Προς το περιεχόμενο

Αγορα SSD!

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@toufas

Γιατί; υπάρχει λόγος να πληρώσει και μεταφορικά για λόγους γοήτρου στους cupofteaδες; η κάνει συλλογή γραμματοσήμων με τον πλωτάρχη james bond επάνω και το λιζάκι;

οτι ειναι πιο φτηνα σου λεει κατι?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οτι ειναι πιο φτηνα σου λεει κατι?

Καμια ιδεα για το τι θα κανει αν ειναι ελατωματικο το μηχανημα και χαλασει μετα απο ενα μηνα;

Δημοσ.

Consumer Sales/Support

Freephone: 0800 013 0330

International: +44 (0)1355 586 100

Monday-Friday: 8:30am-7:30pm (GMT)

Saturday: 8:30am-5:30pm (GMT)

Fax: 0800 013 0336

E-mail: [email protected]

εκτος αν προτιμας πλαισιο και e-shop που περιμένεις βδομαδες μεχρι να παρεις κατι πισω.

Δημοσ.

Toufa υπερβάλλεις ..

Στο πλαίσιο συγκεκριμένα μπορεί να καθυστερήσουν να σου παραδώσουν κάτι περισσότερο όταν το παραγγέλνεις, παρά όταν το κάνεις rma..

Δημοσ.

Εγώ το "πιο φθηνά" απ' το εξωτερικό -όσον αφορά τους SSD- δεν μπορώ να δω (εννοείται ότι πρέπει να υπολογιστούν και τα μεταφορικά). Το να γλυτώσεις 5 και 10 ευρώ δεν λέει κάτι την στιγμή που θα ταλαιπωρηθείς αρκετά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά...

Δημοσ.

παιδια παραγγειλα τον intel X-25E 32GB! εμαθα οτι ειναι ο καλητερος SSD που υπαρχει μεχρι στιγμης,θα postarw μολις μπορεσω και bench!

Δημοσ.

παιδια μολις περασα το λειτουργικο μου (windows xp) και πρεπει να σας πω οτι ειναι αντε γεια ο ssd! η μερα με την νυχτα! τοσο σφαιρα το pc δεν το περιμενα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ----------

επισης να σας πω οτι ηδη μου τελειωσαν τα 32GB που δινειιιιιιιιιι!!!:Pp

Δημοσ.

Με full installation των XP-SP3 και αρκετών βασικών προγραμμάτων (από mtorrent έως και autocad) μια χαρά είσαι και με τα 32GB (Λογικά ΔΕΝ θα ξεπεράσεις τα 15-25GB). Εννοείται ότι δεν συζητάμε για games σε αυτό τον δίσκο. Θεωρώ αυτονόητο ότι στο pc σου έχεις και 2ο HD τουλάχιστον 500GB...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...