Προς το περιεχόμενο

wine και cs 1,6 kai cs:s

xrist0f0r0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο οδηγος δεν ειναι για το cs:s

το εκανα αλλα τιποτα

οταν παταω την εφαρμογη απο το wine cs 1.6 δεν μου το τρεχει δεν ξερω που εκανα λαθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο οδηγος δεν ειναι για το cs:s

το εκανα αλλα τιποτα

οταν παταω την εφαρμογη απο το wine cs 1.6 δεν μου το τρεχει δεν ξερω που εκανα λαθος

δεν σε καταλαβαινω... ο οδηγος που εχω κανει ειναι για ολα τα games απλα ως παραδειγμα πηρα το battlefield 2142

Ηρθε η ωρα να ροκαρουμε

Σε αυτον τον οδηγο θα εγκαταστησω το Battlefield 2142 και χρησιμοποιω Ubuntu Jaunty (9.04) 64bit.Να ξερετε οτι και τα υπολοιπα παιχνιδια ακολουθουν την ιδια λογικη εγκατασταστης απλως το καθε game θελει την δικη του διαμορφοση ως προς τις ρυθμισεις.

Πριν ακομα αρχισω να σας δειχνω τα βηματα για να το εγκαταστησετε θα εχετε ως ΠΙΣΤΟ ΟΔΗΓΟ το Application Database της σελιδας του WINE.

πρωτα απο ολλα δεν εχεις πει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου με το cs source η με το 1.6?

για το source ακολουθα το script που υπαρχει στο προγραμμα playonlinux και ολα θα ειναι οκ

για το 1.6 ακολουθα τα βηματα του οδηγου μου και ακολουθα αυτο το λινκ http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=3507 και σε ενα βημα του οδηγου μου αναφερομαι στο πως να κανεις scripts για να τρεξεις τα παιχνιδια (θα τα τρεχεις μονο απο εκει) και τοτε εκει που λεει command linescreenshot14na.png

γραψε αυτο

>-fullscreen -width 1280 -height 1024 -applaunch 10 -heapsize 512000 +map_background none

στο -applaunch υπαρχουν πολλα values αυτο εδω που βρηκα τα εξηγει

cstrike - applaunch 10

tfc - applaunch 20

dod - applaunch 30

dmc - applaunch 40

op4 - applaunch 50

ricochet - applaunch 60

valve - applaunch 70

czero - applaunch 80

νομιζα πως ηταν μονο για το playonlinux με τα script του

ακολουθησα των οδηγο σου αλλα τιποτα παλι

το τρεχω μεσω το playonlinux αλλα δεν ανοιγει τιποτα

εκει που λες -applaunch που θα το βαλω αυτο

διαιβασα των οδηγω σου αλλα τιποτα :)

σορρυ για τα ορθογραφικα

ακολουθησα τον οδηγο που μου ειπες εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333778

εκανα κατα γραμα δεν εβαλα ομως το winetricks

αυτο

εκανα να ανοιγει απο cstrike.exe το παιχνιδη απο το drive_c

λοιπον για κατεβασε αυτο εδω το dll http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvbvm60 κανε το extract και αποσυμπιεσε το εδω

/home/"το username σου"/.PlayOnLinux/wineprefix/"το ονομα του prefix σου"/drive_c/windows/system32 και τρεξε το παλι

επισης ανοιξε με οποιοδηποτε text editor και κανε copy paste εδω περα το script που εκανες στο βημα 4 του οδηγο το οποιο script βρησκετε εδω /home/gabriel/.PlayOnLinux/configurations/installed/"το ονομα του script που εδωσες"

>#!/bin/bash
PATH="/home/g/.PlayOnLinux/WineVersions/1.1.29/usr/bin/:$PATH"
export WINEPREFIX="/home/g/.PlayOnLinux/wineprefix/counterstrike1.6"
export WINEDEBUG="-all"
cd "/home/g/.PlayOnLinux/wineprefix/counterstrike1.6/dosdevices/c:/Program Files/Counter-Strike 1.6"
wine "cstrike.exe" -fullscreen -width 1280 -height 1024 -applaunch 10 -heapsize 512000 +map_background none

αυτο νομιζο πως θες για εκινο που μου ειπες :)

το εκανα τρεχει αλλα δημιουργητε lag

θα ανεβασω foto μολις ερθω απο μαθημα

>#!/bin/bash
PATH="/home/g/.PlayOnLinux/WineVersions/1.1.29/usr/bin/:$PATH"
export WINEDEBUG="-all"
cd "/home/g/.PlayOnLinux/wineprefix/counterstrike1.6/dosdevices/c:/Program Files/Counter-Strike 1.6"
wine "cstrike.exe" -fullscreen -width 1280 -height 1024 -applaunch 10 -heapsize 512000 +map_background none

αυτο νομιζο πως θες για εκινο που μου ειπες :)

το εκανα τρεχει αλλα δημιουργητε lag

θα ανεβασω foto μολις ερθω απο μαθημα

για δοκιμασε επισης να αλλαξεις το wine version πηγαινοντας στο playonlinux tools>manage wine versions και εγκατεστησε απο εκει την 1.1.26 και αντικατεστησε το script με αυτο εδω

>#!/bin/bash
PATH="/home/g/.PlayOnLinux/WineVersions/1.1.26/usr/bin/:$PATH"
export WINEDEBUG="-all"

[/code]

και αν lagarei παλι παρα πολυ εγκατεστησε και την 1.1.28 απο το playonlinux οπως σου ειπα πριν και απλως αλλαξε αυτο

>PATH="/home/g/.PlayOnLinux/WineVersions/1.1.26/usr/bin/:$PATH"

σε αυτο

>PATH="/home/g/.PlayOnLinux/WineVersions/1.1.28/usr/bin/:$PATH"

παλε lag @@

επειδη δεν εχω στο pc τωρα καρτα γραφικων μπορει να ειναι για αυτο αλλα δεν νομιζω

εαν εχει και τιποτα αλλο που δεν νομιζω :)

πεστο :)

thanks παντος για ολα

thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...