bakass Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους..... γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται με αυτο το κινητο και το gps??πηγα να το αγορασω και καποιος πωλητης με ενημερωσε οτι εχει a-gps και σε χρεωνει γιατι κανει συνδεση στο ιντερνετ για ληψη δεδομενων!!!υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργησει destinator με τον κλασικο τροπο???χωρις συνδεση στο ιντερνετ κτλ κτλ???? οποιος γνωριζει παρακαλω να μου δωσει τα φωτα του γιατι ειμαι ενα βημα πριν το αγορασω!!!
dlar2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπορείς να έχεις gps χωρίς ιντερνετ κανονικότατα, και το destinator δουλεύει μια χαρα και όλα τα προγράμματα πλοήγησης που υπάρχουν για windows
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους.....γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται με αυτο το κινητο και το gps??πηγα να το αγορασω και καποιος πωλητης με ενημερωσε οτι εχει a-gps και σε χρεωνει γιατι κανει συνδεση στο ιντερνετ για ληψη δεδομενων!!!υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργησει destinator με τον κλασικο τροπο???χωρις συνδεση στο ιντερνετ κτλ κτλ???? οποιος γνωριζει παρακαλω να μου δωσει τα φωτα του γιατι ειμαι ενα βημα πριν το αγορασω!!! Αχ αυτοι οι πωλητες που δεν εχουν ιδεα ή παραεχουν ιδεα και νομιζουν πως ολοι εχουν επισης.. Λοιπον πολυ απλα εχει ΚΑΙ a-gps το οποιο υποβοηθαει τον εντοπισμο της θεσης σου μονο αν το επιλεξεις (θετικο ειναι κατα την γνωμη μου καθως κατεβαζει ελαχιστα δεδομενα). Οποτε ναι, θα μπορεις να συνδεθεις με τον κλασικο τροπο. Offtopic: Θυμαμαι ειχα παει να παρω ενα Νοκια πολυ φθηνο απο γνωστο καταστημα για μια φιλη, και ρωταω (μαλλον ρητορικα καθως το ειχα ψαξει πριν), αν εχει καμερα το εν λογω κινητο. Η απαντηση ηταν ενα απολυτο ΟΧΙ δεν εχει, αλλα το ταδε μοντελο που κοστιζει ελαχιστα παραπανω εχει. Η δικη μου απαντηση ηταν πως θα το παρω ετσι κ αλλιως, και τον παρακαλεσα να μου εξηγησει γιατι στο κουτι αναφερει πως εχει καμερα. ΛΟΛ
bakass Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Offtopic: Θυμαμαι ειχα παει να παρω ενα Νοκια πολυ φθηνο απο γνωστο καταστημα για μια φιλη, και ρωταω (μαλλον ρητορικα καθως το ειχα ψαξει πριν), αν εχει καμερα το εν λογω κινητο. Η απαντηση ηταν ενα απολυτο ΟΧΙ δεν εχει, αλλα το ταδε μοντελο που κοστιζει ελαχιστα παραπανω εχει. Η δικη μου απαντηση ηταν πως θα το παρω ετσι κ αλλιως, και τον παρακαλεσα να μου εξηγησει γιατι στο κουτι αναφερει πως εχει καμερα. ΛΟΛ παλι καλα που δεν σου ειπε οτι το συγκεκριμενο κινητο δεν δεχεται κλησεις και για να μιλησεις πρεπει να πας στο μεγαλυτερο μοντελο!! το παλικαρι που μου το ειπε απλα με τρομαξε γιατι οταν το αγορασε και αυτος,χρεωνοταν χωρις να το ξερει και πληρωσε 200 ευρω κερατιατικα!!! εγω χτες το βραδυ παλεψα λιγο το nav4all σε ενα samsung pixon(με free 2 go) και ο λογαριασμος μου επεσε 13 ευρω!!!! κλεφτες ρε!!! τελειωσε το plus μου που χρησιμοποιω για web browsing χτες τα μεσανυχτα και μετα αρχισα να χρεωνομαι κανονικα!!και σημερα το πρωι μου ηρθε μηνυμα που ελεγε οτι χτες τελειωσε το wind plus!!! anyway μαλλον μεσα στη βδομαδα θα παω να το παρω το omnia καθως μου αρεσει πολυ και σαν τηλεφωνο!!μεχρι τοτε αν καποιος θελει να μου αλλαξει την γνωμη εδω θα ειμαι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.