yannikas_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 exo mia ergasia 20 selidon kai thelo na tin kano pdf,pos mporei na ginei auto?einai diskolo?kapoios mporei na me voithisei?esto pos na ksekiniso?euxaristo prokatavolika
noname Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Θα την κάνεις κανονικά σε Word και αν έχεις εγκατεστημένο το Acrobat (όχι το Reader) θα πας στο μενού του Word "Acrobat" και θα επιλέξεις "Convert to Adobe PDF" Προσοχή: Το Acrobat είναι το ίδιο πρόγραμμα με το Acrobat Reader, μόνο που με το δεύτερο μπορείς μόνο να διαβάσεις PDF ενώ με το πρώτο μπορείς και να φτιάξεις ή και να επέμβεις σε PDF. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις κλειδώματα στο αρχείο σου (π.χ.: να μην εκτυπώνεται).
theopag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 an den exeis to acrobat to opoio protino na baleis epigontos tote katebase to mikro kai euelikto pdf factory to opoio einai arketa eukolo! (alla me ligoteres dinatotites)
pramanta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 http://kenchiro.tripod.com/howtoPDF.html Σ' αυτή τη σελίδα θα βρεις οδηγίες για το πως θα μετατρέψεις αρχεία .txt .doc σε .pdf καθώς επίσης και δύο δωρεάν προγραμματάκια.(Είναι λίγο πιο ππολύπλοκος τρόπος αλλά έτσι τουλάχιστον θα σαι και νόμιμος!!!) Επειδή έχω και εγώ το Acrobat 5.05 θέλω να σου πω οτι είναι λίγο βαριά σαν εφαρμογή. Καλή επιτυχία
theopag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 file pramanta, Ti enoeis legontas baria efarmogi. To acrobat einai i kaliteri lisi tis agoras kai malista me ena kalo tutorial to mathaineis eukola
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο link για να καταβάσω το Adobe Acrobat?
theopag Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Gia auto iparxei to kazaa (an den antexeis pes na sto bro se ftp)
HaPagan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά και το pdffactory που αναφέρθηκε και προηγούμενως είναι πολύ καλό.Αρκεί βέβαια να μην σας πειράζει το γεγονός ότι βάζει στο τέλος κάθε σελίδας ένα link !
tee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Ναι, συμφωνώ φίλε HaPagan και εύκολο και ελαφρύ! Μπράβο theopag!! Πάρε 5 (αστέρια) από εμένα.
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Το Adobe Acrobat είναι γύρω στα 100MB !!! Οπότε θα προτιμήσω κι εγώ κατι πιο light.
Amper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Γειά κοίτα εδώ ελαφρύ και άπαιχτο http://www.jawspdf.com/download/JawsPdfCreatorEn.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.