Προς το περιεχόμενο

Αγορα SSD!

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ψαχνω να παρω εναν SSD για το Dekstop μου!

και θελω να σας ρωτησω κατι,επιδη η χοριτικοτητα ακομα και του καλητερου SDD της αγορας,ειναι μικρη,εαν εχω εναν SSD λειτουργικο,και εναν απλο δισκο STATA II με παιχνιδια εφαρμογες και διαφορα αλλα,θα εχω της επιδοσης του SSD? η πρεπει αυστηρα οτι ειναι εφαρμογη - παιχνιδι να ειναι αποθηκευμενο στον SSD? εκτος απο π.χ. μουσικη - ταινιες κ.τ.λ. οπου αυτα μπορουν να ειναι αποθηκευμενα σε εναν απλο δισκο! τα λεφτα για SSD που διαθετω δεν ειναι πολλα,ειναι γυρο στα 200Ε! τι προτινετε να παρω?

επισης αλλη μια ερωτηση,οι SSD ειναι ενεργοβοροι σε σχεση με εναν απλο δισκο? και απο θεμα LIFE τι γινετε? μπορω να τον δουλευω 24/7 για πολυ καιρο?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτος απο τον intel postville 80GB οπου απο οτι λενε ολοι ειναι ο καλητερος,παιζει κανενας αλλος σε αυτα τα λεφτα καλος? αγορα απο ελλαδα ομως...

Δημοσ.

samsung και ocz vertex δοκιμασμενες λυσεις.

Και για corsair ακουγονται καλα λογια αν και για τους συγκεκριμενους δεν εχω προσωπικη εμεπειρια ακομη.

Δημοσ.

οταν θα κοψω το ελλατωμα μου να κατεβαζω και να δοκιμαζω συχνα διαφορες εφαρμογες και μετα να τις πεταω,τοτε θα παρω και γω ssd.

βλεπεις το χομπυ μου δεν συναδει με τους ssd's.

Δημοσ.

quoted απο το site της συγκρισης crucial - intelx25m -

Crucial specs promise 250 MB/s read and 190 MB/s write throughput. As anticipated, we reached less than that, but throughput was still impressive at 222 MB/s read and 180 to 218 MB/s write. PCMark Vantage application performance also demonstrates solid I/O, although the drive doesn’t reach the performance level of Intel’s new 34nm X25-M.

Intelx25m 50nm - Ο παλιος

Intelx25m 34nm - Postville

Δημοσ.

@atitool

Μην κάνεις καμιά αγορά SSD εάν δεν είσαι σίγουρος για υποστήριξη TRIM στο firmware. Η Intel έχει επιβεβαιώσει υποστήριξη TRIM μέσω firmware update για τον Postville λίαν συντόμως.

@toufas

Γιατί; υπάρχει λόγος να πληρώσει και μεταφορικά για λόγους γοήτρου στους cupofteaδες; η κάνει συλλογή γραμματοσήμων με τον πλωτάρχη james bond επάνω και το λιζάκι;

γιατι να δωσεις κερατιατικα στους ελληναρες?
Δημοσ.
εγω εχω 2 300αρηδες απο αυτος σε raid 0.

Και αστους να παιζουν με SSDs και χωρις καν να τους υποστηριζουν σωστα τα windows....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:32 ----------

+1 στον grimpr...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...