Προς το περιεχόμενο

css

Chris S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εδώ και αρκετό καιρό παίζω ικάριαμ και έχω δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα για τη συμμαχία μου στο webs.com.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω δικά μου temlates (εννοώ δεν τα έχει αλλά τα βάζω από αλλού έτοιμα). για να εισαχθούν απαιτείται κώδικας css (στον οποίο δεν έχω εμπειρία). μήπως ξέρετε πως μπορώ να εισαγάγω ένα template κατά προτίμηση μόνο με copy paste; και αν ναι από ποια ιστοσελίδα;

σας ευχαριστώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ----------

γεια σας. εδώ και αρκετό καιρό παίζω ικάριαμ και έχω δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα για τη συμμαχία μου στο webs.com.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω δικά μου temlates (εννοώ δεν τα έχει αλλά τα βάζω από αλλού έτοιμα). για να εισαχθούν απαιτείται κώδικας css (στον οποίο δεν έχω εμπειρία). μήπως ξέρετε πως μπορώ να εισαγάγω ένα template κατά προτίμηση μόνο με copy paste; και αν ναι από ποια ιστοσελίδα;

σας ευχαριστώ.

ρε παιδια απντασηστε: ΣΟΣ

Δημοσ.

Δεν πολυκατάλαβα. Υπάρχει πουθενά η επιλογή για εισαγωγή template? Αν ναι, ψάξε στο google.

Αν όχι, γιατί δεν μαθαίνεις λίγο css? Καλό θα σου κάνει. Γ

Για δείξε μας ένα παράδειγμα, αν θέλεις απλές αλλαγές όπως χρώματα και στυλ γραμματοσειρών τότε δεν είναι δύσκολο. Αν θες να αλλάξεις τη θέση των blocks τότε είναι πιο σύνθετο.

Δημοσ.

Η συμβουλή σου είναι σωστή αλλά όλα τα tutorials για css είναι στα αγγλικά! Ξέρω καλά, αλλά υπάρχουν και ωρολογίες και τέτοια... Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω ελληνικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...