grimpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό θα ήταν αντί να αναφέρεσαι στην ATI γενικά και αόριστα, να κατονομάσεις τον κατασκευαστή της κάρτας και το μοντέλο μαζί με ένα link στα online μαγαζιά που πωλείται, μιας και για τα προβλήματα θορύβου που σε ενοχλούν ΔΕΝ ευθύνεται η ATI όπως καταλαβαίνεις...
skatopaido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό θα ήταν αντί να αναφέρεσαι στην ATI γενικά και αόριστα, να κατονομάσεις τον κατασκευαστή της κάρτας και το μοντέλο μαζί με ένα link στα online μαγαζιά που πωλείται, μιας και για τα προβλήματα θορύβου που σε ενοχλούν ΔΕΝ ευθύνεται η ATI όπως καταλαβαίνεις... οπως γραφω και απο πανω παντα ΑΤΙ παιρνω και δεν εχω κανενα παραπονο,ισα ισα που εχει γινει πια συνηθεια amd-ati.η δικια μου υλοποιηση ειναι connect 3d single slot απο το πλαισιο αγορασμενη πριν κανα χρονο.πιστευω πως 90 βαθμοι δεν ειναι και τρομακτικη θερμοκρασια για την 4850,ετσι δεν ειναι?η εικονα μενει απαραλαχτη παρολη την αυξηση θερμοκρασιας.
Nikosgiann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 κοιτα εγω εχω την asus 4850...στο 100% ο ανεμιστηρας δεν ακουγεται καθολου,εχω αλλαξει και παστα...παρ'ολα αυτα το grid με ξεσκιζε στις θερμοκρασιες,περιπου 90 βαθμους οπως και συ..εβαλα εναν 120mm στο πλαινο του κουτιου να βαραει πανω της και ειμαι οκ...
rodi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ που έχω την 3870 είχα απογοητευτεί με το θόρυβο από το ανεμιστηράκι. Τώρα όμως που είναι κάπως παλιά και δε με πείραζε μη χάσω την εγγύηση, το άλλαξά με ένα 10άρι αθόρυβο ανεμιστήρα. Τον στερέωσα με ένα μαύρο λαστιχάκι πάνω στην ψύκτρα. Πιάνει λίγο χώρο παραπάνω αλλά με 4 ευρώ ησύχασα από τον θόρυβο και είναι και πιο χαμηλή η θερμοκρασία της. Ίσως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ( το λαστιχάκι θα "καεί" κάποτε - έχε το νου σου )
Nikosgiann Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ που έχω την 3870 είχα απογοητευτεί με το θόρυβο από το ανεμιστηράκι. Τώρα όμως που είναι κάπως παλιά και δε με πείραζε μη χάσω την εγγύηση, το άλλαξά με ένα 10άρι αθόρυβο ανεμιστήρα. Τον στερέωσα με ένα μαύρο λαστιχάκι πάνω στην ψύκτρα. Πιάνει λίγο χώρο παραπάνω αλλά με 4 ευρώ ησύχασα από τον θόρυβο και είναι και πιο χαμηλή η θερμοκρασία της. Ίσως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. τουλαχιστον αμα σου μυρισει κατι καμενο,που θα γινει,θα ξερεις τι θα ειναι...
rodi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, εντάξει το κοιτάζω τακτικά για να δω αν είναι όλα σωστά. Το κουτί το έχω ανοικτό τον τελευταίο καιρό έτσι κι αλλιώς λόγω της ζέστης οπότε το παρακολουθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.