Προς το περιεχόμενο

LG KU990i VIEWTY ...σήμααααααααα????

gaztes1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτόν μια χαρά είναι εμένα δεν με βολεύει για αυτό δοκίμασε το πρώτα πριν το πάρεις!

Δημοσ.

ρε παιδια τι γινεται με αυτο το κινητο εχω 2 μερες προσπαθω να το συνδεσω με το πισι να περασω τις φωτο και το lg pc suite δε το βλεπει ή κανει connect για λιγο και disconnect αμεσως μετα...

κανενας αλλος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.
Ποιο pc suite τρέχεις? Εμένα με το 2 δε συνδεόταν όπως λες, με το 3 όμως συνδέεται κανονικά.

ουτε με το 2 ουτε με το 3 συνδεοταν, τελικα περασα αλλους οδηγους usb για το κινητο κ ολα κομπλε επιτελους....:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιους drivers πέρασες και πού τους βρήκες; (ελπίζω να θυμάσαι...)

Γιατί ο αδελφός μου έκανε το "λάθος" να αγοράσει αυτό το κινητό (KU990i) και δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω με τον φορητό του υπολογιστή (τρέχει Vista Home Premium). Δοκίμασα ό,τι usb drivers βρήκα στο Internet, δοκίμασα και τα LG PC Suite II και ΙΙΙ αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα...

Δημοσ.

Card reader.

Απλά - ελεύθερα - συναρπαστικά.

Το software της Lg είναι για κλάμματα, ακόμα και αν δουλέψει.

Δημοσ.

Σωστά, απλώς είναι πολύ εκνευριστικό κάθε φορά να βγάζεις τη μπαταρία για να βγάλεις την SD κάρτα από το κινητό. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσε να το δει ο υπολογιστής.

Δημοσ.
ρε παιδια τι γινεται με αυτο το κινητο εχω 2 μερες προσπαθω να το συνδεσω με το πισι να περασω τις φωτο και το lg pc suite δε το βλεπει ή κανει connect για λιγο και disconnect αμεσως μετα...

κανενας αλλος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

αν εχεισ βιστα λογικο να μην αναγνωριζει τπτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...