zipos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τους τελευταίους μήνες γίνεται μεγάλη φασαρία για το twitter. Παντού διαβάζω ότι είναι πολύ σημαντικό για να ανεβάσεις τις επισκέψεις σου να είσαι στο twitter. Απόσο έχω καταλάβει, στο twitter ο καθένας γράφει σε 140 χαρακτήρες ότι του έρθει στο κεφάλι (πχ πλένω τα δόντια μου) και όσοι είναι ακόλουθοι, το διαβάζουν. Σίγουρα αν υπάρχει τρόπος με php να κάνεις καταχώρηση στο προφίλ σου κάθε φορά που βάζεις άρθρο στο blog σου, τότε είναι όντως καλό για σένα και ίσως για κάποιους που θα τους τραβήξει το θέμα. Ένας απλός χρήστης όμως, τι στο καλό έχει να πάρει από αυτό το site? Τι με νοιάζει εμένα αν έκανες μπάνιο σήμερα ή όχι. Και η απορία μου είναι γιατί να έχει φτάσει αυτό το site τόσο ψηλά? Για να ακούσω απόψεις και αν το χρησιμοποιείτε...
blu-ray Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι έτσι. Μπες και δες μερικά προφιλ να δεις οτι θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
blackhumor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά μπορείς να παρακολουθείς άτομα του ενδιαφέροντός σου. Αυτό όσο απλό ακούγεται είναι πολύ σημαντικό... Για παράδειγμα μπορείς να μαθαίνεις κατευθείαν από τον Bill Gates (τυχαίο παράδειγμα φυσικά) της τελευταίας προσθήκες - αλλαγές - ενημερώσεις για τα windows και τα προϊόντα της Microsoft. Γενικά οι Έλληνες που ασχολούνται με το Twitter είναι ελάχιστοι από ότι βλέπω σε site που έχουν κάποια στατιστικά... Υ.Γ. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς αυτό, μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες και εξελίξεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Σχεδόν όλοι έχουν twitter (μην κοιτάς στο Ελλαδιστάν, αν και τελευταία ανεβαίνουμε κι εμείς). Πχ, βρίσκεις μουσικούς που σου αρέσουν, και βλέπεις ενημερώσεις για επερχόμενες κυκλοφορίες δίσκων, συναυλίες, ή tweets του στυλ "Σήμερα τελειώσαμε τις ηχογραφήσεις, ξεκινάει η μίξη του νέου μας κομματιού", δηλαδή και σε πιο προσωπικό στυλ απ'ότι η επίσημη σελίδα με τα νέα ενός γκρουπ. Και αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς, είτε παρακολουθείς τεχνολογία, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, site, κλπ. Επίσης πολύ σημαντικό, βρίσκεις βοήθεια. Πχ μου έχει τύχει πολλές φορές, να γράψω σε στυλ "Ρε παιδιά, παίζει κανας καλός RSS reader για Mac?", και όσοι απο τις επαφές μου γνωρίζουν κάτι, μου απαντάνε. Έχω βρει μεγάλη βοήθεια έτσι. Ή "Όποιος ξέρει να βοηθήσει για php ας έρθει στο skype!", κλπ. Επίσης, ανακοινώνω κι εγώ όταν έχω προσκλήσεις για private trackers και sites, οτι "Παιδιά παίζουν 2 προσκλήσεις για το τάδε, όποιος ενδιαφέρεται pm". Γενικώς παίζει αυτή η δικτύωση, βρίσκεις πληροφορίες, δίνεις πληροφορίες, κρατάς επαφή, και ακολουθείς όποιους σε ενδιαφέρουν και ο,τι θέμα σε ενδιαφέρει. Υπάρχει και αυτή η κατάχρηση που λες, του στυλ τώρα πλύθηκα, τώρα ξύθηκα, τώρα έβγαλα τον σκύλο, που πράγματι δεν σε ενδιαφέρουν. Απλώς δεν τους ακολουθείς. Η σωστή χρήση όμως μπορεί να φανεί πάρα πολύ χρήσιμη. Πράγματι όταν το πρωτοακούς σου φαίνεται βλακεία. Κι εγώ παλιά γράφτηκα, το έψαξα, και διέγραψα τον λογαριασμό μου. Μετά απο κανα χρόνο, αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ξαναέκανα, βρήκα μερικές επαφές που με ενδιέφεραν, και πλεον είναι αναπόσπαστο εργαλείο, "χωρίς twitter = χωρίς rss reader = χωρίς msn" Δοκίμασέ το λίγες μέρες, μη βιαστείς να το απορρίψεις, βρες και έναν ωραίο twitter client, και ακολούθησε επαφές που σε ενδιαφέρουν, και μόλις μπεις στο νόημα θα καταλάβεις γιατί έχει γίνει τέτοιος χαμός με το twitter!
