Προς το περιεχόμενο

HTC hero VS Iphone 3gs VS Omnia 2

NUKE2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με βοήθησαν να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο και νομίζω έχω καταλήξει στο 3GS. Για το μόνο που έχω κάποιες ενστάσεις είναι το GPS του iphone καθώς παλιότερα που το είχα δοκιμάσει -ελάχιστα- δεν μου είχε γεμίσει το μάτι, αλλά ο koumos έγραψε ότι βελτιώθηκε, ίδωμεν.

Για το flash επίσης είναι κάπως που δεν έχει αλλά ντάξει δεν το χρειάζομαι για surfing machine, έχω το pc. Γενικά είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω και που δεν σκέφτηκα?

Δημοσ.

Το GPS ξαναλεω οτι ειναι μια χαρα και μπορει ανετα να αντικαταστησει κανονικο GPS. Το μονο που θα χρειαστεις ειναι φορτιστη αυτοκινητου καθως η μπαταρια αδειαζει στο μπαμ. Και να δωσω ενα παραδειγμα. Προχθες ξεκιναω με το αμαξι απο κεντρο αθηνας με 85% μπαταρια με κατευθυνση κεφαλαρι. Αρκετη η κινηση στην κηφισιας,λιγο η συννεφια (δυσκολευτηκε λιγο στην αρχη να συγχρονισει - 3 λεπτα). Εφτασα λοιπον μετα απο μια ωριτσα και η μπαταρια ηταν στο 30%...Οποτε καταλαβαινεις οτι ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι απαραιτητος.

Κατα τ αλλα οι εφαρμογες turn by turn ειναι αρκετες και αρκετα καλες. Δες εδω..http://www.iphonehellas.gr/7391/tomtom-vs-navigon-vs-sygic-vs-igomyway-vs-copilot-vs-maps-vs-roadee/

Δημοσ.
Margarita το omnia 2 το περιμενουμε απο οκτομβρη η μπορει και νοεμβρη εδω...

Παντως εγω μαλλον την τεταρτη θα το παραγγειλω απο ebay...

ευχαριστω για την απαντηση

βασικα ειμαι αναμεσα σε omnia hd, omnia 2, iphone

Σημερα ειδα το 3ο, το πρωτο δεν ειχε μπαταρια και περιμενω να δω και το δευτερο οταν ερθει(γιατι κ ελβετια που ειμαι τωρα, δεν υποαρχει)

Δημοσ.

ρε παιδες ξερει κανεις αν φτιαξανε το θεμα με το ringtone του ομνια στο ομνια 2...?

[πολλες χαμενες κλησεις]

Δημοσ.
καταλαβαινω τι λετε παιδια....Κοιταω τα λινκ...Παντως με ενδιαφερει να εχει οσο το δυνατον περισσοτερες εφαρμογες,και νομιζω οτι για αυτον τον σκοπο ειναι καλυτερο το omnia 2

Μεσα σε ενα και κατι χρονο κυκλοφοριας το AppStore εχει καπου στις 70,000 εφαρμογες ή και περισσοτερες.. Αν ειναι οι εφαρμογες το θεμα, οπως και εμενα, πιασε iPhone 3GS.. Αυτο πηρα εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

Edit: As of September 9, 2009, there are over 75,000 third-party applications officially available for the iPhone and iPod Touch on the App Store.

Απο WikiPedia.. Εγω παντως προτεινω iPhone 3GS..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...