... oh wait

Ουδέν σχόλιον!

Πάντως Ηράκλειο ΛΕΝΕ τώρα ότι το νέο παραλιακό μέτωπο θα γίνει ποδηλατόδρομος ή πολύ απλά θα αποκτήσουμε άφθονο παραθαλάσσιο πάρκινγκ 15 χιλιόμετρα πάρκινγκ με θέα στη θάλασσα.:lol:

Αλλά θα ήταν ωραία ιδέα, βέβαια ακούστηκαν πολλά τραβηγμένα σενάρια για το μήκος της νέας παραλιακής οδού.! (Ληνοπεράματα - Κοκκίνη Χάνι)

Δημοσ.

βεβαια μολις διαβασα την ειδηση κατάλαβα οτι κατι δεν παει καλά

Η ίδια παρεξήγηση ειχε γίνει με τον Τραγκα ο οποιος ερχετε εδω συχνα και στο κανάλι ελεγε οτι ο καφες στην Νικαια έχει 1,50 € και μια γυναίκα δημοσιογράφος κατάλαβε για την Νικαια Πειραια,

:mrgreen:

...επρεπε να το διευκρινίσω στον τιτλο . :o

Δημοσ.
Ωραία να βρούμε άλλον ένα να κάνουμε καρέ. :Ρ

Παρον.

Αλλα μονο πριν διαβασω τι γραφει κατω απο τον τιτλο.

Δημητρη Τζ, βαλε σεντιλλ κατω απο το Κ :mrgreen:

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα στους ανθρωπους φταινε μηχανακια και ποδηλατα που ανεβαινουν τα πεζοδρομια και δεν τους αφηνουν χωρους.Στα μηχανακια φταινε τα αμαξια που δεν τα υπολογιζουν.Στα αμαξια φταινε φορτηγατζιδες και ταξιτζιδες επειδη νομιζουν οτι εχουν επαγγελματικο διπλωμα τους ανηκει ο δρομος.

Η παραπανω προταση ειναι απλως ουτοπικη σε μια τετοια κατασταση.:-(:-(:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...