Προς το περιεχόμενο

Διαβάζεται,αλλά ΔΕΝ κωδικοποείται...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα *.avi.Καλά κωδικοποιημένο με xvid και ac3 και δέν συμμαζεύεται...εφάμιλλο ποιοτικά με dvd(νάναι καλά ο Ιορδάνης).Καί θέλω να το κάνω vcd(αφήστε,μη ρωτάτε,η κυρά φταίει για όλα,δεν θέλει καλώδια στο σαλόνι).Τα 2 αδερφάκια του τα κατάφερα(είναι 3cds η ταινία),με Nundub,εξαγωγή τον ήχο,μετατροπή του(Headac3) σε *.wav και φόρτωμα στο TMPEGnc(με VFPapi).Καλό αποτέλεσμα,βλέπεται,έχει και υπότιτλους!

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ διαβάζεται-το τρίτο cd-(και αναπαράγεται) με Wmp και Power Dvd,ΔΕΝ το καταφέρνω να μπεί με ΤΙΠΟΤΕ στο VD(και στο NunDub και στο άρτι αφιχθέν VDmod),ούτως ώστε να αρχίσω το frameserving(όχι,ούτε με το avisynth ψήνεται).Πάντα βγάζει error...Το μόνο που το δέχεται είναι το WinMoovieMaker,αλλά εκεί ΔΕΝ ξέρω τι παίζεται με το encoding,ούτε πως θα frameservάρω μέσω αυτουνού.Εν τω μεταξύ δεν είναι ώρα να κοιτάζω άλλους encoders για ξαναφτιάξιμο του avi και φτου κι απ την αρχή,όλο και κάποιο frame θα χαθεί στην πορεία,όλο και κάποια θολούρα θα προστεθεί,η ταινιούλα είναι πάρα-πάρα-πάρα πολύ καλή για να την πειράξω.

Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα διορθωτικά utilities που βοσκάνε σε doom9-divxdigest-vcdhelp κλπ δικτυακά λειβάδια...

Any suggestions PLZ??? :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τους υπότιτλους πώς θα τους βάλω;Εκ των υστέρων;Και την ποιότητα της μετατροπής που θα χαθεί στο δρόμο απ το encoding σε vcd και ύστερα με frameserving που θα ξανα-μετατρέψω;

Τίποτε σε ποιό απλό υπάρχει;

Είναι απλό:"Θέλω το "περίεργο" avi να το κάνω mpeg(vcd).

Bρήκα τρόπο να το δουλέψω(Audio Decompressor),βγάζει ενα αρχείο μεγαλύτερο('εχει τον ήχο ασυμπίεστο wav μέσα,το video μένει το ίδιο,χωρίς καμία επέμβαση πάνω του),αλλά έμπλεξα στο frameserving(δεν διαβάζει το vdr κανένας encoder μου-@αμώ την λαμεριά μου-με τις πολλές εναλλαγές των Virtual Dub και των φίλτρων για κάθε έκδοση),έχασα το μπούσουλα,καλά μου ξεμπερδέματα,τα λέμε Κυριακή βράδυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...