gaztes1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα το LG KU990i VIEWTY. Όπου και εαν σταθώ δεν έχει καλό σήμα (σχεδόν καθόλου, δηλαδή) και δεν με ακούνε όταν τους μιλάω. Έβγαλα την κάρτα SIM και την έβαλα σε ένα παλιό SE K750i και στάθηκα στα ίδια σημεία για να τηλεφωνήσω. Είχε σήμα καμπάνα!!! Ακουγόμουν τέλεια!!! Τί μπορεί να συμβαίνει?? Γιατί εάν ήταν πρόβλημα δικτύου δεν θα με άκουγαν ούτε με το SE. Έχει κάποιος το ίδιο LG να μου πει εάν συμβαίνει το ίδιο κα σε αυτόν?? Έχει καλό σήμα?? Ευχαριστώ
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 μαλλον φιλε μου ειναι ελατωματικη η συσκευη σου...πηγαινε την πισω αμεσως...βασικα θελω να σε ρςτησω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη οταν πας να γραψεις μηνυμα και εχεις βαλει την επιλογη που σχηματιζεις το γραμμα με την γραφιδα τα ελληνικα γραμματα οταν τα σχηματιζεις στα αναγνωριζει?τα αγγλικα τα πιανει κανονικοτατα αλλα με τα ελληνικα τι γινεται...το εχω πσαξει γλωσσα κτλ ειναι ολα στα ελληνικα αλλα οταν σχηματισω ελληνικους χαρακτηρες μ ωγαζει τους αντιστοιχους αγγλικους σε αντιθεση με το κατωτερο μοντελο cookie το οποιο τους ελληνικους χαρακτηρες τους πιανει κανονικα!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ---------- τελικα βρηκα την απαντηση δεν γινεται να σχηματιστουν ελληνικοι χαρακτηρες... να κανω αλλη μια ερωτηση για το συγκεκριμενο κινητο για να μην ανοιγω καινοθργιο θεμα...κανονικα δεν συνοδευεται με γραφιδα μαζι?νομιζω τα πρςτα μοντελα ειχαν γραφιδα ενω τωρα ακουγεται οτι δεν εχουν οπως επισης και καλωδιο usb..αληθευει κατι τετοιο?
Antonisk2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 gaztes μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή σου. έχω την ίδια συσευή κ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. johnny ναι συνοδεύεται με γραφίδα κανονικά, νομίζω το viewty smart δεν έχει γραφίδα. κ usb δίνουν μαζί κανονικά. δεν νομίζω να σταματήσουν να δίνουν usb καλώδιο πάντως!
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα κι εγώ το εν λόγω κινητό από επιδότηση που είχα από την Cosmote και μπορώ να στο επιβεβαιώσω ότι το τηλέφωνο έρχεται σκέτο με τα φοβερά "extras" μια μπαταρία κι ένα φορτιστή! Από ότι μου είπαν από την Cosmote για αυτό το λόγο έχουν ρίξει την τιμή του και τόσο. Και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να περάσω τις επαφές μου από το παλιό μου sony ericsson στο lg. Και το χειρότερο από όλα είναι πως εδώ που μένω εγώ (Βόλο) δεν μπορώ να βρω πουθενά Usb καλώδιο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Από ότι φαίνεται θα το παραγγείλω από Θεσσαλονίκη. Μπράβο τους, αν είχε 10 ευρώ παραπάνω και είχε μέσα και το καλώδιο δε θα το αγόραζε ο κόσμος... Ρεζίλια...Μπαταρία και φορτιστής μόνο το 2009.. p.s. A μου είπαν ότι αυτά είναι τα περιεχόμενα της έκδοσης 990i. Χωρίς το "i" μπορεί να έχει και τα υπόλοιπα κομφόρ η συσκευασία..
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αυτο ειναι αληθεια...δυστιχος μονο την μπαταρια εχει μαζι..ουτε καρτα μνημης ουτε καλωδιο usb ουτε καν γραφιδα...ελεος!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το έχω ~7-8 μήνες, και συνοδευόταν κανονικά με καλώδιο usb. Κάρτα μνήμης δεν είχε, αλλά νταξ, 5-10€ έχουν... Με το σήμα έχω και εγώ ένα θέμα. Δεν είναι τόσο ισχυρό όσο στις SE συσγκευές που είχα μέχρι τώρα, αλλά σε καμία περίπτωση προβληματικό. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου κινητού είναι νομίζω η πολύ μικρή διάρκεια της μπαταρίας του, και η λανθασμένη ένδειξή της. Η πρώτη μπάρα αργεί 2 μέρες να πέσει, αλλά μόλις πέσει το κινητό μπορεί να κλείσει σε 3 ώρες. Έχει τύχει να πέσω για ύπνο και να έχει 2 μπάρες, και το πρωί να μη με ξυπνήσει λόγω μπαταρίας...
billthes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μην ειστε τραγικοι..εχει κ βιβλιαρακι οδηγιων η συσκευασια...!