zipos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Άψογος. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν twitter clients.
dark_banishing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Στην ελλάδα επίσης πολλοί παρακολουθούν twitter ποδοσφαιριστών κ γενικά αθλητών μπάσκετ κλπ
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Στην ελλάδα επίσης πολλοί παρακολουθούν twitter ποδοσφαιριστών κ γενικά αθλητών μπάσκετ κλπ πχ http://twitter.com/agiosandreas (ναι, αυτό ήταν διαφήμιση... ) στην αρχή δεν μου άρεσε και μένα αλλά μόλις βρήκα μερικά ενδιαφέρων πράγματα και άρχισα να τα ακολουθώ μπήκε στην καθημερινότητα. Όπως σε όλα δεν χρειάζεται υπερβολή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. btw http://twitter.com/alexzzz (όχι, εγώ δεν έχω τίποτα ενδιαφέρων)
alexandr0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Facebook, youtube, blogs, twitter, myspace κτλ κτλ, σε λίγο θα ζούμε μόνο για αυτά. Προσωπικά το βλέπω σαν hype και δεν μου έχει λείψει. Για οτιδήποτε αφορά ας πούμε τη δουλειά μου φροντίζω να ενημερώνομαι από συγκεκριμένα sites και τέρμα.
snik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω στο οτι υπαρχει ενα hype σε ολα τα social networks τελευταια αλλα αυτο ειναι καλο κατα την γνωμη μου για οσους το χρησιμοποιουν σωστα. Σε ολα αυτα τα sites αν τα χρησιμοποιησεις για να προωθησεις την επιχειρηση σου αλλα και αν δυκτιωθεις νομιζω θα εχεις αρκετα καλα αποτελεσματα. Ηδη στο twitter αρκετοι web designers/developers στο εξωτερικο το χρησιμοποιουν αρκετα για διαφημιση αλλα και για να ερχονται σε επαφη με αλλους συναδελφους τους. Εγω τωρα αρχισα να ψαχνομαι στο twitter και μεχρι τωρα μου φενεται αρκετα ενδιαφερων.
trolaios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να είμαστε μέσα στην μόδα,και η δικιά μας ιστοσελίδα έχει το twitter της ,καθώς και το facebook group : http://www.asfaleies-gr.com ( κάτω δεξιά ) ..Όποιος θέλει με προσθέτει κατ'ευθείαν : εδώ ..
F1spa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ το twitter σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Πιο πολύ για ενημέρωση, καθώς ακολουθώ κάποια site που βγάζουν ενημερώσεις για κάθε είδηση, και ουσιαστικά γλιτώνω το κόπο να μπαίνω σε όλα. Απλά όταν με ενδιαφέρει κάτι, πατάω στο link. Να, ακολουθώ sites όπως αυτά π.χ.: Athinorama(για ταινίες κτλ), sport24(και contra για αθλητικά), msfree(Για formula 1 και γενικά μηχανοκίνητα) , greektvsubs(για σειρές) κτλ. Τώρα μία απορία έχω. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τί ακριβώς είναι τα twitter clients??
zipos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Είναι πρόγραμματα (ή ιστοσελίδες) τα οποία σου επιτρέπου να χειρίζεσαι το twitter μέσω αυτών. Ένα πλεονέκτημα των twitter clients είναι ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση και τις δυθμίσεις όπως θες εσύ. Επίσης υπάρχουν clients που σου προσφέρουν στατιστικά για τα tweets σου κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.