Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Pro και Windows Mobile Device Center. Τα πρώτα εγκεφαλικά!

kfyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εγκατέστησα λοιπόν τα Windows 7 Professional (action pack subscription) στο home pc για την πρώτη επαφή και χρήση.

Όλα καλά όλα ανθηρά,

μέχρι που προσπάθησα να συγχρονίσω το windows mobile κινητό μου με τα win 7 (windows mobile device center ή wmdc).

Το κινητό είναι samsung sgh-i780 με wm6 pro ελληνική έκδοση μαμά.

Δοκίμασα διάφορες λύσεις που προτείνουν σε άλλα forums αλλά τίποτα.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του windows mobile device center για τα vista (το ίδιο φοράνε και τα 7), έπαιξα με διάφορες ρυθμίσεις στο activesync της συσκευής και του WMDC , προσπάθησα για συγχρονισμό και με bluetooth αλλά καμία τύχη.

Συνδέω το κινητό στο USB,

το βλέπει ο υπολογιστής,

δίνω το pin στην συσκευή (ταυτόχρονα βγαίνει το σχετικό μήνυμα με το οποίο με ενημερώνει ο υπολογιστής ότι πρέπει να δώσω το Pin στη συσκευή για να συνεχίσει),

και έπειτα ξεκινάει το wmdc.

Εκεί ανοίγει το wmdc και ξεκινά η εγκατάσταση ενός driver για το "windows mobile base device" (το δίχνει και στον device manager , στα portable devices).

Δεν βρίσκει driver για τη συσκευή αυτή και η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται.

Το wmdc βγάζει error (δεν μπόρεσε να συνδεθεί), και εγώ μένω μλκς!:mad:

Ρε τι uninstall drivers και software δοκίμασα, τι αλλαγές ρυθμίσεων και δοκιμές,

Τίποτα.

Δεν θέλει να συνδεθεί !!

μήπως έχει κανείς καμιά πρόταση, κάτι που να του έχει τύχει ή να έχει διαβάσει για την περίπτωση?

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι το hard reset στο κινητό, αλλά θέλω να το αποφύγω γιατί θέλω πολύ χρόνο για να το στήσω ξανά (destinator - εφαρμογές - ρυθμίσεις - συγχρονισμοί κλπ. θα μου φάνε πολύ χρόνο)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...