Προς το περιεχόμενο

Gaming Tower (500-600€)

Massiv0r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια οθονη Samsung 206BW (1680x1050) και αρκετα καλο Stereo , πληκτρολογιο και ποντικι. Ενδιαφερομαι καθαρα για Gaming αλλα δεν τρελενομαι να βγει και το καλυτερο, αρκει να αντεχει χωρις προβληματα διαφορα παιχνιδια οπως GTA IV τυπου σε καλες ρυθμισεις. Εαν μπορει καποιος να μου βγαλει ενα Tower απο Πλαισιο / e-shop με τα συγκεκριμενα λεφτα για αγορα γυρω στις 15-16 του μηνος, θα ειμουν κομπλε.

Δεν εχω προβληματα οσον αφορα μαρκες απο την στιγμη που θα κανει την δουλεια του... :-)

Με μια μικρη προσπαθεια εβγαλα το συγκεκριμενο που λενε οτι με O/C δεν θα χει καθολου προβληματα και θα τρεχει αρκετα καλα, καμια γνωμη ?

ntek44vdl3m98nls7bo2.png

Δημοσ.

96224683.jpg

Έτσι παίρνεις έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνημη DDR3 4gb, καλυτερο τροφοδοτικο και gpu πολύ καλύτερη από αυτήν που έβαλες.

Με αλλα 100€ παίρνεις τα υπόλοιπα (κουτι, dvd, hdd). Συνολο 650€

Αλλιώς αλλάζεις την gpu και παίρνεις την Sapphire 4870 και το σύνολο κατεβαίνει στα 600€.

Επίσης θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα μήνα γιατί η ATi θα βγάλει καινούργιες κάρτες και οι τιμές στις παλιές θα πέσουν...

Δημοσ.

51099166.jpg

Και με μικροτερο τροφοδοτικο βολευοσουν αλλα προτιμησα να σου βαλω αυτο για τυχον μελλοντικες αναβαθμισεις.

Πιστευω πως το συστηματακι θα σου αντεξει για αρκετο καιρο..

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι μια φτηνή 4850 θα αντέξει για πολύ ακόμα? Το παιδί θέλει pc για gaming οπότε θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τουλάχιστον μια 4890..

Δημοσ.

Φιλε kagg, η 4850 αντεχει ανετα να παιζει αξιοπρεπες μεχρι 1680χ1050, η 4870-4890 ειναι περισσοτερο για 1920χ1200..

(Εγω με δυο 4850 παιζω crysis warhead σε 1920χ1200 στο Enthusiast με περιπου 30-35fps)

Eαν θελει στο μελλον βαζει και αλλη μια 4850 οπου η τιμη της θα εχει εξευτελιστει πλεον και ειναι μια χαρα :-)

Δημοσ.

Αμα ειναι ετσι οπως λετε θα βαλω μια αρχικα και μετα βλεπουμε, ειτε την αλλαζω ειτε βαζω δευτερη... Τελος παντων εβγαλα αλλο ενα, πιστευω ειναι οτι καλυτερο μεσα στα 600€... Για i5 τα λεφτα τα σκας και στο Mobo χοντρα και εχει χαμηλοτερο Speed.

5zq6shf35jrm2c6a8v7r.png

Δημοσ.

δες και διαλεξε καλιτερα,απο τις παραπανω συνθεσεις,αν κατι εχεις απορια ρωτησε, πχ. ο AMD που διαλεξες,εχει υψηλο TDP,νομιζω 140W,δεν ειναι ακριβα τα mobo,με το 1156,θαλεγα καλιτερα,αν πας για AMD τον 905.

Δημοσ.

Ο 905 δεν είναι για games ρε παιδιά. Αυτή την εποχή η μόνη CPU που πραγματικά αξίζει είναι ο 750/i5. Ανδρέα μπές ΜSN.

Δημοσ.
51099166.jpg

Και με μικροτερο τροφοδοτικο βολευοσουν αλλα προτιμησα να σου βαλω αυτο για τυχον μελλοντικες αναβαθμισεις.

+1 με την προοπτική μιας δεύτερης κάρτας θα έχεις ένα πολύ δυνατό pc.

Δημοσ.
51099166.jpg

Μήπως ξεχνάς την μητρική; Αν την προσθέσεις ξεφεύγεις σε λεφτά.

Φιλικά,

Αντρέας

Δημοσ.

59597622.jpg

Συγνωμη αν ξεφευγω κατα 50 euro περιπου παιδια. Εγω αυτον λεω να αγορασω και μαλιστα την δευτερα. αν βλεπετε κατι που δεν σας γεμιζει το ματι η κατι που θα μπορουσα να αντικαταστισω στα ιδια περιπου χρηματα θα το εκτιμουσα αν μου το λεγατε. Ευχαριστω

Δημοσ.

2gb ραμ ειναι 40-50 ευρο.δεν ειναι κατι δυσκολο.την βαζεις μετα απο κανα μηνα αν δεις νερα. αλλα να αλλαξεις καρτα γραφικων ειναι λιγο παλουκακι αδερφε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...