arxaggelos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Θα αγοράζατε στρώμα ΙΚΕΑ με budget γύρω στα 200 ευρώ (και γενικότερα)? Σχετικά χαμηλή τιμή για στρώμα, ξέρω, αλλά δεν το θέλω για μια ζωή, θέλω κάτι αξιοπρεπές σε αυτά τα λεφτά και να μην ξυπνάω με την ωμοπλάτη στο σβέρκο.
iced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στο low end στρωμα σε ενα backup κρεβατι απο ικεα των 150Ε. Οποτε φανταζομαι θα ειναι πολυ καλο αυτο. Το ζητημα ειναι για ποσο θα διαρκεσουν αυτες οι ιδιοτητες του? Εγω κατα 80% θα το επαιρνα
arxaggelos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Thanx Iced δεν περιμένω να κρατήσει μια ζωή απλά δεν έχω αγοράσει ποτέ ο ίδιος στρώμα και δεν ξέρω αν παίζει να υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά
SpY Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 κοίτα λίγο και στα Mediastrom εγώ απο εκεί πήρα ένα απίστευτο στρώμα στα 220 ευρώ. Αυτό που είχα ξυπνούσα στραβωμένος με ημικρανίες κτλ βρήκα την υγεία μου
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Το στρώμα που έχω τώρα (και το κρεββάτι) είναι απο το ΙΚΕΑ. Εδώ και ένα χρόνο που το έχω πάρει μια χαρά κοιμάμαι.. Απλά δοκίμασε εκεί να είναι κάποιο που να σε βολεύει (σκληρό μαλακό κτλ) Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι οτι επειδή το στρώμα έρχεται σε συσκευασία ρολού, ένα χρόνο μετά δεν έχει χάσει εντελώς την "τσάκιση" που έχει στη μέση και καμιά φορά φουσκώνει το στρώμα στο κέντρο(λίγο)
De@th L0rd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ικέα έχουν το καλό οτι δοκιμάζεις τα έπιπλα.ΒΡες ένα κρεβάτι που να χρησιμοποιεί τέτοιο στρώμα κ ξαπλάρισέ την.Μη ντρέπεσαι.
GoldenEye Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ξερετε ποσο εχουν τα μεταφορικα για ενα διπλο στρωμα στην ΙΚΕΑ; στην mediastrom; επισης απο εγγυηση τι παιζει;
tolkki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ξερετε ποσο εχουν τα μεταφορικα για ενα διπλο στρωμα στην ΙΚΕΑ; στην mediastrom; επισης απο εγγυηση τι παιζει; Κανα 60αρι λογικα θα το εχει
arxaggelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πήγα IKEA, Candia και Media σήμερα το πρωι, αλλά ρε παιδιά θέλω σκληρό στρώμα και ήταν όλα σχετικά ακριβά. Ειδικα στο ΙΚΕΑ μόλις ξάπλωσα σε ένα που κάτι πήγαινε να γίνει, είδα ότι είχε πάνω από 600 ευρώ! Δηλαδή σχετικά σκληρό ΚΑΙ φθηνό (καλούτσικο) στρωμα δεν συνδυάζεται λόγω υλικών??? @spy είναι σχετικά σκληρό αυτό που πήρες? αν ναι και θυμάσαι μοντέλο πες μου pls @goldeneye τα αντικείμενα από το ΙΚΕΑ έχουν 18Ε μεταφορικά από 2 εως 5 κομμάτια (σήμερα τόσα έδωσα) υποθέτω ανεξαρτήτως μεγέθους. Για παραπάνω δεν ρώτησα. Αλλά αν όλα τα στρώματα εκεί είναι ρολό (όπως αυτό που λέει ο klainmaingr) στάνταρ μπαίνουν στο αμάξι μου οπότε δεν με απασχολεί και πολύ. Αύριο θα ξαναπάω Media σε άλλο μαγαζί να δω ένα που δεν το έιχαν εκεί που πήγα σήμερα κι ο Θεός βοηθός.
marjel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λιγο καιρο αγορασα απο το ΙΚΕΑ το SULTAN HAMNVIK http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70152472 . Ειναι με ελατηρια, σκληρο και στα 370 περιπου ευρω το 160χ200. Αλλα πρεπει να στο φερει η μεταφορικη γιατι δεν τυλιγεται.
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 φοιτητης πας? αν ναι,εχε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα δεχθει εξτρα καταπονηση
arxaggelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 φοιτητης πας?αν ναι,εχε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα δεχθει εξτρα καταπονηση Μπα, πάνε αυτοί οι καιροί.... Αν ήμουν φοιτητής δεν θα με ένοιαζε και πολύ γιατί θα ήταν τελείως 'αναλώσιμο' το στρώμα. Όσο για την καταπόνηση, αυτό που έχω τώρα στόμα να είχε να μιλούσε
iced Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 vintage καταστασεις, στο κρεβατι??? Ενα σωρο παγκοι τραπεζια κτλ!!! lol lol
arxaggelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 vintage καταστασεις, στο κρεβατι??? Ενα σωρο παγκοι τραπεζια κτλ!!! lol lol α, μη σε απασχολεί, το στρώμα που έχω τώρα δεν διαφέρει και πολύ από πάγκο σε άνεση οπότε δεν χρειάζεται και να αλλάζουμε δωμάτια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.