Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.virus.gr/portal/content/2009-08%2C-10-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-05-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85 Για αλλη μια φορα εβγαλε αχρηστο το Norton(εβαλε το 2009 και οχι το νεο 2010),ενα προγραμμα που το AV-Comparatives.org http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests εχει παρει πολυ καλυτερη θεση! Βασικα σας αφηνω να κανετε συγκριση αποτελεσματων και να βγαλετε μονοι σας συμπερασματα! Εγω παντως δεν εχω εμπυστοσυνη στο virus.gr,ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα δεν υπαρχουν πολλες νεες εκδοσεις 2010...!!!
hehe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να μας πεις με ποιο σκεπτικό αναφέρεις το τεστ ως "ό,τι να 'ναι" παλικάρι??? Έχεις κάποια αντίρρηση όσον αφορά την αξιοπιστία του εν λόγω τεστ???
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να μας πεις με ποιο σκεπτικό αναφέρεις το τεστ ως "ό,τι να 'ναι" παλικάρι??? Έχεις κάποια αντίρρηση όσον αφορά την αξιοπιστία του εν λόγω τεστ??? Γραφω απο πανω,δεν εχει βαλει ολες τις νεες εκδοσεις 2010!
hehe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Γραφω απο πανω,δεν εχει βαλει ολες τις νεες εκδοσεις 2010! Έχεις άδικο 100%... αν διάβαζες στα σχόλια θα έβλεπες πως τη στιγμή που έγινε το τεστ χρησιμοποιήθηκαν οι ΤΟΤΕ διαθέσιμες εκδόσεις. Το τεστ πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 Αυγούστου-05 Σεπτεμβρίου 2009 σε Η/Υ Pentium Dual Core 2Ghz, 2048MB DDRAM-2 και σε λειτουργικό Windows XP Professional SP3. Όλα τα προγράμματα που δοκιμάστηκαν είχαν τις τελευταίες εκδόσεις, αναβαθμίσεις και ενημερώσεις και χρησιμοποιήθηκαν όλες οι δυνατότητες κάθε προγράμματος, όπως heuristics κ.ά. Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των προγραμμάτων, αλλά οι ιδανικές για την μέγιστη προστασία του Η/Υ. Αυτό σημαίνει ότι κάποια προγράμματα ίσως ανιχνεύσουν εσφαλμένα κάποια αρχεία ως μολυσμένα. Όλα τα προγράμματα που δοκιμάστηκαν ενημερώθηκαν στις 10 Αυγούστου 2009 μεταξύ 6.00πμ και 10.00πμ ώρα Ελλάδος.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις άδικο 100%... αν διάβαζες στα σχόλια θα έβλεπες πως τη στιγμή που έγινε το τεστ χρησιμοποιήθηκαν οι ΤΟΤΕ διαθέσιμες εκδόσεις. Κυριε δεν θελω να ερθω σε κοντρα μαζι σας,εχω διαβασει τα σχολια που λετε και για να ξερετε αρκετες εκδοσεις 2010 ειχαν βγει την συγκεκριμενη ημερομηνια που εγινε το τεστ. Ψαξτε το και θα δειτε οτι εχω δικιο,δεν κανω ποστ αν δεν ειμαι σιγουρος για κατι. Ευχαριστω.
PCharon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ...και για να ξερετε αρκετες εκδοσεις 2010 ειχαν βγει την συγκεκριμενη ημερομηνια που εγινε το τεστ. Στις 10 Αυγούστου? Officially ή στο θείο είχαν βγει? Μάλλον ήταν beta/pre-release εκδόσεις. Επίσημα, έκδοση 2010 ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτέμβρη... http://www.symantec.com/about/news/release/index.jsp
hehe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Στις 10 Αυγούστου? Officially ή στο θείο είχαν βγει? Μάλλον ήταν beta/pre-release εκδόσεις. Επίσημα, έκδοση 2010 ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτέμβρη... http://www.symantec.com/about/news/release/index.jsp Ακριβώς έτσι είναι!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ---------- Κυριε δεν θελω να ερθω σε κοντρα μαζι σας,εχω διαβασει τα σχολια που λετε και για να ξερετε αρκετες εκδοσεις 2010 ειχαν βγει την συγκεκριμενη ημερομηνια που εγινε το τεστ. Ψαξτε το και θα δειτε οτι εχω δικιο,δεν κανω ποστ αν δεν ειμαι σιγουρος για κατι. Ευχαριστω. Τα τεστ γίνονται με κλώνους Η/Υ, επομένως μπορούν να αποδείξουν αυτά που λένε. Μου λες δηλαδή ότι έχεις αποδείξεις για όσα υποστηρίζεις? Ή απλά αμφισβητείς όσα γράφουν?
leukonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς έτσι είναι!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ---------- Τα τεστ γίνονται με κλώνους Η/Υ, επομένως μπορούν να αποδείξουν αυτά που λένε. Μου λες δηλαδή ότι έχεις αποδείξεις για όσα υποστηρίζεις? Ή απλά αμφισβητείς όσα γράφουν? Εσύ έχεις αποδείξεις οτι ισχύουν?Αν ναι κάνε κάποια post απο τις αποδείξεις γιατί πραγματικά με ενδιαφέρουν....
hehe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Θα πρότεινα να κάνεις ένα post στο φόρουμ του εν λόγω site για να πάρεις αποδείξεις. Καλή η κριτική και η γνώμη του καθενός, και ουδείς τέλειος, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αναπόδεικτα πράγματα και κατηγορίες. Αυτό είναι το θέμα. Όχι να έρθω σε κόντρα με κανέναν..
chiderboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ο nortonas για τον οποίο έγινε θέμα πιο πολύ ιός του ταιριάζει να χαρακτηριστεί παρά αντιβιοτικό. Όχι πολύ αποτελεσματικό και σου γονατίζει εντελώς το σύστημα. Πραγματικά απορώ γιατί να δώσει κάποιος λεφτά να το αγοράσει τη στιγμή που άλλα πολύ ανώτερα όπως avast και antivir είναι δωρεάν Άλλα με τέτοιο promotion που πέφτει από τους OEM κατασκευαστές....
leukonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Θα πρότεινα να κάνεις ένα post στο φόρουμ του εν λόγω site για να πάρεις αποδείξεις. Καλή η κριτική και η γνώμη του καθενός, και ουδείς τέλειος, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αναπόδεικτα πράγματα και κατηγορίες. Αυτό είναι το θέμα. Όχι να έρθω σε κόντρα με κανέναν.. Ναι αλλά αυτό έκανες....ο καθένας μπορεί να έχει ότι γνώμη θέλει.Δεν θέλω να κάνω κανένα post σε κανένα forum και ναι τα αμφισβητώ τα συγκεκριμένα τεστ και τα θεωρώ και εντελώς αναξιόπιστα.
chiderboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν να χαρακτηρίσουμε κάποιο τεστ αναξιόπιστο έχουμε να προτείνουμε κάποιο άλλο πιο αξιόπιστο έτσι ώστε να γίνουν συγκρίσεις; Τα antivirus test γενικά δεν μπορούν εύκολα πότε να είναι πολύ αξιόπιστα και τα αποτελέμασματα μπορεί να διαφέρουν πολύ σε διαφορετικές συνθήκες και ρυθμίσεις άλλα μπορούμε να έχουμε μια καλή εκτίμηση που σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να επαληθεύεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.