Προς το περιεχόμενο

format laptop

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά σκέφτομαι να κάνω format στο λάπτοπ μου, επειδή έχει αρχίσει να γαμοκολλάει:X!! το πρόβλημα μου είναι ότι έχει λειτουργικό Windows Vista και δεν έχω κάνει ποτέ format σε Vista , οπότε φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία!! μπορεί κανένας να μου περιγράψει σε γενικές γραμμές τη διαδικασία? το λάπτοπ είναι Toshiba A300 και cd με το λειτουργικό δεν υπάρχει- απλά υπάρχει ένα backup cd που είχα δημιουργήσει κατά την πρώτη εγκατάσταση

• Moderators
Δημοσ.
παιδιά σκέφτομαι να κάνω format στο λάπτοπ μου, επειδή έχει αρχίσει να γαμοκολλάει:X!! το πρόβλημα μου είναι ότι έχει λειτουργικό Windows Vista και δεν έχω κάνει ποτέ format σε Vista , οπότε φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία!! μπορεί κανένας να μου περιγράψει σε γενικές γραμμές τη διαδικασία? το λάπτοπ είναι Toshiba A300 και cd με το λειτουργικό δεν υπάρχει- απλά υπάρχει ένα backup cd που είχα δημιουργήσει κατά την πρώτη εγκατάσταση

Ξεκινας το laptop απο το backup που εχεις φτιαξει και ακολουθεις τις οδηγιες που λογικα θα σου βγαλει το backup cd.Σε λιγη ωρα το laptop θα ειναι οπως οταν το αγορασες.

Δημοσ.

μαλιστα μην φοβηθεις αν το dvd που εχεις δεν λειτουργει, κατα 99.99% το laptop σου εχει ενα partition με το image του λειτουργικου, με καποιο συνδιασμο πλητκρων ενεργοποιειται... οποτε dont worry... φτανει βεβαια να μην εχει χαλασει το dvd και να μην εχει προβλημα και ο δισκος σου... μου εχει τυχει σε ενα λαπτοπακι... πολυ γελιο ειχε... αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα, μπορεις να κατεβασεις απο το νετ ενα dvd των vista κατα την εγκατασταση απο το dvd που κατεβασες να δωσεις τον κωδικο που γραφει το λαπτοπ σου στο κατω μερος του και μετα να τα ενεργοποιησεις... οποτε dont worry...

Δημοσ.

φίλε Gi0 έβαλα το backup cd και έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή, αλλά δεν έγινε κάτι. το λάπτοπ ξεκίνησε κανονικά και μπήκε στα Vista. υπάρχει κάτι που πρέπει να πατήσω κατά την επανεκκίνηση?

• Moderators
Δημοσ.
φίλε Gi0 έβαλα το backup cd και έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή, αλλά δεν έγινε κάτι. το λάπτοπ ξεκίνησε κανονικά και μπήκε στα Vista. υπάρχει κάτι που πρέπει να πατήσω κατά την επανεκκίνηση?

Μ αλλα λογια δεν εκανε boot απο το cd αλλα κανονικα απο τον σκληρο,οπως και πριν.

Οποτε θα πρεπει να μπεις στο bios και απο κει ν αλλαξεις την σειρα των συσκευων που γινεται το boot και να βαλεις πρωτο το cd/dvd.Για να μπεις στο bios θα πατησεις το κουμπι που αναφερεται κατα το boot του laptop,στην οθονη του POST(η οθονη πριν ξεκινησουν τα windows).Στο δικο μου laptop πχ το πληκτρο αυτο ειναι το F2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...