nickarmy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 η κάρτα είναι η mpeg-4 pc tv radio-tuner. Έχω το εξής πρόβλημα ενώ στα xp και στα vista δουλεύει κανονικά στα 7 όχι (οι drivers των χπ δουλευαν κανονικοτατα με τα vista ultimate) , το πρόβλημα πιστεύω ειναι οτι τα 7 δεν παιρνουν καποιους οδηγους απο τη καρτα (η καρτα εχει καποια αρχεια που τα στελνει στο συστημα,το πρόβλημα το ειχα και στα χπ αλλά το ελυσα μεσο του πινακα ελένχου προσθηκη νεου υλικου και είπα να ''τραβηξει'' απο τη κάρτα πρώτα). μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ *πιστευω πως δεν φτενε οι drivers επιπλέον γιατι όταν ανοιγω το πρόγραμμα μου βγάζει οτι λιπει το hardware και οχι οτι εχει το ιδιο πρόβλημα * επισης τα 7 ultimate παρέχουν και ''ενσωματομένα'' τα xp *η κάρτα είναι pci *δεν έχω περάσει drivers μητρικής
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 κανεις ? και να ρωτήσω κάτι ακόμα εχω το BitDefender Total Security 2010 13.0.15.297 (32&64) και μου γραφει πως δεν μπορει να εγκατασταθει πως μπορω να το βάλω (μεσω των χπ που παρέχουντα ultimate..) ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.