Προς το περιεχόμενο

Πρόβληαμ με εμφάνισει στον Firefox

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον mozilla!!Καθώς πείραζα τις ρυθμίσεις μεγάλωσαν τα γράμματα στο πεδίο αναζήτησης και τα γράμματα στο 'αισθάνομαι τυχερός'' και στο ''αναζήτηση''...

Μην μου πείτε να μικρύνει την εικόνα γιατί δεν φταίει αυτό...

Έχω πάει στην ''Προβολή'' και ''Μεγέθυνση'' και έχω βάλλει ''Επαναφορά'' άρα είναι κανονικά αλλά τα γράμματα μου εμφανίζονται ακόμη μεγάλα....

post-110356-129063024023_thumb.jpg

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον mozilla!!Καθώς πείραζα τις ρυθμίσεις μεγάλωσαν τα γράμματα στο πεδίο αναζήτησης και τα γράμματα στο 'αισθάνομαι τυχερός'' και στο ''αναζήτηση''...

Μην μου πείτε να μικρύνει την εικόνα γιατί δεν φταίει αυτό...

Έχω πάει στην ''Προβολή'' και ''Μεγέθυνση'' και έχω βάλλει ''Επαναφορά'' άρα είναι κανονικά αλλά τα γράμματα μου εμφανίζονται ακόμη μεγάλα....

να μικρύνεις την εικόνα!!

πλακα κάνω:P, το άλλαξε η google να και εμενα έτσι μου το δείχνει...

δοκίμασε και με άλλον browser να δεις ότι είναι το ίδιο:X

post-135522-129063024029_thumb.jpg

Δημοσ.

για τους firefoxακιδες: Γιατι δε βαζετε την αρχικη σελιδα που ειχε ο brownser που ηταν με την αλεπου? το ιδιο πραγμα ηταν και απλα πατατε το "home" και σας βγαζει νεο tab.... http://www.google.gr/firefox και επισης πατωντας το "χρηση αρχικης" μεσα απο τις ρυθμισεις...μετααα μια ακομα επιλογη ειναι αυτο

Δημοσ.
για τους firefoxακιδες: Γιατι δε βαζετε την αρχικη σελιδα που ειχε ο brownser που ηταν με την αλεπου? το ιδιο πραγμα ηταν και απλα πατατε το "home" και σας βγαζει νεο tab.... http://www.google.gr/firefox και επισης πατωντας το "χρηση αρχικης" μεσα απο τις ρυθμισεις...μετααα μια ακομα επιλογη ειναι αυτο

Την αρχική σελίδα του firefox έχω αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό με το πρόβλημα μου...:P

Τελικά βλακεία που δεν κοίταξα και στους άλλους browser να δω αν ήταν και σε αυτούς το ίδιο αλλά νόμιζα ότι είχα πειράξει εγώ κάτι!!

Γιατί το έκανε έτσι???:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...