Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ATI Radeon 4850

Sidereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Aνοίγω το PC και μέχρι την ώρα που θα αρχίσουν να φωρτώνουν τα windows (το σήμα των xp με τις μπλε μπάρες) είναι όλα καλά. Αντί όμως να με πάει στη οθόνη του log in βλέπω στη οθόνη μου το μήνυμα ''no signal'' και ο υπολογιστής κάνει restart. Kάποιες φορές κάνω log in αλλά με το που βλέπω την επιφάνεια εργασίας κάνει οτι έγραψα παραπάνω. Το περίεργο είναι οτι αν κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους drivers το πρόβλημα φτιάχνει αλλά μέχρι την επόμενη επανεκίνηση... Έχετε κάτι να προτίνετε;

Δημοσ.

Πάτα F8 κατά την διαδικασία του boot για να σε βγάλει στα safe mode options, διάλεξε το "enable vga mode", και αφού boot-άρει, όρισε την σωστή ανάλυση που υποστηρίζει το monitor σου.

Δημοσ.

παιδιά δοκίμασα οτι μου είπατε και τίποτα. Όταν παω να μπώ απο safe mode enable vga mode κολλάει η οθόνη με κάτι μπερδεμένα χρώματα σε λίγα σημεία της οθόνης και επιπλέον μου πέταξε και μπλέ οθόνη με τα γνωστά ακαταλαβίστικα γράμματα. Υποψιάζομαι αστοχία του πριόντος μιας και είναι η δεύτερη ίδια που πέρνω (την πρώτη μου την αντικατέστησαν)

Δημοσ.

ναι μπαίνει. Αλλά μετά απο πολύ κόπο και ιδρώτα :-) ανακάλυψα οτι πριν κάνει επανεκίνηση πετάει πάντα μπλέ οθόνη (φάνηκε ενα σημείο της ). θα πάω να δοκιμάσω αύριο την κάρτα στο πισι ενόσ φίλου και αμα κάνει τα ίδια και εκεί θα παω να τσιμπίσω άλλη

Δημοσ.
θα πάω να δοκιμάσω αύριο την κάρτα στο πισι ενόσ φίλου και αμα κάνει τα ίδια και εκεί θα παω να τσιμπίσω άλλη

Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις, κρατα μας ενημερους :-)

Δημοσ.

μετά απο ψάξιμο αβρήκα οτι μόνο η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων φέρνει το συγκεκριμένο μοντέλο της 4850. το μοντέλο αυτο δεν έχει εξάπινη θυρα τροφοδοσίας σαν όλες τις 4850....απογοητεύτηκα εντελώς απο αυτούς :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Πώς γινεται να μην εχει? Αφου η HD4850 τραβαει αρκετα παραπανω απο τα 75W MAX που ειναι ικανη να δωσει η PCI express θυρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...