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου κινητού είναι νομίζω η πολύ μικρή διάρκεια της μπαταρίας του, και η λανθασμένη ένδειξή της. Η πρώτη μπάρα αργεί 2 μέρες να πέσει, αλλά μόλις πέσει το κινητό μπορεί να κλείσει σε 3 ώρες. Έχει τύχει να πέσω για ύπνο και να έχει 2 μπάρες, και το πρωί να μη με ξυπνήσει λόγω μπαταρίας... Μήπως έχει κάνα πρόβλημα η μπαταρία του? Εμένα είναι ακόμα ημερών βέβαια το κινητό, αλλά πχ σήμερα από το πρωί είναι στις 2 μπάρες και δεν έχει κλείσει. Επίσης μείωσα λίγο τη φωτεινότητα της οθόνης γιατί όντως στην πρώτη φόρτιση τελείωσε σχετικά γρήγορα η μπαταρία του. παιδια μην ειστε τραγικοι..εχει κ βιβλιαρακι οδηγιων η συσκευασια...! Το οποίο βιβλιαράκι είναι σε τόσο λεπτό χαρτί και τόσο μικρό που ένιωσα λες και διάβαζα σκονάκι για να περάσω μάθημα...Άσε που παίζει να ναι από τίποτα ανακυκλωμένα κ@λ@χαρτα έτσι όπως είναι ποιοτικά.. Γενικά μου άφησε πολύ μίζερη εντύπωση η όλη συσκευασία. Α, επίσης τα καλώδιά του κοστίζουν 40 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται. 15 το usb και 25 το hands free. Το ψάξιμο βέβαια σε πόσα μαγαζιά είναι priceless.
AccountSaver Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το θέλω και εγώ αυτό το κινητό το προτείνετε χαλαρά στα λεφτά του ?
kostas_crete Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δε θα στο πρότεινα το κινητάκι. Ωραία κάμερα, φωτεινή οθόνη, ωραία touch παιχνίδια αλλά..... 1. Προβληματικό bluetooth (με ένα ioval που είχε αποσυνδεόταν συνέχεια ενώ σε ένα απλό SE K320i είναι άψογο) 2. Μπαταρία μέτρια πράματα (σε χαμηλή φωτεινότητα και χρήση μόνο για τηλέφωνο κρατάει 2 μέρες....) 3. Κάτι άλλο πολύ αρνητικό για μένα: μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες σε normal ή panorama modes. Στην normal τραβάς μέχρι 5 Μpx ενώ σε panorama κολλάς 3 φωτογραφίες του 1 Mpx την μια δίπλα στην άλλη. Όταν αλλάξεις από Normal σε Panorama, σου αλλάζει αυτόματα το resolution σε 1 Μpx. Όταν κάνεις το ανάποδο όμως δεν στην επαναφέρει στα 5 Mpx. Αποτέλεσμα: αν ξεχαστείς θα τραβάς φωτογραφίες 1 Μpx μέχρι να το προσέξεις. 4. Δεν μπορείς να έχεις radio και Java/mp3 μαζί. 5. Χάλια ενσωματωμένος browser (πάλι καλά που υπάρχει και ο Opera....) Η συνολική μου εντύπωση είναι ότι πάει πιο πολύ σε φωτογραφική μηχανή παρά σε κίνητο.....
AccountSaver Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 πωωωω με τρελένεις τώρα και θα με κάνεις να μην το πάρω
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 και εγώ σε συμβουλεύω να μην το πάρεις το πήρε ένας φίλος μου και δεν μου άρεσε καθόλου!!!για να πηγαίνεις πάνω-κάτω έχει ένα πλαστικό πίσω στην κάμερα που το περιστρέφεις δεξία-αριστερά πολύ σπαστικό!! και περάσαμε και κάτι video από το pc συγκεκριμένα 3 φακέλους και ενώ στο pc τα δίχνει οκ στο κινητό μερικά αρχεία μπήκαν σε άλλο φάκελο και γενικά είναι έλεος το κινητό!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΙ εννοείς πάνω κάτω? Αυτό το κάνεις με το δάχτυλο πάνω κάτω στην οθόνη. Το "πλαστικό" στην κάμερα που λες είναι για το zoom μόνο νομίζω. Το θέμα είναι να μην πάρεις την έκδοση 990i που πήρα εγώ. Δεν είναι ίδια με την 990 και γενικά είναι πολύ φτηνιάρικη σε σχέση με το κανονικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ο φίλος μου πήρε έκδοση KU990I VIEWTY BLACK 3G και με το πλαστικό στην κάμερα πάει πάνω κάτω όχι με το δάχτυλο!και το zoom το κάνεις με το δάχτυλο πατώντας πάνω στην οθόνη!το αντίθετο δηλαδή με αυτό που λες
AccountSaver Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 πως του φαίνετε γενικά είναι καλό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.