Προς το περιεχόμενο

linksys προβλημα συνδεσης

giorgis4886

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και αρκετο καιρο αποσυνδεομαι συχνα απο το ιντερνετ χωρις να σβηνη το λαμπακι του adsl μετα απο λιγο επανερχεται ...Αυτο που εχω παρατηρηση ειναι οτι στο status του modem το downsream mirgin που εχει μια τιμη πχ 11 db στις διακοπες του adsl εμφανιζεται ενα ασχετο τηλεφωνικο νουμερο με σηματακι skype...:fear:. Τι να ναι αυτο αραγε? Αν ξερει καποιος...Το χω δωσει ηδη βλαβη στον οτε...

Δημοσ.
......Εδω και αρκετο καιρο αποσυνδεομαι συχνα απο το ιντερνετ χωρις να σβηνη το λαμπακι του adsl μετα απο λιγο επανερχεται ...

Αμα δε σου σβηνει το λαμπακι ή να γινετε κοκκινο, δεν αποσυνδεεται αλλα εχεις προβλημα redirection απο malware που επεμβαινει στο winsock(το πιο πιθανο). Αυτο εξαλλου μπορεις να το διαπιστωσεις απο το uptime του ρουτερ σου.

Κατεβασε το malwarebytes κανε update, scan, κλεισε και ανοιξε μια το system restore για να το σβησεις και απο εκει επειδη αν το εχεις πανω απο 2 ημερες ειναι αποθηκευμενο και εκει (το malware) μετα ριξε αυτες τις 2 εντολες που σου παραθετω απο cmd, κανε restart και πες μου αν εστρωσε.

>netsh int ip reset reset.txt
netsh winsock reset

Ειναι απαραιτητο να γινουν με τη σειρα που στα γραφω

Δημοσ.
Αμα δε σου σβηνει το λαμπακι ή να γινετε κοκκινο, δεν αποσυνδεεται αλλα εχεις προβλημα redirection απο malware που επεμβαινει στο winsock(το πιο πιθανο). Αυτο εξαλλου μπορεις να το διαπιστωσεις απο το uptime του ρουτερ σου.

Κατεβασε το malwarebytes κανε update, scan, κλεισε και ανοιξε μια το system restore για να το σβησεις και απο εκει επειδη αν το εχεις πανω απο 2 ημερες ειναι αποθηκευμενο και εκει (το malware) μετα ριξε αυτες τις 2 εντολες που σου παραθετω απο cmd, κανε restart και πες μου αν εστρωσε.

>netsh int ip reset reset.txt
netsh winsock reset

Ειναι απαραιτητο να γινουν με τη σειρα που στα γραφω

Πριν μπω σε αυτην τη διαδικασια να σου πω το Downstream Margin ανεβοκατεβαινει απο 0 σε 3 ή και4 db και μετα 9 ή και 11db και επιπλεον καμια φορα βγαζει το τρελο 21447483644 που το περνει σαν skype νουμερο τηλεφωνου

Δημοσ.

Ναι το wag200 εχω με το 1.01.09. Το αναβαθμισα μετα τα προβληματα αλλα τριχες...

Μηπως τα παιξε το εχω πανω απο δυο χρονακια συνεχεια αναμενο...

Δημοσ.

χλωμο να τα παιξε, αν ταπαιζε θα ειχες κοκκινο power. τετοιου ειδους παιξιμο σε wag200 δεν εχω δει, αν τελικα ταχει παιξει. δοκιμασε ενα ρεσετ και ξανακανε το config απο την αρχη (μη ξαναφορτωσεις σωσμενο config). Να σου πω την αληθεια παντως, το κυμαινομενο margin κατα 99% ειναι προβλημα γραμμης. Θα τηλ. στο isp μου στη θεση σου

Δημοσ.

οταν το margin πεσει στο μηδεν που στην πραξη δεν υπαρχει μηδεν η αρνητικο Margin tote στο Linksys βλεπεις ενα νουμερο 34343848383 τεραστιο.σιγουρεψου οτι εχεις βαλει παντου φιλτρα .επισης ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?μπορεις να ζητησεις να σου κανουν αλλαγη προφιλ για να δεις αν παιζει πιο σταθερα γιατι με τον οτε δεν ξερω ποσο ευκολα θα βγαλεις ακρη γιατι ο οτε ακομα και αν ερθει για βλαβη θα δοκιμασει με δικο του ρουτερ και αμα παιζει οκ θα σηκωθει και θα φυγει.

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα μου ειναι αυτα αλλα στα καλα του και σταθερα..πρεπει να σιγουρευτω ομως οτι φταιει η γραμμή...[το νουμερο που βλεπω ειναι 2147483644-3]

linksys.JPG

post-58486-129063024065_thumb.jpg

Δημοσ.
τα χαρακτηριστικα μου ειναι αυτα αλλα στα καλα του και σταθερα..πρεπει να σιγουρευτω ομως οτι φταιει η γραμμή...[το νουμερο που βλεπω ειναι 2147483644-3]

linksys.JPG

nai εμφανιζειπαντα ενα μεγαλο νουμερο.β.γιατι παιζεις με Pppoa/vc.γυρισε το se pppoe/llc

ναι γιατι με 15db att. θαπρεπε να κλειδωνεις τουλαχιστον 20mbit.......... θες ελεγχο γραμμης, θα το βριυνε μην ανησυχεις

αυτο που λες ειναι στις τελειες ιδανικες συνθηκες .στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα καλα τα Mbit που κλειδωνει.και ο οτε αν παει και κανει ελεγχο γραμμης και δει οτι κλειδωνει στα 16 Mbit σχεδον εχει σηκωθει και εχει φυγει οπως ειναι και εχει κλεισει την βλαβη οτι δεν βρεθηκε προβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το προβλημα φαίνεται να ηταν σε άσχετο πριζακι του σπιτιού ειχε φυγει καποιο καλωδιακι [μαλλον δεν παταγε καλα το ενα απο τα δυο πανω στην κλεμουλα..]

Εδω και μερες ειμαι πολυ σταθερος..

Δημοσ.

αν το καλωδιοδεν παταει κανονικα σε ενα πριζακι κανονικα δεν εχεις προβλημα.απλα δεν [παιζει τηλεφωνο εκει και το ιντερνετ θα επαιζε με χαλια στατιστικα και χαλια ταχυτητα (αν επαιζε) εκτος αν ειναι σε αυτην την πριζα το ρουτερ η εκτος αν το καλωδιο αυτο ακουμπαει καπου πανω σε καποιο σιδερακι της πριζας που την στερεωνει στον τοιχο και γειωνει.τεσπα θα το δεις αν πραγματι φταιει αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...