Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 για αυτόν μια χαρά είναι εμένα δεν με βολεύει για αυτό δοκίμασε το πρώτα πριν το πάρεις!
dkangel000039 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το κινητο εχω 2 μερες προσπαθω να το συνδεσω με το πισι να περασω τις φωτο και το lg pc suite δε το βλεπει ή κανει connect για λιγο και disconnect αμεσως μετα... κανενας αλλος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ποιο pc suite τρέχεις? Εμένα με το 2 δε συνδεόταν όπως λες, με το 3 όμως συνδέεται κανονικά.
dkangel000039 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ποιο pc suite τρέχεις? Εμένα με το 2 δε συνδεόταν όπως λες, με το 3 όμως συνδέεται κανονικά. ουτε με το 2 ουτε με το 3 συνδεοταν, τελικα περασα αλλους οδηγους usb για το κινητο κ ολα κομπλε επιτελους....
accipio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως μπορείς να μου πεις ποιους drivers πέρασες και πού τους βρήκες; (ελπίζω να θυμάσαι...) Γιατί ο αδελφός μου έκανε το "λάθος" να αγοράσει αυτό το κινητό (KU990i) και δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω με τον φορητό του υπολογιστή (τρέχει Vista Home Premium). Δοκίμασα ό,τι usb drivers βρήκα στο Internet, δοκίμασα και τα LG PC Suite II και ΙΙΙ αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα...
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Card reader. Απλά - ελεύθερα - συναρπαστικά. Το software της Lg είναι για κλάμματα, ακόμα και αν δουλέψει.
accipio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σωστά, απλώς είναι πολύ εκνευριστικό κάθε φορά να βγάζεις τη μπαταρία για να βγάλεις την SD κάρτα από το κινητό. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσε να το δει ο υπολογιστής.
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 E, αλλιώς bluetooth. (αν δεν είναι μεγάλος ο όγκος δεδομένων)...
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το κινητο εχω 2 μερες προσπαθω να το συνδεσω με το πισι να περασω τις φωτο και το lg pc suite δε το βλεπει ή κανει connect για λιγο και disconnect αμεσως μετα... κανενας αλλος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα? αν εχεισ βιστα λογικο να μην αναγνωριζει τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.