saxtou junior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 εφτασε η ωρα τελικα να παρω λαπτοπ λεφτα μεχρι 750ευρω εχω δει πολλα και σας λεω μερικα¨η χρηση του θα ειναι πιο πολυ για games http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905361 αυτο πιστευω οτι κανει??ε??συμφωνειτε???αν εχεται καποιο αλλο να προτεινετε πειτε με!!! αυτο το λαπτοπ που εχει την hypermemory οντως αυξανει την καρτα μνημησ τοσο πολυ οσο λεει?και αν θες να κανεις την μνηρη ραμ 8gb ποσα παραπανω πρεπει να δωσεις???και τι λεει στο λογισμικο δν περιλαμβανεται τι εννοει???και η μνημ chace ti einai??? ελπιζω να απαντησετε σε ολα επειδη ρωτησα πολλα και ελπιζω να μην σας κουρασω σε καμια 2εβδομαδες θα το παρω!!
GoldenEye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 οχι προς θεου ειναι παραεισαγωγη και ελλατωματικη παρτιδα. δες καλυτερα αυτο http://www.public.gr/products/computer/productDtls_2904__108.html Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T6500 2.1 GHz Μνήμη cache 2 MB - L2 Cache Μνήμη RAM 4 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM Μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης 7 σε 1 Σκληρός δίσκος 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm Οπτική μονάδα DVD+-RW (+-R DL) Οθόνη 15,6" TFT 1366 x 768 (WXGA) LED Ενσωματωμένος ελεγκτής γραφικών ATI 4570 512MB
saxtou junior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ti προβλημα υπαρχει σε αυτο που προτεινα???εχει καλη καρτα γραφικων το dell???η μνημη cache τι ρολο παιζει και τι ειναι???παιδια αν ενα παιχνιδι θελει επεξεργαστη 2,50 ενας duo 2,10 πχ.θα το παιζει???
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 η κάρτα γραφικών που εχει το dell έχει διπλάσιες επιδόσεις από το toshiba μπορείς να το δεις εδώ που υπάρχει σχετικος πινάκας http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
saxtou junior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδη να παρω το dell?se ti θεση ειναι της dell και της toshiba ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ---------- mexri ti παιχνιδια θα παιζει το dell πχ.αν του βαλω pro.fifa.football manages,medal of honor,call of duty θα τα παιζει?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 κάπου στο 70 ειναι το dell και το toshiba στο 110 αν δεις σύγκριση στο 3dmark είναι το διπλάσιο αποτέλεσμα,τα παιχνίδια αυτά θα τα παίζεις άλλα με μερικές υποχωρήσεις στα γραφικά όχι τίποτα τρομερό,άλλα αν θες καλύτερα γραφικά πρέπει να δώσεις γύρο στα χίλια
saxtou junior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ti ennοεις υποχωρωσεις???πχ.αν ενα παιχνιδι θελει 2,50επεξεργαστη ενας 2,20διπλου πυρηνα θα τον παιζει???αυτο ειναι ενα παραδειγμα και θελω να μου απαντησεις λιγο
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό δεν στέκει πλέον για τι υπάρχουν επεξεργαστές 2ghz πιο δυνατοί από άλλους στα 2.4 είναι ανάλογα με την αρχιτεκτονική που έχουν,δηλαδή άλλα χαρακτηριστικά εκτός από την ταχύτητα επεξεργαστή,παντός μην σε ανησυχεί αυτό κατά 95% αν έχεις πρόβλημα και δεν θα μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι θα είναι εξαιτίας της κάρτας γραφικών
saxtou junior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 οκ το dell θα παρω απο που να το παρω???giati δν το βρισκω!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- οκ βρηκα απο που thanks
GoldenEye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.public.gr/products/computer/productDtls_2904__108.html το λινκ που σου εδωσα και παραπανω. παιρνεις τηλεφωνο και στο φερνουν στο σπιτι δωρεαν αλλα για games τα laptop δεν κανουν ειδικα σε αυτα τα λεφτα.
bebis4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 οχι προς θεου ειναι παραεισαγωγη και ελλατωματικη παρτιδα. απο που τι γνωριζεισ αυτο?
GoldenEye Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 παθων γνωστος μου που με τα χιλια ζορια του το αλλαξανε και το επομενο ηταν ελλατωματικο. οπως και εδω στο insomnia εχει αναφερθει το ιδιο
broulo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ακριβώς ρε παιδιά έχουν και είναι ελαττωματικά;; Εγώ μόλις πριν 5 μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο! Έχω εγκαταστήσει τα Windows XP, αφού πωλείται χωρίς λειτουργικό. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν κατά την εγκατάσταση των Windows στην αναγνώριση του SATA σκληρού δίσκου, το οποίο το επέλυσα τελικά με τη δημιουργία ενός slipstream cd με drivers. Κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα έως τώρα και τη μπαταρία να έχει αντοχή γύρω στις 2 ώρες.
thes1os Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 οχι προς θεου ειναι παραεισαγωγη και ελλατωματικη παρτιδα. Κάτι παίζει δηλ με τα Toshiba παραεισαγωγής ή συμπτώσεις? Το λέω γιατι αγόρασε (υπο την λαμπρή καθοδήγησή μου) ένας φίλος μου το Toshiba Sattelite Α350-12D απο on line κατάστημα (δε θυμάμαι τώρα ποιό) και -τα windows είναι στα αγγλικά και τον δυσκολευουν (--δεν μας είπαν τίποτε...) -Το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ελαττωματικό. Δηλ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ + ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ Τί να κάνουμε?
theTuber Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 vistalisator για μετατροπή αγγλικών windows vista home premium σε ελληνικά .Δες το σχετικό θέμα στην ενότητα των windows! Από ενσωματωμένα μικρόφωνα μην περιμένεις και ιδιαίτερη προκοπή. Λύση ανάγκης είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.