sfakattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας.Διαθέτω το laptop 5930 εδώ και ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ένα προβληματάκι αντιμετωπίζω μόνο εδώ και μερικές μέρες.Μετά από κάποια updates που έγιναν στα windows σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερά του.Ίσως να ήταν σύμπτωση φυσικά.Η κάμερα δε λειτουργεί καθόλου.Έβγαλα-έβαλα drivers μια από τα ίδια.Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια λύση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν χρειάζονται διευκρινίσεις,παρακαλώ μη διστάσετε.
panos2000gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας.Διαθέτω το laptop 5930 εδώ και ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ένα προβληματάκι αντιμετωπίζω μόνο εδώ και μερικές μέρες.Μετά από κάποια updates που έγιναν στα windows σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερά του.Ίσως να ήταν σύμπτωση φυσικά.Η κάμερα δε λειτουργεί καθόλου.Έβγαλα-έβαλα drivers μια από τα ίδια.Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια λύση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν χρειάζονται διευκρινίσεις,παρακαλώ μη διστάσετε. Τσέκαρε από το device manager μήπως και την εχεις απενεργοποιησει απο λάθος. Αν φαινεται ενεργοποιημενη τότε είναι απλά θέμα driver..
sfakattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το τσέκαρα εννοειται ότι είναι ενεργοποιημένο.Και τους drivers τους έβγαλα,τους ξαναέβαλα,αλλά τίποτα.Δεν είναι κάτι τόσο απλό.Αλλιώς δε θα ζητούσα τη βοήθειά σας.
sfakattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Τόσες μέρες,καμία ιδέα ρε παιδιά;
sfakattack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Τόσο εξεζητημένο είναι το πρόβλημά μου ρε παιδιά;Κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.